Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

evet burası çok önemli dediğiiz gibi kanallar toplu olarak açılıyor toplu olarak ekleniyor ve toplu olarak da kapatılıyor videoyapın mekanızması bizim bir anda kanal eklememiz için müsait o yüzden biz kanalları seri olarak açıyoruz ve seri olarak ekliyoruz . Bana kalırsa 25 kanal kapasitesini 5 adete indirin hocam şu anlık

not : menüel yükleme farklı tarihlerde eklendi bota 5 adet kanal 1 tane bile kapanmış değil bilginize hocam , ama seri açılan ve seri olarak bota eklenen kanallar yine seri bir şekilde toplu olarak kapatılıyor... sanırım sorunu çözüyoruz kanallar seri açılıyor seri kapanıyor
43 gün sonra ilk defa dün akşam saatlerinde bir adet kanal açtım. Tertemiz İp ve Hiç kullanmadığım bilgisayar ile. Kanal bugün öğle saatlerinde kapatıldı hocam!!!
Ben sadece dünden bu zamana tek kanal açtım.

sabah beri 50 tane tez attın ortaya hepsini geçersiz kılıyor benim kapanmalar hızlı yüklemeyle alakası var dedin alakası yok hele bu toplu eklemeyle hiç hiç alakası yok

Çok güldüm hocam varya :D Napsın millet, çözüm bulmaya çalışıyor :)

sabah beri 50 tane tez attın ortaya hepsini geçersiz kılıyor benim kapanmalar hızlı yüklemeyle alakası var dedin alakası yok hele bu toplu eklemeyle hiç hiç alakası yok

hayır hocam onlarda içinde zaten hızdanda var ama şu anda tek sorun bu gibi hocam dikkat ederseniz herkes bota hemen 5-10 tane birden ekliyor ve toplu olarak da kapatılıyor. çünkü herkes batıyor tekrar sıfırdan bir anda yükselmeye çalışıyor ve bu döngü sürekli böyle hızlı bir şekilde devam ediyor ve hızlı bir şekildede son buluyor.... bir bataklık düşünün çırpındıkça batıyosun o misal ne kadar hızlı çırpınırsan o kadar hızlı batıyorsun @Web_Scripti bu sefer doğru yoldayız hocam Allahın izni ile bu sefer çok önemli bir noktaya parmak bastınız

43 gün sonra ilk defa dün akşam saatlerinde bir adet kanal açtım. Tertemiz İp ve Hiç kullanmadığım bilgisayar ile. Kanal bugün öğle saatlerinde kapatıldı hocam!!!
Ben sadece dünden bu zamana tek kanal açtım.

o biraz tesadüf ve şansızlığınıza dek gelmiş olabilir hocam bende size nisan ayından bu yana kapanmamış videoyap ile atılmış ve farklı tarihlerde açılmış 25 adet kanal içersinde toplamda 20 bin video olan kanallarımıı teamdan gösterebilirim kusura bakmayın flood oldu biraz

Şuan bir tane daha açtım, ana mail ve kanal tel onaylı, alt kanal açtım onayını yaptım, api kendim ekledim, hesap kurtarma tel ve mail girdim, şuan video yüklemeye başladı bot bakalım ne gösterecek durum...

o biraz tesadüf ve şansızlığınıza dek gelmiş olabilir hocam bende size nisan ayından bu yana kapanmamış videoyap ile atılmış ve farklı tarihlerde açılmış 25 adet kanal içersinde toplamda 20 bin video olan kanallarımıı teamdan gösterebilirim kusura bakmayın flood oldu biraz
Sonuçta buda sizin fikrinizin tezini ortaya koymazmı :)
Hayırlısı olsun bakalım. [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocamızında tatili zehir oldu. Eşi ile Trabzona gitmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.

hayır hocam onlarda içinde zaten hızdanda var ama şu anda tek sorun bu gibi hocam dikkat ederseniz herkes bota hemen 5-10 tane birden ekliyor ve toplu olarak da kapatılıyor. çünkü herkes batıyor tekrar sıfırdan bir anda yükselmeye çalışıyor ve bu döngü sürekli böyle hızlı bir şekilde devam ediyor ve hızlı bir şekildede son buluyor.... bir bataklık düşünün çırpındıkça batıyosun o misal ne kadar hızlı çırpınırsan o kadar hızlı batıyorsun @Web_Scripti bu sefer doğru yoldayız hocam Allahın izni ile bu sefer çok önemli bir noktaya parmak bastınız

yanlış anlamayın hocam sadece tezlerin benim olayla örtüşmediğini belirttim bende sabah beri düşünüyorum en çok oto kontrolden şüphelendim ama bakalım hayırlısı

Kanala bot ile 300 vidyo atmıştım , manuel olarak ünlemlileri siliyordum.video silerken kapandı birden kanal :) hesap 2009 yılında açılmıştı üstelik.

Valla hocam adamın tatili zehir oldu bizim için didiniyor kaç gündür belki gece bile uyumuyor aynı şekilde bizde biz bota güveniyoruz sonuna kadar arkasındayız ve inşallah problem en kısa sürede giderilecektir.

hiç video atılmamış kanallar gitmemiş olsa, gözüm kapalı bu kapanmalar ünlemden kaynaklı derdim..

dün sabah actıgım 1 kanala 900 video attım hala ayakta
bu gün ögleden sonra 2 kanal actım yukleme yapmadım videoyapa ekledim hala ayakta

sınırlı bilgimle başlığı sürekli kirletmek istemiyorum ama yanlış yerde de aramayın diye yine yazıcam. 15inde kanallar kapandığında sadece api alıp bota yetki verdiğim, daha sonra hiç video atmadan kanalı bottan çıkardığım halde bu kanallar kapanmıştı. aynı şekilde bu başlık altında başkaları da söyledi bunu. ama çoğunlukta ünlemgeç-2 sitemi,hızlı yükleme vs üzerinde durdu. tavsiyem 20 tane kanal açın 5 ini bota bağlayıp video yüklelyin,5ine sadece botla yetki verdirip sonra çıkarın,5ine api alın ama bota yetki verdirtmeyin,5ine de hiç birşey yapmayın boş şekilde kalsın. sorun ortaya çıkacak ozaman.

ohaa ya benim kanallar kapatılmadı ama para kazanmaları gitmişti dün baktığımda bugün gireyim dedim para kazanma gelmiş geri :DDD

Arkadaşlar benim kanallar gitmiyor bilginiz olsun kusura bakmayın beni yanlış anlamayın bundan sonra spam zorlaştı gerçek spam yapabilenlerin kanalları ayakta kalacaktır, gerçekten bot kullanmayı bilen arkadaşların kanalları ayakta kalacaktır....

Sorun bot kaynaklı değil beyler sorun bizle alakalı bota çok kanal bağlıyoruz...
Değişen nedir biliyormusunuz evet son 1 haftadır birşeyler değişti değişen şeyler 1 kanal kapanınca diğer kanallarada etki yapması , diğer kanallara etki yapınca hepsi toplu kapatılıyor biz ne yapıyoruz toplu kanal açıyoruz toplu ekliyoruz ve toplu olarak yine kapanıyor........ Bu durumda bot sahibinin yapacak bişeyi oldugunu sanmıyorum inşallah yanılıyorumdur.

Kendi denediğim ve kanallarımın asla kapanmadığı taktiği söylüyorum

1- Gmailleri farklı tarihlerde açılyorum
2- Gmailleri bota farklı tarihlerde ekliyorum
3- Gmaillere 50 den fazla video atmıyorum
4- Günde 5' den fazla kanal kontrolü yapmıyorum

Yukardaki seçeneklerden 1 tanesini dahi yapmazsanız 1 kanalınız kapatılınca suçu olmayan kanallarınızda kapatılacaktır.

Şimdi diyeceksiniz ki diğer botlarda neden kapanmıyor biz bu darbeyi ünlemgeç2 ile yedik bir defa darbe yedik doğrulmamız zaman alacak
1 defa darbe yediğimiz için bütün sistem alabora oldu yani youtube bu sefer çok kızdı hedef noktaya atom attı....... << ve biz sürekli acele olarak çırpınmaya başladık acele olarak kanal açtık bu esnada hızlı yükselmek istedik ve hızlı bir şekilde düştükkk fakat bunun yanında yeni algoritmalar gelmedi değil yukarda saymış oldugum algoritmalar gelmiş olabilir. şu anda olaylar onu gösteriyor... Bilmiyorum çok derin meseleler belkide yanıyorz ama şu anda çözüme en yakın hatta ve hatta somut bir çözüm ürettiğim maddeleri sizlere sıraladım ...

Benimde 4 kanalım kapandı birinde 30 birinde 38 birinde 45 birinde 450 video vardı parakazanması açık olanda vardı kapalı olanda. Hepsi gitti nasıl çözücez bu işi ustalar kanaların sadece 1 tanesi adsense bağlıydı onuda bu gün bağladım. Ama adsense hiç gösterim vermemişti. hepsi az önce gitti napıcaz allah aşkına bittimi artık bu iş.

Pek sanmıyorum çünkü benim kanal en sık açtığım durumda her gün bir tanedir normalde iki üç günde bir tane açtığım olur yani sık değil ve bu kanala 500 kadar video yüklenirdi kalan silinen videolar ayrı, kontroller 30 dakika idi, ve bu durum bir kaç ay aynı şekilde devam etti bir sorun çıkmadı ki geçen güne kadar artı kanallar gitmeye başlayınca sağlam kalan 3 kanalı hemen bottan ayırdım 3 tane den biri yine kapandı biri para kazanması gitti diğer sağlam duruyor...

Arkadaşlar benim kanallar gitmiyor bilginiz olsun kusura bakmayın beni yanlış anlamayın bundan sonra spam zorlaştı gerçek spam yapabilenlerin kanalları ayakta kalacaktır, gerçekten bot kullanmayı bilen arkadaşların kanalları ayakta kalacaktır....

Sorun bot kaynaklı değil beyler sorun bizle alakalı bota çok kanal bağlıyoruz...
Değişen nedir biliyormusunuz evet son 1 haftadır birşeyler değişti değişen şeyler 1 kanal kapanınca diğer kanallarada etki yapması , diğer kanallara etki yapınca hepsi toplu kapatılıyor biz ne yapıyoruz toplu kanal açıyoruz toplu ekliyoruz ve toplu olarak yine kapanıyor........ Bu durumda bot sahibinin yapacak bişeyi oldugunu sanmıyorum inşallah yanılıyorumdur.

Kendi denediğim ve kanallarımın asla kapanmadığı taktiği söylüyorum

1- Gmailleri farklı tarihlerde açılyorum
2- Gmailleri bota farklı tarihlerde ekliyorum
3- Gmaillere 50 den fazla video atmıyorum
4- Günde 5' den fazla kanal kontrolü yapmıyorum

Yukardaki seçeneklerden 1 tanesini dahi yapmazsanız 1 kanalınız kapatılınca suçu olmayan kanallarınızda kapatılacaktır.

Şimdi diyeceksiniz ki diğer botlarda neden kapanmıyor biz bu darbeyi ünlemgeç2 ile yedik bir defa darbe yedik doğrulmamız zaman alacak
1 defa darbe yediğimiz için bütün sistem alabora oldu yani youtube bu sefer çok kızdı hedef noktaya atom attı....... << ve biz sürekli acele olarak çırpınmaya başladık acele olarak kanal açtık bu esnada hızlı yükselmek istedik ve hızlı bir şekilde düştükkk fakat bunun yanında yeni algoritmalar gelmedi değil yukarda saymış oldugum algoritmalar gelmiş olabilir. şu anda olaylar onu gösteriyor... Bilmiyorum çok derin meseleler belkide yanıyorz ama şu anda çözüme en yakın hatta ve hatta somut bir çözüm ürettiğim maddeleri sizlere sıraladım ...

bende kanallar duruyor sadece gmail patlamış.ama kanallar sağlam.neler oluyor böyle yaaa.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam skypetan ekledim bakarsanız size bu sorunlarla ilgili çok kilit bir şey söyleyeceğim ve sizi muhtemelen olumlu yönlendirecektir.. ben bu banlanma furyasından hiç etkilenmedim.. banlandım ancak normal genel bandı yani spam ve teliftendi..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri