Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

kanala verdiğimiz token yetkisini nasıl kaldırabiliriz? öyle bir şey var mı?

Merhaba hocam,

google security olarak aratırsanız çıkan sayfadan token iznini kaldırabilirsiniz.

Buyrun hocam dün saat 19:00 a kadar bekledim cevap gelmedi görülmediğini düşündüm 19 da sorunu çözdüm dedim ve başka talep oluşturdum.Sanırım siz yanlış hatırlıyorsunuz.
djAaQp.png

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam ben son mesajınızı ekranımda görüyorum. Önceki mesajı siz kendiniz çözdüm diyerek silmişsiniz. Orada bir sıkıntı yokki. Dün gece attıgınız mesaj sırasını bekliyor.

arkadaşlar şuan ünlem geç nasıl çalışıyor? sadece eskisi gibi isim etiket mi değiştiriyor? ve ünlem geç ve ünlem geç 2 nin farkı nedir?

web scripti hocamın mesajlarını okudum ancak göremedim.

arkadaşlar şuan ünlem geç nasıl çalışıyor? sadece eskisi gibi isim etiket mi değiştiriyor? ve ünlem geç ve ünlem geç 2 nin farkı nedir?

web scripti hocamın mesajlarını okudum ancak göremedim.

Konuda ve sitede bu konu hakkında malesef bilgi vermem google tarafından çözülmesine sebep oluyor. Deneyerek görebilirsiniz. 1 ile 2 arasında neredeyse hiç fark yok. Sadece hız süper, mb sınırı yok. Yüklenmeden önce herşeyi yapıyor.

Merhaba hocam,

eski youtube şuanki youtube değil. Kanal açıldığı gün sisteme bağlamayım. Ertesi gün bağlayın. O gün sadece özgün video üretin. Sonraki günler 30 videoyu günlük geçmeden spam yapın. Kanal 6-7 gün olduktan sonra igünlük 300 den az olmak kaydıyla video atabilirsiniz. Ünlem çıkma oranı yükse kanal kapanma iht de yüksektir.
Günlük 30 dan fazla yükleyince kanal patlıyor.
Defalarca denenmistir :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Toplu Yüklemelerde ünlemi geç eklendimi hocam.! kanal çekme vb

100lerce video attığım kanallarım hala açık nasıl oluyor bu iş ?

geçen ayın 29 dan bu yana sıkıntı yaşamıyorum aksine ben kanal siliyorum ihtar vb durumlardan dolayı tek sıkıntı ünlem çözüm gelmesi (: ünlemide patnerlikle çözüyorum,istiyorumki adsensenden para kazanmak ,patnerlik işine pek kanım ısınmıyor

geçen ayın 29 dan bu yana sıkıntı yaşamıyorum aksine ben kanal siliyorum ihtar vb durumlardan dolayı tek sıkıntı ünlem çözüm gelmesi (: ünlemide patnerlikle çözüyorum,istiyorumki adsensenden para kazanmak ,patnerlik işine pek kanım ısınmıyor
ünlem geçmek istiyorsan hocam çalıştığım kategoride videoları kendin editliceksin
ünleme düşme ihtimali %0 her video ile 30 sn uğraşıyorum 7 dakika render süresi 1 dakika upload süresi
videolar 20 dakika üstü daha ünlem yanan bir videoya denk gelmedim

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destektende yazdım ama acil. Client id vs. oluşturduğum hesap spamdan kapanmış o bilgileri değiştirdim fakat bu seferde hiçbir kanalıma video yüklenmiyor kanal kapatılmış olabilir hatası alıyorum ama tüm kanallarım açık?
Acil ilgilenirmisiniz

ünlem geçmek istiyorsan hocam çalıştığım kategoride videoları kendin editliceksin
ünleme düşme ihtimali %0 her video ile 30 sn uğraşıyorum 7 dakika render süresi 1 dakika upload süresi

30 saniye diyosun hangi programla yapıyosun, malum ttnet 8 gb paketden kullanıyorum.!

11 dakikalık video
120 mb bi dosya tahminim 15-20 dakika uplod etme süresi var....şuan upload ediyorum.

özelden veya skype yardımcı olursan sevinirim

30 saniye uğraştığına göre kolay bir işlem ne yapıyorsun acaba?Videonun izlenebiliriğini falan bozuyormu yaptığın işlem?

Kardeş ne yapıyorsun işte o 30 sn de eşleşen dünya geneli gelmiyormu
ben bırak 30sn uğraşmayı 30 dk uğraşmayada razıyım yeterki geçirebileyim videoyu ama olmuyor.

Token vs. doğru kanal açık olduğu halde anasayfadan video yükleme yapmaya çalıştığımda bu sorun çıkıyor. Herkeste var mı acaba bu sorun?

Token kodunuzda hata var. Kanalınız kapanmış veya cep telefon onayı istiyor olabilir. Bu kanalınıza Tekrardan Token vermeyi deneyiniz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam.
%80-90 Oranında ünlem geçmeyi başarıyorum. yeni birşey keşfettim. Kesinlikle Youtube dan bir ayar felan yapmıyorum. Bu bilgiyi Sadece ücret karşılığında paylaşabilirim. Kesinlikle Görüntü iyileştirme ayarlarıyla alakalı birşey değildir...

Gün içinde iletişime geçmenizi bekliyeceğim...

Arkadaşlar Pm atmayınız bilgiyi paylaşmayacagım Web_scripti harici.

30 saniye diyosun hangi programla yapıyosun, malum ttnet 8 gb paketden kullanıyorum.!

11 dakikalık video
120 mb bi dosya tahminim 15-20 dakika uplod etme süresi var....şuan upload ediyorum.

özelden veya skype yardımcı olursan sevinirim

hocam uydunet 50mbit netim var 5 ile 7 arası upload hızı veriyor ayrıyetten vdslerim var işlemlerimi oralardan yapıyorum

Abiler , alt kanal oluşturmak mı daha sağlıklı yoksa kanalları farklı gmaille açmak mı ?

öncelikle kardeşim hoş geldin,

Tek gmail kullanmak benim işime geliyor, alt kanal açıp devam ediyorum kapanan olursa silip tekrar açıyorum,bu gamil hesabın uzun yıllardan beri var ve içersinde özgün kanalım var.alt kanal açarken herhangibi numarada istemiyor.Galiba yeni gmail kullanan kişilerlerde alt kanal açtığın vakit tlf numarası istiyor.

benim için tek gmail alt kanal kullanarak çalışmak kolay ve pratik.ayrı ayrı gmail hesaplarına girip ugraşmak benim için sıkıcı geliyor tabikede bu benim düşücem..

tek gmail şöyle bi avantajı olabilir tek gmail hesabınızda kanalınız para kazanmaya kapatıldığında silip tekrardan açabilme özelliği var bu alt kanal için geçerlimi bilmiyorum,çok eski hesabımda bunu başarmıştım.

şuan defteri kurcalasam 5-10 tane eski gmail hesabım var ama kullanmak bile istemiyorum..taki aktif kullandığım hesabım patlarsa

bu tamamen benım düşünce bu şekil yap diyemem....umarım ufakda olsa bilği edinmiş olursun kolay gelsin

Kesinlikle katılıyorum. Pc ye indirip tek tek edit yapıp attığımda uzunluğu ne olursa olsun ünleme 1 kez bile düşmedim. Ama bu çokk zaman aldığı için sıkıldım o işten

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri