Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Amerika sunucularım ağırlıkla sıkıntı çıkarıyor. İngilterede çok daha az var. Ama yarın olumlu sonuç alırsam bu sunucuları şirketimin farklı sitelerine entegre edeceğim. Bana göre bir yetkiyi youtube artık 3 farklı yer olarak algılayamıyor. Vdsler için sıkıntı yok çünkü direk yükleme yapıyor. Api kullanmuyorlar. Yarın sabaha herşey netleşek. Herkes bugece açtığı kanallara video yüklerse sonucu daha hızlı görürüz.

evet hocam ingiltere lokasyonlu vds açtıgım kanallarda 5 gündür hiç bir sorun yok

Şu sınırı ücreti karşılığı arttırsan alacak çok üye var

videoyap.com spam botu olmasın , gold bir sistem olsun zaten dedimya kazanan adam kesesine göre alır zaten. mesela bot bende olsa videoya özel çerçeve ekleme bölümü aylık 500 video 10 tl sabit aylık 20 tl video işleme bölümü 10 tl , intro yapma bölümü 10 tl nebilim işte hepimz destek ten burdan söleriz yapar kazandırırsak ona oda , başkasına para verip flaş yazdırır java yazdırır vs vs olur çünkü uzman youtubeciler acemilerden çok çok fazla norlam yükleme yapanlarında bölümü ayrı olur başardıkca onlarda zaten bölümleri satın almaya başlarlar.

videoyap.com spam botu olmasın , gold bir sistem olsun zaten dedimya kazanan adam kesesine göre alır zaten. mesela bot bende olsa videoya özel çerçeve ekleme bölümü aylık 500 video 10 tl sabit aylık 20 tl video işleme bölümü 10 tl , intro yapma bölümü 10 tl nebilim işte hepimz destek ten burdan söleriz yapar kazandırırsak ona oda , başkasına para verip flaş yazdırır java yazdırır vs vs olur çünkü uzman youtubeciler acemilerden çok çok fazla norlam yükleme yapanlarında bölümü ayrı olur başardıkca onlarda zaten bölümleri satın almaya başlarlar.

Bunların hepsi olucak inş ama ekstra ücretsiz. Yani videoyap standartında olucak. Benim serverlarıma çok aşırı maliyet çıkarmayacak herşeyi ücretsiz yapıyorum ve yapacagım. Fikirler süper, inş uygulayacagım

Bunların hepsi olucak inş ama ekstra ücretsiz. Yani videoyap standartında olucak. Benim serverlarıma çok aşırı maliyet çıkarmayacak herşeyi ücretsiz yapıyorum ve yapacagım. Fikirler süper, inş uygulayacagım
hocam zaten seni tanıyorum paracı değilsin ama ücretli olması daha iyi neden dersen zamanla kazanmaya başlayan bölüm atlicaktır zaten sen standart artı gold diye yap inan bana hem serverlerin bilmeyenlerden sıkıntı yaşamaz hemde biz en azından yeni başlayanlar daha iyi ve güzel şeyler çıkarırlar ortaya mesela forumda ilk abone olan bot sayesinde direk bilmedği konulardan kanallara spam yapıyor ve hem kendine hemde bizlere zarar veriyor adsense günlüklerimi burda paylaşsam şaşrsınız işi bildiğim halde paranın oldugunu bildiğim halde sadce okudum ve izledim yardım aldım ve ilk videolarımı attım halen de o kanllarım 8k aboneli olarak duruyor bu kıyımda 5 kanalım gitti bota baglı olan daha önce ne kapandı ne parakazan gitti.

Toplu video ekleme calismiyor tek link ve toplu 25 link ekleme aktif

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam Video Ortası Reklam kısmını Telifli V. & Para Kazan kısmından ayırsanız çok iyi olur bi süre oto kontrol yaptırmak istemiyorum kanallara :(

@Web_Scripti

Hocam o veya bu şekilde günlerdir ugrastıgınızı görüyorum takip ediyorum burdan sistemin yaratmıs oldugu zarara ragmen zararı kabullenmeniz güzel benim size tavsiyem sadece Tr lokasyonlu serverlar ile devam etmenizdir.Özellikle kazanc saglıyamayan veya az kazanan benim gibi arkadaslarım eminimki işlem sırası şu şekildedir

Boş kanal satın alınır-Bu kanallar vpn ile açılmıstır gmail satan arkadaslar kızmasın bana lütfen ama bu işin kuralı bu yani yani yurt dışı ip adresi ile gmail açılıyor

biz evdeki pcmizden o kanala girip bakıyoruz kanal saglammı içi dışı nasıl diye Buda türkiye ip adresi ile yapılıyor

sizin botunuz veya baska bir bota ekliyoruz kanalı video atmaya baslıyoruz sizin sunucularınızdan en çok sayıda olanlar usa ve ingiltre ip adresi içeriyor

sizin video atma işleminiz bitiyor biz bu kanalı adsenseye baglamak için Türkiye ip adresi ile tekrar girip bu kanalı adsenseye baglıyoruz şimdi ben işin teknik kısmını çok bilmem bu benim fikrim sadece ama bir kanal açılışından itibaren ki bu toplu kapanma olunca gmailler taze açılmıs geliyor

Sabah 9da açılmış dünyanın herhangi bir yerinde Genelde amerika ingiltre romanya sırbıstan gibi lokasyonlarda hizmet sunan vpn ile açılmıs kanalları alıyoruz
Saat9,15de bu kanallara giriş yapıyoruz evdeki pcden Türkiye lokasyonunda
saat 9,20de videoyapa baglanmıs oluyor kanal ve 9,25den itibaren hızlı bir şekilde ki hız önemli değil bence zaten ytnin kendi hız kotası var İngiltere ve amerikadan serverlarınız aracılıgıyla video yüklüyoruz
Saat 10da tekrar bu kanalı kendi pcmizde açıp adsenseye baglıyoruz

Bu dediğim sırada işlem yapan çok arkadas olduguna eminim bende aynı hatayı yapıyorum

sizin botunuz ve ytkazan botunda benim üyeliğim var vdsmde var
kanalları hazır almadın onaylısının onayının kendim yaptım.
botlardan korkunca bu kanal kapanmaları yüzünden kendim vds ile 3 kanala video yükledim
Vdsye yüklerken alıskanlık işte.d

Önce trden açtım kanalı peşinden 1 dk geçmeden ingiltere lokasyonlu vdsme giriş yaptım videomu attım 30 dk sonra türkiye evimdeki pcden tekrar adsenseye bagladım sonuc aynı kanallar gene kapandı ben baya uzattım kusura bakmayın yurt dışı portları daha hızlı biliyorum ama bence türkiye lokasyon kullanmanız durumunda ve şu oto kontrol kısmı minimum 4 saatte bir aktif olursa aynı kanala günde 6 kez bot girmiş olur hatta yapabilrseniz BENCE KAZANÇ KISMINI GÖSTEREN BİR EKRANDA YAPMALISINIZ HOCAM YANİ BOTA KANALINI EKLEYEN KANALINA BİR DAHA GİRİŞ YAPMAMALI SADECE BOTUN ÜZERİNDEN TÜM İŞLEMLER YAPILABİLİR OLMALIDIR Teşekkür ederim okudugunuz için elimden geldiğince gözlemlerimi anlatmaya çalıştım iyi çalışmalar

Hocam iade konusunda cevabınızı bekliyorum ... [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

[email protected] ( hesap adı )

Ünlem geç2 nin olduğu gün 3 aylık almıştım hiç ellemedim

@Web_Scripti

@mixnewss

Arkadaşlar sizlerin değindiği noktayla ilgili yaşadığım şeyi anlatayım.

Ben geçen ay 2 tane Yurtdışı lokasyonlu VDS almıştım. Türkiye farklı ve temiz ip sinden açılmış sıfır kanallarıma yükleme yapıp, para kazanma açma Türkiye lokasyonlu adsensesime bağlama vs. işlemlerini bu Yurtdışı lokasyon ip sinden yapınca kanallarım 24 saat içerisinde kapanıyordu.

Tamamen aynı yöntemleri uygulayıp ve aynı videoları atıp, ama para kazanma açma adsense'e bağlama gibi işlemlerini Türkiye lokasyonlu ip'de yapınca hiçbir sorunla karşılaşmadan sağlam şekilde kalıyordu kanallarım.

Belki bu anlattıklarım, "Yurtdışı lokasyon sorunu" tezinizi güçlediren şeylerdir.

kanalım an itibari ile kapandı yine, apikey değiştirmedim bilmiyorum var mıdır etkisi
ilginçtir attığım videolar birinde reklam gördüm yayıncı kimliğimi sayfayı denetle diyerek tarattım ve reklamın bana ait olmadığını gördüm zaten sonrasında da kanal kapandı eşleşen vermiş olabilir ve onun reklamını yayınlamış olabilir mi?

eşleşenden kanalınız hemen kapanmaz dünya engelinde bile böle bir durum söz konusu degil

Merhaba arkadaşlar,

bilgilendirmeler için çok teşekkürler. Mesala olay şu şekilde aslında. Siz youtube.com a yetki verdiğinizde api yetki aldığı server neresiyse artık oraya veriyor. Diğer ülkelere vermiyor. Buda o ülkeden hiç giriş yapmadıysanız kanalı bu şekilde kapatabiliyor. Yani sizin kanala giriş yapmadığınız bir ülkeden makinam giriş yaparsa sıkıntı çıkarır. Ama herkes trden 1 defa kanalına giriş yapınca sıkıntı çıkmıyor. Hepiniz aslında haklısınız. Youtube spam olarak algılıyor bu durumları. Dün geceden sonra deneme yapılmış kanallarda bir sıkıntı görmüyorum arkadaşlar. inşallah sıkıntı geçmiştir düşüncesindeyim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri