Hocam ben 1.kanalımı kapanınca raporlarını silip yerine başka kanal almıştım acaba o kanalımın videolarınıda geri getirme gibi bir şans olabilirmi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam ben 1.kanalımı kapanınca raporlarını silip yerine başka kanal almıştım acaba o kanalımın videolarınıda geri getirme gibi bir şans olabilirmi?
Merhaba Arkadaşlar,
Toplu Video sayfası içerisinde Kapanan Kanal Yedeği adı altında bölüm oluşturdum. Kanallarınızın bilgilerini silmiş dahi olsanız o kanalınıza youtube.com'un hangi videosunu yüklediyseniz onları tümünü seç tuşuyla yükleyebilirsiniz. Bu işlemi kapanan kanallarınızda uyguluyamıyorsanız kanallarım sayfasından bu kanala yüklediğim videoları sil tuşuna basmışsınızdır.
Kapanan kanalınız örneğin 3 numaralı kanaldı. Bu kanalın yedeğini 1 ile 25 nolu kanallarınızdan herhangibirine kopyalabilirsiniz. Sadece 3 nolu kanala kopyalayamazsınız. (Çakışmalar yaşamaması adına önlemlidir.)
Bugün tüm üyelerimize +5 gün eklemiştim. Şuanda tüm üyelerimize bu 5 gün boyunca +250 ekledim. Yani standart hakkınız 250 ise 500 oldu. 1250 ise 1500 oldu. Bu yaptıklarım kesinlikle acılarınızı hafifletmez. Ama toparlamanıza yardımcı olabilecekse ne mutlu bana.
Şuanda videoyap.com tamamen güvenli durumdadır. Sakıncalı bir durum içermemektedir. 1.5 yıl boyunca düne kadar hiç sıkıntı yaşatmamıştık. Dün youtube.com'a ünlem geç 2 ile aşırı yüklenme sonucu ağırlıkla ünlem geç 2 özelliğini kullanan kanalların birçoğu kapandı.
Bu konuda beni yalnız bırakmadığınız, desteklerinizi sürekli verdiğiniz için sonsuz teşekkürler.
Sabah 9'dan bu yana aralıksız çalıştım arkadaşlar. Elimden geleni yaptım. Şuanda yatıyorum. Allaha emanet olun.
@Web_Scripti hocam bu ünlem 2 kaldırdınızda şimdi ne atarsam atıyım ünlem alıyor ünlem 1 işe yaramıyor naısl parayı yakıcam?
Çok üzgünüm hocam kanal raporunu sildiyseniz almanız mümkün değil. Yinede aktarımı yapmadan önce toplu video sayfasında yedeklerin ne durumda olduğunu görebilirsiniz. Yanlarına yedeği olan video sayısı yazılmıştır.
Saat 00:30 gibi yeni bir kanal başlattım, daha önce hesap acılmamıs bir telefondan onaylattım. 150-200 video attım. Ancak tam suanda hesabım kapandı. Kapanma yasıyan baska arkadaşlarımızda varmı ?
Saat 00:30 gibi yeni bir kanal başlattım, daha önce hesap acılmamıs bir telefondan onaylattım. 150-200 video attım. Ancak tam suanda hesabım kapandı. Kapanma yasıyan baska arkadaşlarımızda varmı ?
konu yazıp cıkıyosunuz ????? 47 mesaj 0 konu ?.. siz botu kotulemek içinmi geldiniz yanıltmayın kimseyi ayıptır ya
[MENTION=4674]Dehşetengiz[/MENTION] ben dün ekledim kanalları 100 er video attım sorun yok hala inanmayın detaylı bilgi vermeden çıkıp gidenlere
Sabitleştirme ve Otomatik iyileştirme youtubede halen yapmaktayım. kaldırılmadı kiÜnlem geç 2 yöntemini kıyımı yaptıktan sonra youtube kaldırdı. Ünlem geç 1 yöntemi o işin aslıdır. Fakat ihtimali düşüktür ama riski 0'dır. Önerim sıfır kanala 2-3 özgün video üretin sonra toplu video çalışın. Zaten çok kısa sürede makaleleri videoya çevirecek bir eklentiyi çıkarıyorum. Oda özgün video üret gibi olucak oda 0 ünlem olucak.
umarım cevap alırım bu sefer, kanal eklemiyorum sisteme hala beklemedeyim.videoları para kazanmaya nasıl açtırıyorsunuz peki ?
benim diğer botu baz alırsak eğer ben telifsilme parakazanma vb. şey ler kullanmam orada. o nedenle api ile yükleme yapıyor orasıda ve ip adreslerini ben google üzerinden göremiyorum.
ama sizin ip adresini görebiliyorum. benim tek takıldığım nokta bu.
yükleme api ile yapılıyor-ip gözükmüyor
telifsil api ile yapılıyor-ip gözüküyor
para kazanma açtırıyorum-ip gözüküyor.
---Diğer soruma hala daha cevap vermediniz.
sonuçta bu yazılım ip adreslerini dağıtıyor 5 kanala 1 ip olacak şekilde. ben bunları nasııl görecceğim. hep aynı ip var.
konu yazıp cıkıyosunuz ????? 47 mesaj 0 konu ?.. siz botu kotulemek içinmi geldiniz yanıltmayın kimseyi ayıptır ya
@Dehşetengiz ben dün ekledim kanalları 100 er video attım sorun yok hala inanmayın detaylı bilgi vermeden çıkıp gidenlere
Arkadaş yok böyle birşey ya tüm hesaplarıma yetki verdiğim halde, kontrol için tekrar yetki istiyor.![]()
bende de aynısı oldu tek tek girip yetki verdim düzeldi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.