kanala girip risk almak istemiyorum . botdan bakıyorum şuan %70 0 dakika
Botda 0 dk görünür ama o video orjinal dakikasıyla yüklenmistir merak etme.
Sadece botda öyle görünüyor fakat kanala girdiginde zaten kendinde görürsün.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanala girip risk almak istemiyorum . botdan bakıyorum şuan %70 0 dakika
kanala girme botu suçla.kanala girip risk almak istemiyorum . botdan bakıyorum şuan %70 0 dakika
eski kanallarda denemeyin bu sistemi. ünlemi daha önce çok kez gören kanallar mimlidir. hele ki bazı kanallar vardır kendiniz video çekip yükleseniz de hiç bir şekilde dolar yanmaz.arkadaşlar şu ünlemgeçi anlatacak varmı yapamadım ben sabah lusia.34 skypem
eski kanallarda denemeyin bu sistemi. ünlemi daha önce çok kez gören kanallar mimlidir. hele ki bazı kanallar vardır kendiniz video çekip yükleseniz de hiç bir şekilde dolar yanmaz.
öncelikle temiz kanal açın. videoyu yükleyin. videoları yüklerken para kazanmayı elle ya da bota yaptırmayın. sistemin sağlıklı işleyebilmesi için videoların işlenmesinin bitmesi gerekmektedir. kanalınıza 100 video yükleme emri verdiniz. bırakın 100 video yüklensin ve işlensin. hepsinin küçük resmi oluşsun, max kalite izleme seçenekleri aktif olsun vs. yani video tamamen kullanılabilir hale gelsin. sonra ister bota para kazanmayı açtırın ister manuel olarak siz açın.
burda önemli olan bir kaç nokta temiz kanal ve video işlenmelerinin bitmesi arkadaşlar.
eski kanallarda denemeyin bu sistemi. ünlemi daha önce çok kez gören kanallar mimlidir. hele ki bazı kanallar vardır kendiniz video çekip yükleseniz de hiç bir şekilde dolar yanmaz.
öncelikle temiz kanal açın. videoyu yükleyin. videoları yüklerken para kazanmayı elle ya da bota yaptırmayın. sistemin sağlıklı işleyebilmesi için videoların işlenmesinin bitmesi gerekmektedir. kanalınıza 100 video yükleme emri verdiniz. bırakın 100 video yüklensin ve işlensin. hepsinin küçük resmi oluşsun, max kalite izleme seçenekleri aktif olsun vs. yani video tamamen kullanılabilir hale gelsin. sonra ister bota para kazanmayı açtırın ister manuel olarak siz açın.
burda önemli olan bir kaç nokta temiz kanal ve video işlenmelerinin bitmesi arkadaşlar.
Demin bir kaç tane videom da farkettim de düzenlemesi biten videolar da görüntü iyileştirme kısmı yok.Mozaikten orjinale döndürme yapılamıyor sanırım.Gördüğüm bu şekilde.Böyle bir şey olduysa bu yöntem de patladı.
![]()
düzenlenmesi bittikten sonra beklemen lazım ortalama 1 saate kadar o sekmeeyi görürsün bitirmemiş oluyor çünkü video uzun olduğu için.
Normalde düzenleme bittikten hemen sonra o kısım açılıyordu diğer yaptığım kanallarımda öyleydi.İnşallah dediğin gibidir kardeşim.![]()
@Web_Scripti
hocam kanalı çek aşırı ağır çalışıyor
kanalın linkini yazıyorum kanalı çek diyorum,
kanalın videoları çok ağır geliyor karşıma
@Web_Scripti
hocam kanalı çek aşırı ağır çalışıyor
kanalın linkini yazıyorum kanalı çek diyorum,
kanalın videoları çok ağır geliyor karşıma
edit: hatta şuanda kanalı çek hiç çalışmıyor
arıyor arıyor videoları bir türlü çıkartamıyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.