Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Kardesim benim 25 k falan hakkım var fakat ne kadar cok kullansamda bu hakları bitirmek imkansız :)
Benim sormak istedigim acaba bu video yükleme haklarını güne cevirebilmek gibi bir sistem yapılabilir mi ?

Örnegin; 500 video hakkı 1 gün ile takas edilebilir.

kesinlikle böyle birşey süper olur :)

Hocam 100-1500 arası yüklüyorum.2 haftada 2-3 tane anca kapanıyor.Kapananların yerine takviye yapıyorum.Şimdilik bir problem olmadı.

Kullandığın gmailler sağlam sanırım, benim her gün 500 civarı video attığım videoyap hesapları uçuyor, manuel VDS den yüklediklerim sağlam.

Kullandığın gmailler sağlam sanırım, benim her gün 500 civarı video attığım videoyap hesapları uçuyor, manuel VDS den yüklediklerim sağlam.

Toplasan 5-6 gmailim var ama alt kanal +30 hocam.Benim açtığım gmaili [MENTION=10157]drdvll[/MENTION] verdim kapandı.Kanala giriş yapılan ip,mac vs. çok önemli.Yani yt bizi nerden yakalıyorsa farklı gmail alsan da yine yakalıyor.

Edit:Alex hocam kıyımlar varken sana da vermiştim yine kapanmıştı :D

Son düzenleme:
Hocam 100-1500 arası yüklüyorum.2 haftada 2-3 tane anca kapanıyor.Kapananların yerine takviye yapıyorum.Şimdilik bir problem olmadı.

Maillerin hepsini kendin mi açıyosun ? :D eğer satın alıyosan kimden aldığını pm ile atabilir misin:)

Arkadaşlar kapanmalara devammı videoyap tekrar döneceğim kapanmıyorsa. ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] [MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION]
Arkadaslar, pc den yukleme bende calismiyor sizde calisiyor mu. Boyut sinirlamasi var mi? Sayfa yuklenirken sunucuyla baglanti kesildi diyor. Dunde destekten belirttim durumu

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Kardesim benim 25 k falan hakkım var fakat ne kadar cok kullansamda bu hakları bitirmek imkansız :)
Benim sormak istedigim acaba bu video yükleme haklarını güne cevirebilmek gibi bir sistem yapılabilir mi ?

Örnegin; 500 video hakkı 1 gün ile takas edilebilir.

Böyle bir sistem olursa çok iyi olur. 500 Video = 1 Gün de oldukça ideal.

Hem de kıyımların olduğu zaman bu şekilde telafi edilmiş olur diye düşünüyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam kanal çekme bölümünde sorun mu var acaba ben kanal çek diorum hiçbir video göstermiyor

arkadaşlar videoyap kulananlar verimli sonuçlar alıyor mu? bot değişikliği yapmayı düşünüyorum. öneriyor musunuz.

@Web_Scripti hocam destege donmuyorsunuz mecburen burdan yazıcam hocam download helperle kopyaladıgım urlyı vıdeo yapda kullanınca vıdeoyu ındıremedı dıyor her tur tarayıcıda denedım bot ıstek bolumunede sıteyı yazdım gerı donusu yapmadınız lutfen bana bu konuda yardımcı olurmusunuz

Merhaba Arkadaşlar,

Yazılımda alt yapı geliştiriyorum. Mesai saatleri dışında destek bölümü sadece bana kalıyor benim yetişmemde mümkün değil. Şirketim cuma akşamından pazartesi sabahına kadar mesaisi bulunmuyor. Ben mesajların hepsini okuyorum. Çok çok acil olmadıkça cevap veremiyorum. Şuanda mesala toplu video diğer site sayısını arttırıyorum ve toplu videoya anasayfadaki kırpma özelliğini ekliyorum. Kırpma eşleşeni %90 geçtiği içindir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri