Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam video yöneticisinde tam özgünlestir diyince neden baslık değismiyor? birde otomatik kanal çekmede tam özgünlestirmeli çektiğim halde direk aynen çekiyor video etiketlerini baslıgını filan. buna bi çözüm bulabilirmisiniz?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam özgünleştir yazılımını biraz daha geliştirmenizi rica ediciiiim :) Botu yüzde 80 bu yüzden kullanıyorum lütfen kulan verin . Başlığı etiket olarak giriyor. Bir ara sizin yazılarınızdan okumuduğumu hatırlıyorum. En çok izlenen o video ile ilgili açıklama etiket başlığı harmanlayıp videoya ekliyordu . Bu ara pek bunu göremiyorum maalesef . Teşekkürler :)

sanırım gözden kaçtı sorumu yeniliyorum
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yapılabiliyorsa 2 isteğim olacak;

1. videoların içeriğinden bir değişiklik yapmadan videonun akış hızı ile oynayarak süresini uzatma veya kısaltma yapılabilir mi
2. videoların önüne toplu olarak yazı ekleme (abone olmak için tıklayın veya bir de şu kanalımıza bakın tarzı) yt de video düzenleme sayfasındaki ek açıklamalar kısmını toplu olarak ekleme

Aşağıdaki arkadaşlar. Özgünleştirme bölümüz çok şükür iyi değil en iyisidir. Youtube error verdiği zamanda alternatif olarak üretmeye devam eder. Buda ayda 10 dakika görülürse görülür. Şuanda bir sıkıntı göremedim mesala ama demekki az önce olmuş hemen 2 arkadaş yazdı. Çok şükür konum 5 gündür çok sakin gidiyor. 10 dakika bir özellikde sıkıntı yaşandı hemen yazılıyor. Demekki videoların yüklenme hızı fişek gibi olmasa konuma 1.000 tane post atılacak:) Artık ben zaten anladım. Bu konumun durgun geçirmek istiyorsam tek yapmam gereken sistemde hiç ama hiç bir aksiliği 1 saniyede olsa yaptırmamam:) Onu google da yapamıyor ama yapacağız:)

Hocam video yöneticisinde tam özgünlestir diyince neden baslık değismiyor? birde otomatik kanal çekmede tam özgünlestirmeli çektiğim halde direk aynen çekiyor video etiketlerini baslıgını filan. buna bi çözüm bulabilirmisiniz?

Merhaba arkadaşlar,

video başlığını alıp youtube da aratın hocam. tek sonuç o video çıkarsa onun özgünleşecek ihtimali yok demektir. toplu videoda o tür videoları maviden sonra yeşile değilde kırmızı renge döner. Binde 1 ihtimallidir. O videonuzda galiba öyle bir video hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam özgünleştir yazılımını biraz daha geliştirmenizi rica ediciiiim :) Botu yüzde 80 bu yüzden kullanıyorum lütfen kulan verin . Başlığı etiket olarak giriyor. Bir ara sizin yazılarınızdan okumuduğumu hatırlıyorum. En çok izlenen o video ile ilgili açıklama etiket başlığı harmanlayıp videoya ekliyordu . Bu ara pek bunu göremiyorum maalesef . Teşekkürler :)

Merhaba hocam,

yukarıdaki arkadaşla anlaşarak mı geldiniz bilmiyorum. 3 aydır bu konuda kimse birşey dememişti. Botun en büyük sistemi özgünleştirmedir. İddaa da ediyorum eliyle özgün eklenmiş videodan daha çok hit yaptırır. Ama başlığı etiket olarak girme durumu yaşıyorsanız yani aynen ekliyorsa demekki youtube o anda bir iş peşindedir 2-3 dakikaya düzeltir.

sanırım gözden kaçtı sorumu yeniliyorum
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yapılabiliyorsa 2 isteğim olacak;

1. videoların içeriğinden bir değişiklik yapmadan videonun akış hızı ile oynayarak süresini uzatma veya kısaltma yapılabilir mi
2. videoların önüne toplu olarak yazı ekleme (abone olmak için tıklayın veya bir de şu kanalımıza bakın tarzı) yt de video düzenleme sayfasındaki ek açıklamalar kısmını toplu olarak ekleme

Merhaba hocam,

1) Daha önce duymamıştım ama mümkanatı olabilir. Bu konuda öneri tahtasına öneri yazarsanız hocam. oylamaya gre hemen yaparım.
2) Hocam yeni youtube api v3 sistemine geçtik. Bildiğim kadarıyla youtube bu yeni sisteme o desteği vermeye başladı. Araştırcam varsa öneri tahtasına gerek yok direk yaparım hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam, bu mesajımı 4-5 gün önce göndermiştim ama o süreçte botla ilgili sorunları gidermek için yoğun çalışmalar içerisindeydiniz, sanırım gözden kaçtı...Affınıza sığınarak mesajımı tekrarlıyorum ve böyle bir şey yapılıp yapılamayacağı yönünde de cevabınızı bekliyorum...Saygılar... "yaklaşık 15 gün kadar oldu botu 1 aylığına satın aldım. Kendimce bazı denemeler yaparak neler yapabileceğimi test ediyorum. İnşaallah 1 ayın sonunda süremi uzatıp denemelerimin sonuçlarına göre tam randımanlı olarak kullanmaya devam edeceğim. Botu incelerken aklıma bir fikir geldi. Bilmiyorum bota entegre edebilmek zor mudur kolay mıdır ama, eğer uygulanabilir bir durumu var ise herkes için çok faydalı olabileceğine inanıyorum. Ayrıca 800 küsür sayfayı tek tek inceleyemediğim için eğer bu öneri daha önceden de yapıldıysa şimdiden özür dilerim. Buradaki diğer arkadaşlarımın da bu konuda görüşlerini almak isterim.
Konuya gelecek olursak, cevabımın altına örnek resmini de eklemeye çalışacağım şekilde, yani hani bir videomuzun belirli bir noktasına, belirli bir süre görünecek şekilde ek açıklamalar kısmından Konuşma balonu, not gibi özellikler ekleyebiliyoruz ya...Daha sonrada bu konuşma balonuna herhangi bir youtube videosunun bağlantısını verebiliyoruz. Şimdi diyorum ki videoyap kanal ayarlarını yaparken o kanala yükleyeceğimiz tüm videoların sonunda (örneğin son 15 sn sinde ) görünebielecek şekilde bir konuşma balonu ekleyebilsek ve bunu kendi videolarımızdan bir tanesi ile bağlatı verebilecek hale getirebilsek. Şöyle bir düşünüyorumda bir kanala yeri geliyor 10 binlerce video yükleyen arkadaşlarım var ve 100 lerce kanalı olan arkadaşlar var...Bu şekilde ister tek kanal isterse tüm kanallarından aynı video için izlenme önerisini tek tuşla verebilecek bir sistem herkesin en kötü bir videosunu patlatacaktır diye düşünüyorum. Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir."

Özgünleştirmeyle ilgili bir sıkıntı göremedim sürekli kullanıyorum.Makaleyi video yapma özelliği mükemmel olacak sabırsızlıkla bekliyorum [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Para kazanmasi giden videolari sildirmek icin sozunuz vardi hocam ilgilenecem demistiniz su anda 300e yakin para kazanmasi gitmis videom var ve o videolardan telif yerim diye korkuyorum zaten kazandirmiyor bide telif yersem 0a duserim :(

Discovery cihazımdan gönderildi

videoyapın son gidişatlarını çok beğeniyorum çok istediğim bi özellik vardı hocam inşallah notunuzu almışınızdır.şu "telif sil + ünlem sil" "hepsini yap" "telif sil" ... gibi seçenekleri yukarıya alıcaktınız.otomatiğe almadan seçebilecektik.

4mVNOL.png

Token oluştur derken bu hatayı alıyorum yardım edermisiniz.. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

sistemde küçük bi bug var pm attım ilgilenirmisiniz ?

edit : logları silmeyi unutmuşum :D

Son düzenleme:
Son 3-4 gündür sisteme yeni sunucular mı dahil ettiniz, api v3'ten dolayı mı yoksa algoritma değişiklikleri mi bilemiyorum ancak video yükleme hızı İNANILMAZ boyutlara ulaşmış durumda. 2.500 video emrini kaç dakikada yüklemiş algılayamadım. Video emri de vermemiş olabilirim, şüphelerim var :D

Ve bunu dile getiren olmamış son bir kaç sayfada :) Sanırım Web_Scripti 10-15 sunucusunu bana özel tahsis edip torpil geçmiş :)

Son 3-4 gündür sisteme yeni sunucular mı dahil ettiniz, api v3'ten dolayı mı yoksa algoritma değişiklikleri mi bilemiyorum ancak video yükleme hızı İNANILMAZ boyutlara ulaşmış durumda. 2.500 video emrini kaç dakikada yüklemiş algılayamadım. Video emri de vermemiş olabilirim, şüphelerim var :D

Ve bunu dile getiren olmamış son bir kaç sayfada :) Sanırım Web_Scripti 10-15 sunucusunu bana özel tahsis edip torpil geçmiş :)

hocam yukarda bende belirttim 41 videoyu 5dk diye tahmin ediyorum ama 2dkdada atmış olabilir tam kavrayamadım :cool:

arkadaşlar hızlı 750 video 10 dakika sürmedi attı, 1 saat sonra geldım baktım tüm videolar ünleme düşmüş. hepsini yapla düzenliyorum şuan kala kalla 350 filandı eridi bitti :D :(
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam forumda anlatılmış ünlem geçme olayı videoyap'a entegre edebilirmisin

ve hocam videolarda halen bu sıkıntı
1PZXWp.png

Son düzenleme:
arkadaşlar hızlı 750 video 10 dakika sürmedi attı, 1 saat sonra geldım baktım tüm videolar ünleme düşmüş. hepsini yapla düzenliyorum şuan kala kalla 350 filandı eridi bitti :D :(
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam forumda anlatılmış ünlem geçme olayı videoyap'a entegre edebilirmisin

ve hocam videolarda halen bu sıkıntı
1PZXWp.png

allah korusun :)

hocam 1 dakika süreyle video at getirme imkanın varmı ? sistem çok hızlandı :D

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ozaman video yöneticisinden özgünlestir dediğimde neden baslık hariç heryeri özgünlestirebiliyo? onları özgünlestirebiliyosa videonun baslıgınıza özgünlestirsin. Video yöneticisinde sanırım hiçbir videonun baslıgını özgnlestirmiyor

hocam 1 dakika süreyle video at getirme imkanın varmı ? sistem çok hızlandı :D

arkadaşlar youtube için sıkıntı degil çok video yüklemek günlük 50,0000 hak veriyo api key'le önemli olan videolar sıkıntısız yüklemesidir

[MENTION=12784]onlinedetay[/MENTION] tam anlayamadım :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ozaman video yöneticisinden özgünlestir dediğimde neden baslık hariç heryeri özgünlestirebiliyo? onları özgünlestirebiliyosa videonun baslıgınıza özgünlestirsin. Video yöneticisinde sanırım hiçbir videonun baslıgını özgnlestirmiyor

Özgünleştir dedikten sonra sayfayı yenileyip mi bakıyorsunuz yoksa direk o sayfada mı güncellenmesini bekliyorsunuz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri