Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba Arkadaşlar,

Daha önceden bir çok kez açıkladım. Ünlem Geçme 2 işlemi riskli işdir diye. Her videonuz için onun youtube görüntü ayarını değiştirir. Ortalama bir kanala ünlem geç ile yüzlerce video atılmış hepsinide youtube işletmek istenmiş. Hal böyle olunca youtube da aşırı ünlem geç 2 yi kullanan kanalları kapattı. Daha önceden defalarca bu durumu yazdım. Herkes ünlem geçiyor diye deli gibi video yükledi. Ünlem geç 2 yi benim serverlar değil youtube serverları yapar. O kadar kastırılırsa youtube olacağı buydu. Hasarın boyutu çok büyük. Videoyap sistemine kayıtlı 125.600 kanalın 18.780 tanesi 24 saat içinde kapandı. Bu kanalların %97 si ünlem geç 2 yi kullanıyordu. 44.320 kanal ise hala ünlem geç 2 yi kullanıyor ama abartmadan yüklüyor.

Bir çok arkadaşımız kanal kontrollerini otomatikde 30 dk bıraksada gidip 5 dk sonra tekrar tekrar kontrol tuşlarına basıyor. Youtube çok kasıyorken sizde o işlemi yapınca göze battınız.

Bu durumda ne yapmak gerekir?
1) ünlem geç 2 özelliğini kullanacaksanız bir kanala günde 20 den fazla video yüklemeyin.
2) ne yöntem kullanırsanız kullanın kanal kontrol bölümünde 30 dkdan kısa sürede kanalınızı manuel kontrol ettirmeyin.
3) Ünlem geç 1 yani ilk yöntem dediğim gibi risksiz en iyi yöntemdir. O youtube api ile çalışır. Onda istediğiniz kadar video atabilirsiniz. Ünlem geç 1 e göre oranı düşüktür ama sıkıntı çıkarmaz.

Bende hata varmı olayına gelince evet hata var. Günde kimsenin kanalında ünlem geç 2 ile yüklenmiş 50 den fazla video yapmamam gerekirmiş. Ve bu uyarıyı sitede her yerde yazmam gerekiyormuş. Bu hususları dikkate alırsanız 2 gün öncesindeki gibi binde bir kanalınızın kapanma olasılığına girersiniz

17 kanalimdan 10 u kapatildi kalan 7 kanalimda saglam ve 2 tanesi yari ozgun. Bottan kesmeli miyim kanallari
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam ayrica bu unlem gecme 2 yi yapmamaniz gerektigini soledim kurunun yaninda yasta yandi...

hep sizin aç gözlülüğünüz işte :)
şunu ekle bunu ekle falan, yok ünleme düştü ona yeni modül ekle vs.vs..

tam 2-3 ay önce bence bot zirvesindeydi, orada bırakılmalıydı üye alımları ve geliştirilmesi.

Şimdi elimizdeki bulgurdan da olduk, nerede duracağımızı bilmiyoruz.

Toplamda 20kanalım vardı 10u 1aylıktı 1aylık olanlar hepsi patladı ama dıger kalan 10tane ıse 1haftalık tı onalr hala ayakta

Merhaba Arkadaşlar,

Daha önceden bir çok kez açıkladım. Ünlem Geçme 2 işlemi riskli işdir diye. Her videonuz için onun youtube görüntü ayarını değiştirir. Ortalama bir kanala ünlem geç ile yüzlerce video atılmış hepsinide youtube işletmek istenmiş. Hal böyle olunca youtube da aşırı ünlem geç 2 yi kullanan kanalları kapattı. Daha önceden defalarca bu durumu yazdım. Herkes ünlem geçiyor diye deli gibi video yükledi. Ünlem geç 2 yi benim serverlar değil youtube serverları yapar. O kadar kastırılırsa youtube olacağı buydu. Hasarın boyutu çok büyük. Videoyap sistemine kayıtlı 125.600 kanalın 18.780 tanesi 24 saat içinde kapandı. Bu kanalların %97 si ünlem geç 2 yi kullanıyordu. 44.320 kanal ise hala ünlem geç 2 yi kullanıyor ama abartmadan yüklüyor.

Bir çok arkadaşımız kanal kontrollerini otomatikde 30 dk bıraksada gidip 5 dk sonra tekrar tekrar kontrol tuşlarına basıyor. Youtube çok kasıyorken sizde o işlemi yapınca göze battınız.

1) ünlem geç 2 özelliğini kullanacaksanız bir kanala günde 20 den fazla video yüklemeyin.
2) ne yöntem kullanırsanız kullanın kanal kontrol bölümünde 30 dkdan kısa sürede kanalınızı manuel kontrol ettirmeyin.
3) Ünlem geç 1 yani ilk yöntem dediğim gibi risksiz en iyi yöntemdir. O youtube api ile çalışır. Onda istediğiniz kadar video atabilirsiniz. Ünlem geç 1 e göre oranı düşüktür ama sıkıntı çıkarmaz.

Bende hata varmı olayına gelince evet hata var. Günde kimsenin kanalında ünlem geç 2 ile yüklenmiş 50 den fazla video yapmamam gerekirmiş. Ve bu uyarıyı sitede her yerde yazmam gerekiyormuş. Bu hususları dikkate alırsanız 2 gün öncesindeki gibi binde bir kanalınızın kapanma olasılığına girersiniz

hocam unlem gec 2 degıl bence sorun. o ozellıgı sız aktıf etmeden once de benım kanallarım kapanmaya devam edıyordu.. ılk defa boyle sorunla karsılastım vıdeoyapta.. videoyapla actıgım her kana kapanınca vds alıp oradan manuel yukleme yaptım ve kanallar hala saglam..

Merhaba Arkadaşlar,

Ünlem geç 2 yi günde 10-20 video yüklemek isteyenlere yaptırmalınıyım. Yoksa kökünden kaldırmalımıyım. Dünde ünlem geç 2 ile 500 video üstü atan nerdeyse her kanal gitmiş. Daha az atanlarının çoğu ayakta. Ama aynı adsenseye bağlı bir kanal gidince berqberinde diğerinide götürdü.

Tam benzer şeyleri yazacaktım şimdi. Burdaki sorun sisteme aynı anda çok fazla video atılması anladığım kadarıyla. Bundan sonra kapatılır mı bilmiyorum ama benim kanallarım kapatılmamış. Botu kullanırken de bir seferde en fazla 30-40 video attım. Önce de yazdığım gibi, sadece ünlem geç 2 ile yeni açıp video attığım 4 kanaldan 2 tanesi kapatılmış.

Edit: Ünlem geç 2 özelliği toptan kaldırılmalı. Botta hiçbir şekilde kullanılmamalı.

Merhaba Arkadaşlar,

Hocam ünlem geç 2 yi kullanmadım ve yine kanallarım kapandı ip kara listede olabilir.

Merhaba Arkadaşlar,

Hocam ünlem geç 2 yi ayarlamıştım, ancak günde 10 video atıyordum. Kanallarımın tamamı kapandı. Bu durum nedir?

iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhaba Arkadaşlar,

Ünlem geç 2 yi günde 10-20 video yüklemek isteyenlere yaptırmalınıyım. Yoksa kökünden kaldırmalımıyım. Dünde ünlem geç 2 ile 500 video üstü atan nerdeyse her kanal gitmiş. Daha az atanlarının çoğu ayakta. Ama aynı adsenseye bağlı bir kanal gidince berqberinde diğerinide götürdü.

ünlem geç2yide hiç kullanmadığım kanallar uçmuş hocam ünlem geç2nin yanında başka bir şey daha var bence

Merhaba Arkadaşlar,

Ünlem geç 2 yi tamamen kaldırın ünlem gec 1 gayet iyi ama şunu diyorum benim normal sistem uyguladigim partner kanal dahi gitti ünlem gec 2 yi kullanmadım.

Kaldır gitsin hocam yapılma aşamasını anlat isteyen elle yapsın çünkü elle mozaik yapan birisiydim 30-40 video sonrası Geçersiz istek falan diye yazı çıkar 3-4 saat izin vermezdi ee şimdi adam 300 video atıyor hepsini işleme sokuyor youtube aptal mı tabi bunu direk farketti nasıl oluyor diye.. Gene Zaten rigobert acıkladı nasıl olduğunu isteyen eliyle yapsın. Varsın yarı yarıya geçsin hiç yanmasın attıklarımız ama ayakta ki kanallarımız dahi gidiyorsa durması mantıksız bu sistemin.

Fakat ben tüm olayı ünlem geç 2 ye de bağlamıyorum açıkcası videoyap a bağlı boş kanallarımda gitti.

ünlem geç 2 yi bende kullanmadım. 24 kanal kapanmıs durumda. bugunde açtıgım kanalları videoyapa bilerek bağlamadım. suan kanallar duruyor. bağladıgımda kanallar gidiyor. videoyap ip sorunu var hocam

Tek sorun Ünlem geç 2 kullanılması değil, Youtube Uyandı Otomatik kanal takip sistemine eklediğim kanallar gün içinde kapanıyor boş kanal olsa bile, Vds ile video yüklediğim kanallar ayakta

Suc unlem gec 2 de degil ki? Onceki kanallarda gitti ?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam unlem gec 2 yi kullandigim kanallar adsenseye bagli degildi 1 ay suredir girmedigim 45 kanalim gitti bence hata baska yerde.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni sistemi hiç kullanmadığım halde tekrar tekrar dediğim gibi kanallarım kapatılıyor hocam.

Benimde toplamda 45 kadar kanalım kapandı.Ama sorunun botla alakalı olduğunu sanmıyorum.5 aylık kanallarım otomatikte ve hepsi sapasağlam.
Ancak bu Mayıs ayında açtığım tüm kanallarımın hepsi birden toplu şekilde kapandı.Youtube şu sıralar kıyım yapıyor.En güzeli biraz sabretmek.En azından ayın 22'si geçene kadar.

Ünlem 2 ile alakalı bişey değillll bot kullanmayan kanalı özgün olan bi arkadasın bile kanalı ggitti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri