Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

arkadaşlar otomatik kanal çekme sadece youtube için mi.? geçerli vimeo gibi video sitelerinde otomatik çekme özelliği yok bildiğim kadar....böyle bi özellik olsa kötümü olur arkadaşlar :)
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

3 uzun video attım 3 ü de ünlem.İşlendikten sonra sonra açtım.Yanlış bir şeyler mi yaptım.

arkadaşlar şu ünlemgeçi anlatacak varmı yapamadım ben sabah lusia.34 skypem
eski kanallarda denemeyin bu sistemi. ünlemi daha önce çok kez gören kanallar mimlidir. hele ki bazı kanallar vardır kendiniz video çekip yükleseniz de hiç bir şekilde dolar yanmaz.

öncelikle temiz kanal açın. videoyu yükleyin. videoları yüklerken para kazanmayı elle ya da bota yaptırmayın. sistemin sağlıklı işleyebilmesi için videoların işlenmesinin bitmesi gerekmektedir. kanalınıza 100 video yükleme emri verdiniz. bırakın 100 video yüklensin ve işlensin. hepsinin küçük resmi oluşsun, max kalite izleme seçenekleri aktif olsun vs. yani video tamamen kullanılabilir hale gelsin. sonra ister bota para kazanmayı açtırın ister manuel olarak siz açın.

burda önemli olan bir kaç nokta temiz kanal ve video işlenmelerinin bitmesi arkadaşlar.

eski kanallarda denemeyin bu sistemi. ünlemi daha önce çok kez gören kanallar mimlidir. hele ki bazı kanallar vardır kendiniz video çekip yükleseniz de hiç bir şekilde dolar yanmaz.

öncelikle temiz kanal açın. videoyu yükleyin. videoları yüklerken para kazanmayı elle ya da bota yaptırmayın. sistemin sağlıklı işleyebilmesi için videoların işlenmesinin bitmesi gerekmektedir. kanalınıza 100 video yükleme emri verdiniz. bırakın 100 video yüklensin ve işlensin. hepsinin küçük resmi oluşsun, max kalite izleme seçenekleri aktif olsun vs. yani video tamamen kullanılabilir hale gelsin. sonra ister bota para kazanmayı açtırın ister manuel olarak siz açın.

burda önemli olan bir kaç nokta temiz kanal ve video işlenmelerinin bitmesi arkadaşlar.

Temiz kanal açıp aynen dediklerini yaptım.Bir kanalda 3 uzun videonun 3 ü ünlem.Dİğer kanalda 40 tanenin 5 i ünlem...Farklı bir şeyler yapmak gerekiyor mu?

bacanak kardeşim şimdi sabah 50 video attım ünlem geç sistemi2 ile videolar tamamen işlendi sonra telif para kazan bölümünden kanalı seçip para kazan açtırdım 45 video ünlem geldi 5 video para kazan oldu ünlem gelenleri bekletiyormuyuz?

Demin bir kaç tane videom da farkettim de düzenlemesi biten videolar da görüntü iyileştirme kısmı yok.Mozaikten orjinale döndürme yapılamıyor sanırım.Gördüğüm bu şekilde.Böyle bir şey olduysa bu yöntem de patladı. :D

zR04rO.jpg

Demin bir kaç tane videom da farkettim de düzenlemesi biten videolar da görüntü iyileştirme kısmı yok.Mozaikten orjinale döndürme yapılamıyor sanırım.Gördüğüm bu şekilde.Böyle bir şey olduysa bu yöntem de patladı. :D

zR04rO.jpg

düzenlenmesi bittikten sonra beklemen lazım ortalama 1 saate kadar o sekmeeyi görürsün bitirmemiş oluyor çünkü video uzun olduğu için.

düzenlenmesi bittikten sonra beklemen lazım ortalama 1 saate kadar o sekmeeyi görürsün bitirmemiş oluyor çünkü video uzun olduğu için.

Normalde düzenleme bittikten hemen sonra o kısım açılıyordu diğer yaptığım kanallarımda öyleydi.İnşallah dediğin gibidir kardeşim. :)

@Web_Scripti

hocam kanalı çek aşırı ağır çalışıyor
kanalın linkini yazıyorum kanalı çek diyorum,
kanalın videoları çok ağır geliyor karşıma

edit: hatta şuanda kanalı çek hiç çalışmıyor
arıyor arıyor videoları bir türlü çıkartamıyor

akşam bu saatlerde ister istemez yogunluktan dolayı yavaşlama söz konusu olabilir.üyeliği yeni aldın galiba zamanla kavrarsın

Merhaba Arkadaşlar,

son 20 dakikadır sunucularım yavaşladı. normalde günde 6 milyon yüklenirken şuanda 8 milyon video yüklendi. Biz türk milleti olarak baya abartmayı seviyoruz galiba. Sunucularım yükleme yavaşlığı çekmiyor fakat arayüzde size gösterim yapan sunucularım yavaşlık çekiyor. içeride aktif 6.850 üye var. içeride aktif pencere açık sayısı 74.000 lerde geziyor. yani nasıl bir orandır bu anlamadım. Anasayfadan dahi çok ciddi yüklenmeler yapılıyor. Tüm makinalarım 1gbit hatlı. toplamında makinalarıma ait 122 gbit hat yani 122.000 mbit hat var demektir. Nasıl tüketiyoruz bu kadar hattı çok merak ediyorum:) Hat tüketimi yaptığım hiç olmamıştı. Bugün bide bunu görmeye başladık. Blade makinalarımda 10gbit hatlara geçiş siparişi verdim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri