videoyap kullanıp kanalları kapanmayanlar, kaç video yüklüyorlar kanallarına ?
Hocam 100-1500 arası yüklüyorum.2 haftada 2-3 tane anca kapanıyor.Kapananların yerine takviye yapıyorum.Şimdilik bir problem olmadı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
videoyap kullanıp kanalları kapanmayanlar, kaç video yüklüyorlar kanallarına ?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Kardesim benim 25 k falan hakkım var fakat ne kadar cok kullansamda bu hakları bitirmek imkansız
Benim sormak istedigim acaba bu video yükleme haklarını güne cevirebilmek gibi bir sistem yapılabilir mi ?
Örnegin; 500 video hakkı 1 gün ile takas edilebilir.
Hocam 100-1500 arası yüklüyorum.2 haftada 2-3 tane anca kapanıyor.Kapananların yerine takviye yapıyorum.Şimdilik bir problem olmadı.
Kullandığın gmailler sağlam sanırım, benim her gün 500 civarı video attığım videoyap hesapları uçuyor, manuel VDS den yüklediklerim sağlam.
Beyler 30 dk üstü ünlem geçen varmı
Arkadaşlar kapanmalara devammı videoyap tekrar döneceğim kapanmıyorsa. ?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Kardesim benim 25 k falan hakkım var fakat ne kadar cok kullansamda bu hakları bitirmek imkansız
Benim sormak istedigim acaba bu video yükleme haklarını güne cevirebilmek gibi bir sistem yapılabilir mi ?
Örnegin; 500 video hakkı 1 gün ile takas edilebilir.
Maillerin hepsini kendin mi açıyosun ?eğer satın alıyosan kimden aldığını pm ile atabilir misin
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.