Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION]
aynen dediğiniz gibi sadece 1 defa yapacaksınız bu işlemi. 500 kanalınız olsada 1 defa yapılacak işlemdir. Ama dikkatli olun o hesabınızda youtube kanalı olmasın. Eski güvenilir bir hesabınız olursa en iyisi olur. Bu hesabınız kapanırsa eğer tekrardan 1 tane oluşturup mevcut kanallarınıza yeniden token vermeniz gerekir.

Client Id ve Secret - Videoyap.com

adsense mailini yazdım hocam youtube'de aktif olarak kullanmıyorum, bir sorun teşkil etmez sanırım.

hocam ilk isteği ben istiyim o halde : kanalımda token oluşturduysam o yazının kalkmasını istiyorum.Token Oluştur(Zorunlu) yazısının

Token alacağınız hesaba giriş yapın.Farklı bir sekmede videoyap a girin token oluştur deyin gerisini sistem hallediyor zaten.Ancak öncelikle client id ve client secret kısımlarını halledin.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION], [MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION]
arkadaşlar adsense in olduğu gmail i bu işlemde kullanmak mantıklı mı sizce

video ortası reklamları ayarlayamıyorum
Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Gdata_App_HttpException' with message 'Expected response code 200, got 401 <HTML> <HEAD> <TITLE>User authentication required.</TITLE> </HEAD> <BODY BGCOLOR="#FFFFFF" TEXT="#000000"> <H1>User authentication required.</H1> <H2>Error 401</H2> </BODY> </HTML> ' in /home/videom/public_html/Zend/Gdata/App.php:753 Stack trace: #0 /home/videom/public_html/Zend/Gdata.php(221): Zend_Gdata_App->performHttpRequest('GET', 'http://gdata.yo...', Array, NULL, NULL, NULL) #1 /home/videom/public_html/Zend/Gdata/App.php(919): Zend_Gdata->performHttpRequest('GET', 'http://gdata.yo...', Array) #2 /home/videom/public_html/Zend/Gdata/App.php(807): Zend_Gdata_App->get('http://gdata.yo...', NULL) #3 /home/videom/public_html/Zend/Gdata/App.php(210): Zend_Gdata_App->importUrl('http://gdata.yo...', 'Zend_Gdata_YouT...', NULL) #4 /home/videom/public_html/Zend/Gdata.php(162): Zend_Gdata_App->getFeed('http://gdata.yo...', 'Zend_Gdata_YouT...') #5 /home/videom/public_html/Zend/Gdata/YouTube.php(263): Zend_Gdata->get in /home/videom/public_html/Zend/Gdata/App.php on line 753

Tek Youtube Api Key(Zorunlu) bunu almak zorundamıyız? normal bildiğimiz şekilde mi alacaz

Yeni sistem hayırlı olsun . Bir videolu anlatım çok iyi olur Clint ID den token alımına kadar

Hocam risk durumlarını hiç paylaşmıyorsun.Sıfır kanallar için deneyeceğiz ama eski kanallar için risk durumu nedir ne değildir.

{"access_token":"ya29.HgDTPTFzH0nAMR8AAAApW23Yn4Vo8vI8pskzstlNUc26cCr3v1AfXw7KkQMRww","token_type":"Bearer","expires_in":3600,"refresh_token":"1\/ZFSPMcajiWQk10sKZL_3cvzWJxYk0YIQ7Kzr1m070Hk","created":1400787514}

token alırken verilen hata.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam Bu Token sistemini clientini felan videolu anlatırsanız daha iyi olacaktır.

amaaaan.. yaptım olmuyo token alın diyo.. halbuki
İşlem başarılı, Aşağıdaki token ------com mail adresinizle etkinleştirilmiştir. Sisteme otomatik kayıt edilmiştir.

demesine rağmen OLMADI!

Allah yolumuzu açık etsin, token sistemi aktifleştirilmiştir.

Sistemimiz Youtube api v2 kullanıyordu. Şuanda sistemimiz api v3'e geçmiştir. Youtube bundan sonra sadece api v3'e geliştirme yapacağını açıkladı. Api v2 kullanırken her kanala ait api key gerekiyordu. Api v3 kullanırken o kanala ait olmasada bir api key tüm kanallar için yeterlidir. Ama her kanal için artık api key yerine token izni verilmesi gerekiyor. Token izni bir uygulamaya izin vermeyle aynıdır. Nasıl facebook.com'da uygulamara izin veriliyorsa aynı şekilde buda sizin kanalınızda işlem yapmaya izin istiyor. Client ise işte bu uygulamaya deniyor. Uygulama sahibi ben olmak istemedim. Her üyem kendine bir client oluşturarak tüm kanallarını kendisi yönetebilir duruma gelmiştir. Sistemdeki her kanal için şifre istenmesinin artık tek sebebi telifli videolar & para kazanma bölümünün kullanacak kişiler için varlığıdır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri