valla ünlem geç bende işe yaramıyor ya max 10 dk lık video attım yine yaramıyo dolar olmuyo![]()
30sn-2 dk arası ünlem veren videolarda denedim, sorunsuz ve anında geçiyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
valla ünlem geç bende işe yaramıyor ya max 10 dk lık video attım yine yaramıyo dolar olmuyo![]()
2 dk fln bi şekilde geçiyoda hocam 7 8 10 dk bu aralıklar lazım
önemli olan +15 dakika da geçmesi hocam![]()
Elbette önce kısa videoları halledelim.Sonra uzunların icabına bakarız(Fikirlerini sunanlara teşekkür ediyorum)
Toplu video yüklemede ünlem geçme var mı? Yoksa sadece tek tek yüklerken mi ünlem geç kullanabiliyoruz?
ünlem geçme şuan test aşamasında, sanırım bu gece toplu olarak da geçilebileecek.
Tek tek manuel video yüklemede birşeyler var kullananlar performansı nasıl?
2 3 dk lık videolarda genel olarak işe yarıyor ama daha fazla uzunluklarda olan videolarda ise sıkıntılı ama bu gece o sıkıntılarda giderileceğini söyledi [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] gece ola hayrola![]()
2 dakkalık video 2 dakikadır yükleniyorÜnlem geçip yeşili görüyor musunuz peki
![]()
ne biçim fikir sunduysam kısa videoda çalışıyo sadece![]()
inş geceyi bekliyoruzKısa videolarda yarı yarıya ekleme yapılıyor.Uzun videolarda bu oran arttırılırsa
geçebilir diye düşünüyorum![]()
hocam ben yt tp yt ve farklı sitelerden cekıyorum. genelde 1-3 dk lık videoalr. ünlem sorunu yaşamadım hiç. bazen eşleşen verdi.
Edit: nazar değdi az once ünlem verdi 35snlik videoda![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.