Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam,

Bugün 9 milyona yakın video emri geldi. Son 5 günün ortalaması 3 milyondu. Geçen ayın ortalaması 6 milyondu. Aşırı yoğunluk var. Bugüne özgü demem daha dogru olur. Bir kanala 500 video atıyor süpermiş diyenler yakında kapanınca kanalları botdan bilecekler:( Geçici birgünlük hafif yavaşlama

Peki özgünleştirme ve ünlem geç stabil çalışıyor mu? Sanki özgünleştirme önceden daha iyidi.

@ Web_Scripti

videoyap ip sorununu nasil hallediyor? yani ip adresi degisiyor mu ve hangi araliklarda? bütün videolari tek ip ile yükleyecegini sanmiyorum.

Hocam,

Bugün 9 milyona yakın video emri geldi. Son 5 günün ortalaması 3 milyondu. Geçen ayın ortalaması 6 milyondu. Aşırı yoğunluk var. Bugüne özgü demem daha dogru olur. Bir kanala 500 video atıyor süpermiş diyenler yakında kapanınca kanalları botdan bilecekler:( Geçici birgünlük hafif yavaşlama

Hocam kanal istatistikleri bölümü de v3 ile kontrol edilebiliyor muydu yoksa api key veya sunucu ipsi ile mi yapılıyordu?

Edit.

Kanal istatistiklerine tıkladığımda kanallardan birinin altında aşağıdaki kod çıkıyor.

Fatal error: Uncaught exception 'Google_Auth_Exception' with message 'Invalid token format' in /home/videom/public_html/Google/Auth/OAuth2.php:177 Stack trace: #0 /home/videom/public_html/Google/Client.php(196): Google_Auth_OAuth2->setAccessToken('{? "error" : "...') #1 /home/videom/public_html/tokengir.php(35): Google_Client->setAccessToken('{? "error" : "...') #2 /home/videom/public_html/ayar.php(16): include('/home/videom/pu...') #3 /home/videom/public_html/kanalistatistik.php(153): kanalbul('""""""@g...', '

Kanala şu an yükleme yapıyor bot, videolar kanala yükleniyor. İstatistiklerde token hatalı hatası görünüyor ama.

Son düzenleme:
Üstad bence sistem tam anlamıyla sorunsuz çalışıyor yani en azından bana göre öyle.Çok sayıda alt kanal eklemesi de yaptım ana kanal eklemesi de yaptım token olayında hiç sorun çıkmadı çok şükür.

Destekten de yazdım daha önce şu hesabı dondurma özelliği panele eklenemez mi acaba ? Yani isteyen istediği zaman hesabını dondursun istediği zaman açsın.Diğer türlü desteğe yazmak daha sonra cevap beklemek sonra açmaya sıra gelince tekrar yazmak falan gereksiz angarya bence.Yani sizin açınızdan da eksi bir durum oluşturmayacaksa bence bunun gelmesi lazım.

Ayrıca bu kapanmalar sebebiyle kaynadı biraz özgünleştirme konusunda sistemin resimleri başlığa göre değil de başlıkta bulunan herhangi bir anahtar kelimeye göre yapmasının hata oranını düşüreceğini söylemiştim siz de olumlu karşılamıştınız.

Bu iki özellik bence herkesin isteyeceği şeyler bir an önce yapılmalı :)

[MENTION=12040]bilenyok[/MENTION]

istatisliklerde o hata çıkıyorsa kanalin kapandi büyük ihtimal bi kontrol et istersen

Hocam,

malesef çok video atinca kanal gidiyor bunun botla alakası yok özeliikle denedim bilerek çok ve hızlı yükledim dün başladim bugunde dozunu artirdim ve 500 video yu bulmadan kanal gitti

geri kalan kanallar saglam onlara günde 50-60 video atiyorum ve en az 3 dk arayla yükle diyorum daha bu yöntemle kapanan kanal olmadı

[MENTION=12040]bilenyok[/MENTION]

istatisliklerde o hata çıkıyorsa kanalin kapandi büyük ihtimal bi kontrol et istersen

yok hocam kanal şu an açık, şimdi baktım.

bir de zaten kanal kapandığında DISABLE yazan bir hata veriyordu. Bunda yazılı olan token ile alakalı.

yok hocam kanal şu an açık, şimdi baktım.

bir de zaten kanal kapandığında DISABLE yazan bir hata veriyordu. Bunda yazılı olan token ile alakalı.

1 saat önce istatisliklerde buna benzer bi yaziyi bende gördüm ve baktigimda kanal kapanmıştı kanali silince istatislikler kısmı düzeldi

bide eğer kanaliniz kapanirsa telif para kazan kontrolü yaptirinca token yok diyor

Hocam,

Hocam bu rakamlar urkutucu geliyor acikcasi. Son yasadigim kapanmalari birdaha yasamak istemiyorum. Saricizmeli mehmet aga bot ile bilincsizce binlerce video yuklicek sonra ceremesini herkes cekecek.Son yasanan problemin ana kaynagi bu olsa gerek. Sizden ricam, botun fiyatini 2-3 hatta 5 katina cikarin ama her onune gelene vermeyin. Cunku Sonucta bu bilincsiz kullanimdan siz ve biz olumsuz etkileniyoruz. Ayni kapanma olayi birdaha gerceklesirse (bot yuzunden) artik uzerine parada verseniz almam birdaha videoyap'i. Sonucta problem bota verilen para deyil. Iste bugun bilmem kac milyon yuklendi, yok kac milyon yuklenecek gibi laflar beni korkutuyor ve degerli kanallarimizi bota baglamaya korkuyoruz. Videoyap musteri cokluguna deyyil,kanal guvenligi(calinma falan deyil, asla olmadi) stabilite gibi seylere odaklanilsin.6 ay onceki botu istiyoruz. Ve nerde cokluk orda ..... sozunun videoyap icin gecerli olmamasini istiyoruz.
Sonuc olarak ben bu botu seviyorum ve guvenle kanalimi baglamak istiyorum, korkuyla deyil.Yukardaki sozlerim dahilinde Yapilan herturlu fiyat artiriminada eyvallah diyecegimi simdiden soylemek isterim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

bu yogunlukta umarım yardımcı olabilmişimdir, hocam :)

durmadan bu yüzden yorumlar yazılmakta,onun için resim hazırladım.arkadaşlar

https://console.developers.google.com/project

O2r1qA.png

qqAolB.png

p45ZoJ.png

nPb825.png

59N5ml.png

YPdXrj.png

nPb8LR.png

MY1nL2.png

GnZ8oV.png

LPvVAb.png

qqAoMV.png

NVLvEk.png

mlXYE2.png

Son düzenleme:
Arkadaslar ben ilk kez token alacam ama, client alırken eski mail olursa iyi olur denmis, bende eski olup youtube kanalı açılmamıs bir mail yok. ne yapmalıyım? yeni mail mi açayım

Merhaba hocam,

çok doğru anlatım olmuş lakin ben client ile api keyi aynı hesapdan alınmasını uygun görmüyorum. Api key işlemlerini youtube takip edebiliyor. Sitedeki her sorgulamayı o yapıyor. Client ise sadece yükleme silme v.b. iş yapıyor yani hiç riskli iş yapmıyor iz bıraktırtmıyorum. Bu nedenle 2 sinin aynı hesapdan alınması youtube için bir izlenebilirlik olabilir. Gece 12 deki videoyu detaylıca anlatacagım.

Arkadaslar ben ilk kez token alacam ama, client alırken eski mail olursa iyi olur denmis, bende eski olup youtube kanalı açılmamıs bir mail yok. ne yapmalıyım? yeni mail mi açayım

Aynen hocam.

Bir adet yeni mail açın. O mailden client ayarlarını yapın.
Sonra 2. bir mail açın. O mailden ise api key alın.

Böylelikle footprint bırakmadan video yükleyebilirsiniz.

2 kere modem rest ile mozilladan 2 mail açarak ayarları yapabilirsiniz örneğin.

Aynen hocam.

Bir adet yeni mail açın. O mailden client ayarlarını yapın.
Sonra 2. bir mail açın. O mailden ise api key alın.

Böylelikle footprint bırakmadan video yükleyebilirsiniz.

2 kere modem rest ile mozilladan 2 mail açarak ayarları yapabilirsiniz örneğin.
tesekkürler hocam,
hocam peki bu maillerin kapanma gibi ihtimalleri var mı? diyelimki bu mailler kapandı ne gibi bir problem olur? diğer kanallardamı kapanır? kanallarımı hiç riske atmak istemiyorum ama :(

tesekkürler hocam,
hocam peki bu maillerin kapanma gibi ihtimalleri var mı? diyelimki bu mailler kapandı ne gibi bir problem olur? diğer kanallardamı kapanır? kanallarımı hiç riske atmak istemiyorum ama :(

Kapanma ihtimali yok ama şayet kapansa bile, yükleme yaptığınız hesaplara bir şey olmaz. Sadece tekrardan client almak zorunda kalırsınız.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] şu soruma cevap alabilir miyim?

Kanal istatistiklerine tıkladığımda kanallardan birinin altında aşağıdaki kod çıkıyor.

Fatal error: Uncaught exception 'Google_Auth_Exception' with message 'Invalid token format' in /home/videom/public_html/Google/Auth/OAuth2.php:177 Stack trace: #0 /home/videom/public_html/Google/Client.php(196): Google_Auth_OAuth2->setAccessToken('{? "error" : "...') #1 /home/videom/public_html/tokengir.php(35): Google_Client->setAccessToken('{? "error" : "...') #2 /home/videom/public_html/ayar.php(16): include('/home/videom/pu...') #3 /home/videom/public_html/kanalistatistik.php(153): kanalbul('""""""@g...', '

- Kanala şu an yükleme yapıyor bot, videolar bu kanala yükleniyor, başka kanalla karıştırılmamış yani.
- Kanallarım kısmına girdiğinde hiç bir uyarı vermiyor token alınmadı tarzı.
- İstatistiklerde token hatalı hatası görünüyor ama.

Merhaba hocam,

çok doğru anlatım olmuş lakin ben client ile api keyi aynı hesapdan alınmasını uygun görmüyorum. Api key işlemlerini youtube takip edebiliyor. Sitedeki her sorgulamayı o yapıyor. Client ise sadece yükleme silme v.b. iş yapıyor yani hiç riskli iş yapmıyor iz bıraktırtmıyorum. Bu nedenle 2 sinin aynı hesapdan alınması youtube için bir izlenebilirlik olabilir. Gece 12 deki videoyu detaylıca anlatacagım.

peki hocam client oluşturduğum hesabın alt kanallarından birindenmi api keyi alalım.?

bi sorum daha olacak, 2 veya 5 tane ana maillim var diyelim, alt kanalları var,

bunları bağlarken sadece token alman yeterli olacak mı.?

videoyu ana kanalıma yüklemiş,halbuki ana kanalı kanallarıma eklememiştim bile,hocam kanal ekleme eskisi gibi olmayacaka,ben şahsen bu işi ağzı yüzüme bulaştıracam bu gidişle ,,,

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri