Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

hocam şuanda aklıma gelen yapılması yaklaşık 2-3 dk alacak özellik eklermisinz ben anasayfa yüklediğim özellikler %10 çerçeve %20 kırp süre kes felan bunları tek tek yapmak vakit kaybı varsayılan ayar olması lazım biz nasıl yapıyorsak yapıcaz kaydedicez 100 video aynı ayarla atıcak değiştircemiz zaman varsayılan ayar değiştir dicez yeni bir özellik değil bot ayarları sadece log yada cokies olarak tutacak

peki şöyle bir şey olursa ? biz maili sattık sorunsuz şekilde adam kullanmasını bilmedi direk 700-800 video attı spamdan kapandı bu kapanma sorunu mail satıcısına mı yüklenecek?

Kesinlikle. :)

Botta değil vdsden manuel yükleme yapar yine kapatır adam kanalı onun bir çözümü lazım :)

Mesela 30 dakikada bir kanalda kaç video var not alsın :)

hocam şuanda aklıma gelen yapılması yaklaşık 2-3 dk alacak özellik eklermisinz ben anasayfa yüklediğim özellikler %10 çerçeve %20 kırp süre kes felan bunları tek tek yapmak vakit kaybı varsayılan ayar olması lazım biz nasıl yapıyorsak yapıcaz kaydedicez 100 video aynı ayarla atıcak değiştircemiz zaman varsayılan ayar değiştir dicez yeni bir özellik değil bot ayarları sadece log yada cokies olarak tutacak

Ana sayfadaki çerçeve ekle özelliği sadece bende mi çalışmıyor %10 %20 hiç fark etmiyor hepsindede videoyu orjinal çerçevesiz yüklüyor

arkadaşlar toplu link bölümününde yüklemeye geçtikten sonra sayfada beklememiz mi gerekiyor yükleme tamamlana kadar?

Sopa atmasina atilirda kapanma yuzdemiz yukselecek kimse mail almaz ki oyle :)

Discovery cihazımdan gönderildi
Bu sistem hakkında pek bilgim yok fakat eger satıcının verdigi kanallar kapanırsa hanesine - olarak gecer ve bu onu itibarsızlastırır.
Haliyle en cok olumlu tepki alan kimse herkes ondan mail alır.
Bence güzel bir sistem, degerini bilin :)

Bu sistem hakkında pek bilgim yok fakat eger satıcının verdigi kanallar kapanırsa hanesine - olarak gecer ve bu onu itibarsızlastırır.
Haliyle en cok olumlu tepki alan kimse herkes ondan mail alır.
Bence güzel bir sistem, degerini bilin :)
Tamamda sorun şu kullanici hata yapip spama yakalansa bile bu saticinin sucu oluyor :)

Tamamda sorun şu kullanici hata yapip spama yakalansa bile bu saticinin sucu oluyor :)

Dogru söylüyorsun fakat heralde bu zamanda gidip 500 600 video atan yoktur tek seferde.
Zaten varsada birkac gün sonra kanalı kapandıgında foruma konu acıyor.
Adamlar alısmıs günde 2 3 k video atmaya.
Simdi kardesim kapanmasını istemiyorsan günde 20 30 video at diyorsun fakat adamlar bunu küfür olarak algılıyor :)
Kapanırsa kapansın deyip basanlarıda biliyorum tabi :)

Kanal satışı özelliği çok iyi olacak sabırsızlıkla bekliyorum :)

Çok fazla gelişme ve uğraş var farkındayım ama ;

150 mb üstü videolara ekstra ücret ile edit yapabilme özelliği çok işimize yarayacak.

Bu gelişmenin bota eklenmesi çok uzun sürmezse iyi olur hepimiz için.

Hatırlatmak istedim :)

Hayırlı akşamlar herkese

Uzun süredir ara vermiştim. Şimdi tekrar süre satın aldım kaldığım yerden devam etmek istiyorum bir sorum olacaktı cevaplarsanız memnun olurum..

kanalyap.com da para kazanma açma ve telifli videoları kontrol bölümünü kullanıyormusunuz? Bir çok kanal sık sık kontrol edilirken gümlemişti. Şuan bu bölüm aktif olarka çalışıyor mu? ve kullanmamızda bir sakınca var mı?

hocam şuan video atmada sorunmu var video denendi 0 diyor 3 saattir 72 video aynı duruyor

hocam video yöneticisinde yazı gidince buton gelicekti gerçekten sinirden ekranı yumrukluyorum hangisini özgünleştirdim bilmiyorum tekrar baştan başlamak zorunda kalıyorum.yarım saatinizi almaz bi baksanız şuna ?

turbo mod açık 72 video 3 saat önce attım hepsi 0 kez denendi diyor bi bakarmısınız sunuculara

Para kazanmasi kapatilan videolari kontrolde silinmesini atarlicaktiniz hocam bugun 1 tanesinden uyari yedim hatirlatmak istedim..

Hocam önceden ne güzel telif geldimi sistemde gözüküyordu birde otomatik kanal kontrolü vardı bunlar sisteme ne zaman eklenir acaba

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] videoların hızını ayarlamaya yüzde 10-15-20 gibi seçenekler ekleyecektiniz. Ne durumda bu konu.. Yüzde 25 cok fazla geliyor malesef..

video atma şuanda düzeldi hocam arasıra aşırı yavaşlııyor nedendir sunucularmı yoğunlaşıyor

para kazanma özelliği kaldırıldı mı uzun zamandır ilgilenmiyordum da.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri