Hocam toplu link kısmını bekliyoruz.
mobil mesaj
mobil mesaj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam size farklı bir yazılım için ulaşmak istiyorum ama nasıl ulaşabilirim özel olarak ?
Hocam toplu link kısmını bekliyoruz.
mobil mesaj
Geçen gün benimde bir kanalım kapandı videoyap ile yükleme yaparken.
Anladığım kadarıyla videoyap ile youtube kanalınızda işlem yaparken (yükleme felan), aynı zamanda kendi bilgisayarınızdan (farklı ip den) aynı kanalda başka bir işlem yaparsanız kanalınız askıya alınıyor.
Özellikle video para kazanmayı aktifleştirme olayına çok hassa bakıyor youtube.
Videoyap yükleme yapıyordu, bende videoların para kazanmasını aktifleştirmeye çalışırken askıya alındı kanal.
Bence buna dikkat edilmeli...
Destekten yazdım cevabınızı bekliyorum teşekkürler
Merhaba hocam,
gece 1 e kadarki tüm soruları cevapladık. Diğer destek ekibimdeki arkadaşlar yattı. Açıkcası bende şuanda yatakdayım. Sabah 8 de şirket açılınca ancak ilgilenebileceğiz.
hocam ilk önce kolay gelsin biliyorum sizlerin işleride çok zor fakat sormak istedim acaba videoyu çerçeve içine alma hakkında çalışmalara başladınızmı acaba ?
Hocam kücük resim eklerken çektiğimiz kanalın resimleri bazen çıkmıyor ve hata veriyor. Yine sadece bende mi veriyoruyarının yanında 3 rakamı çıkıyor başka resimler deniyorum yine aynı oluyor. Vardır bir hikmetide nedir?
Merhaba hocam,
Kısmetse hocam yarın geceye o yeniliği planlıyorun. 7 günde 6 yeniliği getirmiş olacagız. Hala testlerimiz sürüyor. Bir kısmını yazdım hocam.
Hocam çekilen video youtube ise onun videosunun küçük resminide hızlıca yapmanıza olanak sağlar. Çıkmadığı durum ise youtube videosu haricidir. onda google üzerinde başlığa göre arama yapar. Düzeltemediğiniz videonun adını ve kanal mailini destekden yazarsanız deneyim hocam. Hiç dahs önce ileten olmamıştı bu durumu
Web scripti hocam Ünlemgecme de ekstra bişeymi yapıldı acaba sıfır kanal actım şuan attığım 10 videodan 3-4ü direkt ünleme düşüyor. 5dkk dan fazla olanlarda özellkle nasıl aşabiliriz bu durumu ?
edit: 50 videoda 28i ünlem kanal 1 saat önce acıldı cok ilginc.
bendede turbo mod açık ama yüklenmiyor heralde ye güncelleme felan geliyordur yada sunucu resetleme felandir şuanda çok yavaştahocam serverlerde bi azalmamı var acaba ? videoları inanılmaz yavaş atıyor yoksa saat 12 yi geçeli az olduğu içinmi
edit : hocam bazı serverleri iptal etmişsin sanırım.videolarda o serverlerlere yönlendiriliyor o yüzden yüklenmiyor
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu toplu link bölümünde, linkleri ekledikten sonra tümünü özgünleştir ve etiket açıklama özgünleştir var.Ben videoları olduğu gibi yüklemek istiyorum.Bununla ilgilide bir çalışma yapabilir misiniz acaba ?
yarın denk geldikce örnek video isimlerini gönderirim size..
Birşey daha var önceden bu kadar yoğun kullanmadığımdan sorunları göremiyordum. Ana sayfada etiket açıklama yada tamamını özgünleştir tusuna bastığımızda bazen hiç etiket eklemiyor neredeyse... Birkaç defa özgünleştir tuşlarına basınca etiketleri özgünleştiriyor.(bir iki etiket ekliyor sadece) Eğer kanallarım sayfasından eklediğimiz niche kelimeler varsa sadece nicheleri alıp başka etiket yazmıyor. Ben size bir ara iyi bir video çekeyim![]()
Web scripti hocam Ünlemgecme de ekstra bişeymi yapıldı acaba sıfır kanal actım şuan attığım 10 videodan 3-4ü direkt ünleme düşüyor. 5dkk dan fazla olanlarda özellkle nasıl aşabiliriz bu durumu ?
edit: 50 videoda 28i ünlem kanal 1 saat önce acıldı cok ilginc.
Olabilir belki bir iki saat önce 10 video falan atmıştım yeni kanala yarısı ünlem..
Belki yine yöntemlerden biri fixlenmiştir. Birde youtubeye yeni atılan videolardan güncel videolardı benimkiler.. İlk 5 teydim sanırım paylaşanlar arasında...
hocam serverlerde bi azalmamı var acaba ? videoları inanılmaz yavaş atıyor yoksa saat 12 yi geçeli az olduğu içinmi
edit : hocam bazı serverleri iptal etmişsin sanırım.videolarda o serverlerlere yönlendiriliyor o yüzden yüklenmiyor
bendede turbo mod açık ama yüklenmiyor heralde ye güncelleme felan geliyordur yada sunucu resetleme felandir şuanda çok yavaşta
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam video birleştirmede veya bölmede herhangi bir boyut sınırı var mı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.