Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Yok artık daha neler. Zam yapın diyenler neyin kafasında ? herkesin yüzlerce kanalı gitti. Belkide ilk sırada olduğu video artık başkasının. Aynı videoyu atsa bile kazanamayacak. iade talep ettim ben.

Aldığım güne lanet olsun. iadede istemiyorum kalsın
http://www.ytpara.com/ozel-yazilim-...u-tek-tek-ve-toplu-ekleme-665.html#post394761
http://www.ytpara.com/ozel-yazilim-...ek-ve-toplu-ekleme-post391485.html#post391485
http://www.ytpara.com/ozel-yazilim-...u-tek-tek-ve-toplu-ekleme-598.html#post390458

para kazanma nasıl oluyor?
İP adresleri nerede gözüküyor?
diye defalarca sordum. cevap verme nezaketinde bile bulunmadınız.

Tıpatıp aynı yöntemi uyguladığına emin misin hocam :)

Yaptığın en ufak bir değişiklik, sen farkında olmadan direk spamlenmesini engelliyor ama farkında değilsin.

Şayet tek bir hamle bile farklı değilse söylediğim şekilden; o zaman IP'leriniz tertemiz demektir.

Dün 87 kanal açmışım sebebi bulmak için. 28 tanesi dediğiniz gibi kapanmamış direk olarak.

Direk kapanmayan kanallarınıza; VDS'iniz aracılığıyla 70-80 vine videosu gönderin. Muhtemelen yükleme tamamlanmadan kapanacaktır onlarda.

Şayet ufacık bir farklı yöntemle açıldıysa kanallarınız, kapanmama ihtimali de vardır.

Tekrar ediyorum;

Çerezleri temiz browser'ı açın.
gmail.com yazın enterlayın.
Captcha'yı girin.
Tel doğrulaması isterse 3cx veya arkadaşınızın telefonuyla doğrulayın.
Başka hiçbirşey yapmadan, youtube.com/account'a girin.
Kanal oluştur deyin.
BAŞKA HİÇBİR ŞEY YAPMAYIN.
Kanal linkine 20 dk sonra tıklayın.

-----------------

Şayet o maili açtığınız IP adresinden giriş yaptığınız farklı bir mail varsa. Bu mail, adsense hesabınızın bağlı olduğu mail olabilir, gerçek mail adresiniz olabilir vs.

Bu durum mevcutsa o kanal direk kapanmaz. O IP'den daha önce hiç internet sayfasına girmemiş olun. Hiç bir mail adresinize erişmemiş olun ve deneyin.

hocam yazınızı şuan görüyorum tek farklı noktam kanal açarken 3c den numaraları yandex maille alırım g maille almam gmaille kanalları açarım

[MENTION=7440]WEB[/MENTION]_scripti hocam artık yükleme yapabılırmıyız son durum nedır suan

Merhaba arkadaşlar,

Youtube türkiye sunucularını şimdi tekrardan aktif etti ve çok hızlışar tekrardan. Fakat ben ünlem geç 2 yi aktif ettiğimde sunucuları dayanamadı. Tabiki youtube sunucuları kapanınca bu sıkıntıyı cıkaran işlemi aramaya koyuldular. Buldular ve uygulayan veya uygulama yapan ip adresleri kimse hepsimi banladılar. Bakıyorum adam dün 3000 video kanala yüklemiş ve neredeyse hepsi ünlemi geçmiş. Ama gidipde bilgisayarından girip dahi yapmamış. o kanal açık durumda. Yani tabiki videpyapla alaklı bir sıkıntı yaşandı. Youtube anlık uygulayan veya faaliyetfekilwri kapadı aynı ipden girenleride kapadı. Yani bu gibi şeylere şuan hala yanıt vermem mümkün değil. Youtube makinaları çalışamaz duruma telrar gelsin telrardan sebebimi arayıp kapatacaktır.

Videoyap.com da tekrardan Ünlem geç 2 özelliği aktif olmayacaktır. Garanti ediyorum geceden sonra toplu kıyım inşallah ömür boyunca videoyapda yaşanmayacaktır. Çeşitli önlemler ve herşeyi sıfırlıyorum. Bu süreçte videoyapdam iade isteyebilirsiniz. Bizden vazgeçebilirsiniz. Ama hangi site sahibi müşteri kaybet isteyen birşeyi isteyrek yapar. Ben gaza geldim çoğunuzun istediği şeyi yazdım 2 günde youtube.com un sunucularını mafettik ve onlar çözümü böyle buldular. Tekrardan youtube a bu şekilde ağır olacak birşey yaptırmayacağım

Hocam ben size hatırlarmısınız bilmem bu olayı çok başta demiştim ''youtube'da dayanamaz yapmayın'' sizde ''herkes istiyor destek falan yazıyor artık yetişemiyorum bakın öneri tahtasında kaç bin kişi istiyor'' demiştiniz, Hatanın neresinden dönersek kar tabiki ama bir daha umarım sizin kadar üstad ve bu işleri bilen birisi çoluk çocuk lafına kanmaz. Önemli olan çoğunluğun dediğini değil doğru olanı yapmaktır. Videoyaptaki üyeliklerimi kullanmıyorum bile ancak duracaklar, kullanacağım zaman gelecek, çünkü güveniyorum size umarım bir daha böyle birşey yaşamayız.

Merhabalar,

Konularınızda devamlı youtube lisansı, proxy ip leri ve istatistiklerinizi paylaşmışsınız.

Tarafıma gelen şikayetlerden dolayı bir çok kanalda inceleme yaptım. giriş yapan ip lere baktığımda devamlı tek ip ile giriş yapılmış. Ayrıca bu kanallarda farklı farklı videoyap hesabına tanımlıdır. Bunu ispatlamanızı bekliyorum.

Youtube lisansından bahsetmişsiniz youtube api den başka birşey verdiğini duymadım ki buda lisans değildir. Adı üzerinde apidir. Bunuda ispatlamanızı bekliyorum.

İstatiklerinizde çok büyük yanıltıcı rakamlar görüyorum. Bir çok üyemiz yanıltıcı istatistikler paylaştınızı belirtiyor.

Saygılarımla.

Önemli bir konuya değinmiş arkadaş.
"Sınırlama olmaksızın "robotlar", "örümcekler" veya "çevrimdışı okuyucular" da dahil olmak üzere, Hizmete, YouTube sunucularına belirli bir zaman diliminde geleneksel bir çevrimiçi web tarayıcı kullanan bir insanın aynı zaman diliminde makul ölçüde üretebileceğinden daha fazla istek mesajı gönderecek şekilde ulaşan hiçbir otomatik sistem kullanmamayı veya çalıştırmamayı kabul etmektesiniz.

@Web_Scripti Hızlı yükleme 3 Dakika ,6 dakika, 10 dakika gibi seçenekler var hocam bunu bot kafasına göre yüklese ??? örneğin çok farklı dakikalar içerinde yüklese nasıl olur ????

Merhabalar,

Konularınızda devamlı youtube lisansı, proxy ip leri ve istatistiklerinizi paylaşmışsınız.

Tarafıma gelen şikayetlerden dolayı bir çok kanalda inceleme yaptım. giriş yapan ip lere baktığımda devamlı tek ip ile giriş yapılmış. Ayrıca bu kanallarda farklı farklı videoyap hesabına tanımlıdır. Bunu ispatlamanızı bekliyorum.

Youtube lisansından bahsetmişsiniz youtube api den başka birşey verdiğini duymadım ki buda lisans değildir. Adı üzerinde apidir. Bunuda ispatlamanızı bekliyorum.

İstatiklerinizde çok büyük yanıltıcı rakamlar görüyorum. Bir çok üyemiz yanıltıcı istatistikler paylaştınızı belirtiyor.

Saygılarımla.

Neyin ispatının yapmamı istersin. 11.000 üyemin mail adresinimi vereyim? 125.000 kanalın linkini mi vermeliyim? Api kodlamamı göstermem gerekiyor? Nasıl bana hesap sormadır bu anlamadım? Ben hesap sorulacak güven vermeyen birisimi oldum? Bence amacın farklı. Banlamak istiyorsan cevap aramana gerek yok banlayabilirsiniz. Ben hiç bir üyemin kanal linkini vermeyeceğim. Kodlamamı göstermeyeceğim.

Neyin ispatının yapmamı istersin. 11.000 üyemin mail adresinimi vereyim? 125.000 kanalın linkini mi vermeliyim? Api kodlamamı göstermem gerekiyor? Nasıl bana hesap sormadır bu anlamadım? Ben hesap sorulacak güven vermeyen birisimi oldum? Bence amacın farklı. Banlamak istiyorsan cevap aramana gerek yok banlayabilirsiniz. Ben hiç bir üyemin kanal linkini vermeyeceğim. Kodlamamı göstermeyeceğim.

Merhabalar,

Biz sizden mail adresimi istedik? Kanallarımı istedik?

Sen burada insanlara yanıltıcı doğruluğu dahi olmayan bilgiler paylaşıyorsun. Senin sisteminin günlük 250 bin videoyu dahi geçmediğini görüyorum.

11 bin üye aktif olarak sistemini kullanmadığını gördüm.

İstatiksel olarak sadece üye rakamın doğru. Gerisi tamamen yanıltıcı.

Ben sizden 3 ayrı bilgi istemişim siz alakası dahi olmayan şeyler söylemişsiniz.

İstatistikler yanıltıcı olduğu belli. Bunu her yazılımcı ufak bir araştırmada anlayabilir.

İp olayını ve lisans olayını ispatlamak zorundasınız.

Arkadaşlar konuda yüzlerce mesaj var özel cevap vermem çok mümkün değil. Şuanda sunucularımın ve proxylerimin iplerini değiştiriyorum. Api işlemleri gören sonu 18 li sunucumu değiştiriyorum. Belkide bu işlemlerden sonra apide kirlendi. Hiç birşey tam emin değilim. Neden olduğunu bilemediğim için tüm sistem yapılarını sıfırlıyorum. Herşeyi düzenliyorum geceye yedek yüklemeleride yetiştireceğim.

Arkadaşlar konuda yüzlerce mesaj var özel cevap vermem çok mümkün değil. Şuanda sunucularımın ve proxylerimin iplerini değiştiriyorum. Api işlemleri gören sonu 18 li sunucumu değiştiriyorum. Belkide bu işlemlerden sonra apide kirlendi. Hiç birşey tam emin değilim. Neden olduğunu bilemediğim için tüm sistem yapılarını sıfırlıyorum. Herşeyi düzenliyorum geceye yedek yüklemeleride yetiştireceğim.

beklenen videolar bittikden sonra kapatırsan sunucuları bizimde işlerimiz bitmiş olur ben video yüklemeye devam ediyorum çünkü

sanırım şuan eski ünlem geçme yöntemide çalışmıyor attığım videolarım %95 ünlem oluyor şuan ünlemi geçipte dolar yapabilen varmı ?

beklenen videolar bittikden sonra kapatırsan sunucuları bizimde işlerimiz bitmiş olur ben video yüklemeye devam ediyorum çünkü

Benimde 1 saattir devam ediyor fakat bir yandanda oto kontrol ünlemlileri temizliyor. Hiç $ yanmıyor sanırım.

Henüz kanallara girip te kontrol etmedim.

sanırım şuan eski ünlem geçme yöntemide çalışmıyor attığım videolarım %95 ünlem oluyor şuan ünlemi geçipte dolar yapabilen varmı ?

kategoriye göre değişiyor, 50 haber videosu attım 1 tane dahi ünlem gelmedi.
başka bir kategoriden 240 video attım, 160 tane kaldı ünlemleri temizledikten sonra.

Merhabalar,

Biz sizden mail adresimi istedik? Kanallarımı istedik?

Sen burada insanlara yanıltıcı doğruluğu dahi olmayan bilgiler paylaşıyorsun. Senin sisteminin günlük 250 bin videoyu dahi geçmediğini görüyorum.

11 bin üye aktif olarak sistemini kullanmadığını gördüm.

İstatiksel olarak sadece üye rakamın doğru. Gerisi tamamen yanıltıcı.

Ben sizden 3 ayrı bilgi istemişim siz alakası dahi olmayan şeyler söylemişsiniz.

İstatistikler yanıltıcı olduğu belli. Bunu her yazılımcı ufak bir araştırmada anlayabilir.

İp olayını ve lisans olayını ispatlamak zorundasınız.

Ben yazılım satıyorum. Kimseye yüklenen video rakamını anlatmak zorunda değilim. Burada günlük hakkı 10.000 üstü olan 250 den fazla üye var. diğer standartları dahi saymıyorum. Ben sana 5 milyon günlük yüklenen videoların linkini vermem mi şart?

binlerce ip adresinide göndermeyeceğimi beyan ediyorum. Lisanslı kodlamamı da göstermeyeceğimi berlirtiyorum. Zaten lisanssız video yükleme hizmetini youtube 3. günden sonra durdurur. Ben 1.5 yıldır video yükletiyorum. Ama benim sana hiç bir gizli bilgi vermeyeceğimi beyan ediyorum. Sıkıntı yaşayanlar iadelerini isteyebilir. ilk Mesai gününde (salı) iadeler yapılacaktır. Hiç bir gizli bilgimi vermem mümkün değil. Forum yönetimi galiba beni banlamayı planladı. Banlayabilir, ben hiç bir suraatle kimsenin parasının üstüne yatmadım, yanlış iş yapmadım. Ama illa bana bu bilgi şart diyprsan sadece ofisime gelip bir yöneticiye eline birşey vermeden gösterebilirim. Hiç bir sureetle kopyalanabilecek veya bakılacak bir bilgi veremem. 1.5 yılımı verdiğim işin ip klassına kadar veremem. ama istemeyenler iadelerini her daim alabilir. İnanmak inanamak size aittir. banlamakda size aittir.

kategoriye göre değişiyor, 50 haber videosu attım 1 tane dahi ünlem gelmedi.
başka bir kategoriden 240 video attım, 160 tane kaldı ünlemleri temizledikten sonra.

başka bir işlem yaptınızmı hocam yoksa direk botun ünlem geç sistemiyle yükleyip bıraktınızmı ?

Videoyap`ı ne kadar sevsemde tatmin edici cevap hala gelmedi, kanal kapanmalarının sebebi %97 ünlem geç 2 belirtilmiş ama neredeyse %60 sı kullanmadı yeni sistemi ve yine kanallar gitti.
Sorunun başka bi nedeni var o da videoyap kaynaklı bir neden(başka) oldugunu düşünüyorum ip lerin kara listeye alınması gibi, cevaplar yüzeysel olarak baktığımda bana da çelişkili geldi.
Şunuda söyleyim videoyap ı severek kullanıyorum ama bu olaydan bende etkilendim hala kullanmaya devam edicem ancak objektif olmak ayrı bi durum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri