birgün herkes tokatlı olacak forumdaki tokatlıları ifşa ediyoruz yavaş yavaş neyse konu dağaldı özür dilerim herkesden
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
birgün herkes tokatlı olacak forumdaki tokatlıları ifşa ediyoruz yavaş yavaş neyse konu dağaldı özür dilerim herkesden
[MENTION=15387]turks00[/MENTION] , [MENTION=8951]ahzem[/MENTION]
ben bişey demedim![]()
![]()
yanlışlık oldu oldu dilim sürtüşdü
![]()
Merhaba Arkadaşlar,
Bu saldırı çok farklı bir türdendi. 2 gün önce saldıran kişi aynı kredi kartdan aldıgı farklı bir hesapdan bir üyeliği daha varmış. 200gblık bir zip dosyasını video niyetine yükleme emri vermiş. Hemde 10 farklı pencere açarak. Bizimde disk dolmuş. Normalde video yüklendiği anda video silinir sunucudan ama bunlar daha yükleme evresinde oldugu için diski doldurmuş. Disk dolunca sunucu kilitlenmiş. Problem giderilmiştir. 1.5 saatlik kesinti için özür dilerim. Tekrarı yaşanmaması için 1 dosya maksimum 5gb lık yükleme olayı yapacağım.
Adamlar her yolu deniyor aslında bunlar bota zarar verdiğini zannediyor ama aslında botun eksiklerinin kapatılmasını sağlıyorlar...
hocam benim 3 yükleme aynı anda durdu problemmi var (normal yükleme)Aynen hocam, hiç akla gelmeyecek şeyler başıma geliyor. Herkesin 1.5 saat çalışmasına engel oldu. 2 yıla yakın süredir neler gördüm, neler geçirdik böylesine değişik saldırı ymntemi görmemiştim. Dediğiniz gibi aynı şeyi 2. defa yemeyiz önlemini aldık.
Ayda bir birine denk gelir o da sana denk geldi heraldebenım sımdı kendılıgınden sıfre hatalı dedı
yenı sıfre ıstedım yenıden bota gırdım sıfremı yenıledım sızde de sıfresı degısen oldu mu acaba ?
benım sımdı kendılıgınden sıfre hatalı dedı
yenı sıfre ıstedım yenıden bota gırdım sıfremı yenıledım sızde de sıfresı degısen oldu mu acaba ?
Boş kanala token oluşturamazsınız.
Girdiğiniz mail ve şifreyi kanallarım sayfasının alt bölümünden güncelle butonuna bastıktan sonra tekrardan bu kanalınızın token oluştur linkine tıklayınız.
böyle hata alıyorum, ilk defa başıma geldi.
hocam benim 3 yükleme aynı anda durdu problemmi var (normal yükleme)
benım sımdı kendılıgınden sıfre hatalı dedı
videolara çerçeve eklemiyor şu anda.
Güncelle'ye bas tekrar, git videoyapın başka sayfalarında dolaş 5 saniye, tekrar token al, olacaktır. Sabah bana da oldu, dediğimi yapınca sorun kalmadı.
Boş kanala token oluşturamazsınız.
Girdiğiniz mail ve şifreyi kanallarım sayfasının alt bölümünden güncelle butonuna bastıktan sonra tekrardan bu kanalınızın token oluştur linkine tıklayınız.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
bir çözüm öneriniz varmı ?
10 dakikadır bekliyorum bu hata yüzünden, düzeleceğe de benzemiyor.
Kanalın geçmiş bilgilerini silerek dener misin, denemediysen.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] günaydın
Video Kırpma özelliğini Toplu Video bölümüne ekleyecektin gece hocam, yetişmedi sanırım ?
Toplu Link bölümünden tek tek link kopyalayarak yapıyoruz, biraz yorucu oluyor.
Teşekkürler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.