- Web sitesi
- www.videoyap.com
Bana kalırsa hocam otomatik kontrolleri baştan aşağı karıştırmak lazım yani birisi 1 saat aralıksa hemen altındakini 2 saat diğerini 3 saat diğerini 6 saat gibi ama ben 6 saatte sorun yaşamadım yaşadıysamda tek tük kapanmalar oldu
Merhaba Üstad,
Evet o seçeneği yarın geceye yetiştireceğim inşallah. Öyle bir seçenekde hem zaman aralıgı belli olmamış olur. Böylelikle bu bir botdur düşüncesi altına girmemiş olur.
öncelikle ödeme yaptığım halde onaylanmadı video atamıyorum destek mesajlara bakarmısınız artık 2. olarakta 2 youtube hesap 3 altkanal var 1hesap Tek Client Id (Zorunlu),Tek Client Secret (Zorunlu) ,Tek Youtube Api Key(Zorunlu) girdim altkanalları bağladım fakat 2.hesap bilgileri nereye giricem hiçbir yerde bilgi bulamadım
Merhaba hocam,
bugün yatırılan havaleleri onayladım.
Tam anlıyamadım hocam. Kanallar alt alta gidiyor. 25 tane kanal girebilirsiniz kanallarım sayfasından.
Client id, client secret ve api key bir kanal değildir. Onları kanalınızda oluşturdunuz galiba. youtube hesabınızı kanaldan dolayı devre dışı bırakırsa ileride tekrardan client oluşturma ve diğer kanallara token verme durumunuz olur.
Bu nedenle: tanıtım videomzun ilk 15 dakikasını bir inceleyiniz. Kendime göre net bir anlatım yaptıgıma inanıyorum. Bir yerde takılırsanız destekden sorabilirsiniz. Hesabınıza göre cevap yazmam net cevaplama olmuş olur.
Hocam en iyisini yaptınız.Dün kapanan kanallarıma geri dönüş yaptılar.Bot,örümcek vs diyorlar.Tokenden olmayacağına göre oto kontrolden(spam zaten olamaz partner kanal az az yüklüyordum)kesin
Merhaba hocam,
Youtube sürekli kanalda dolaşılması ve hep dolaşılmasına karşın bir yapı geliştiriyor olabilir. O bölümde bildiğiniz gibi işlemi tokensız olan tek yerdir. Sürekli işlem yaptırmak youtube için hoş karşılanmaya bilir.
Aşağıdaki uyarıyı alıyorum ;
Hata! Google Chrome Videoyap.com - Link ile Youtube.com'a video yükleyin. sitesini bulamadı
www.*videoyap.*com/*index.*php sitesinin önbelleğe alınmış kopyasına erişin
Google Chrome Yardımı
Neden bu sayfayı görüyorum?
Merhaba hocam,
10 gün önce makina değiştirmiştim. 10 gündür hiç bu bilgisayardan giriş yapmadıysanız pc yi ve modemi kapatıp açınız. Eski makinamı görüyor olabilir.