bende giremiyorum bi sorun olsa gerekvideoyap'a giremiyorum girebilen var mı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende giremiyorum bi sorun olsa gerekvideoyap'a giremiyorum girebilen var mı ?
Bende giremedim düzelir kısa zamanda.
Beyler kusura bakmayın belki dahe evvel yazılmıştır.
İlk defa alt bir kanal açtım ve videoyap tan alt kanala nasıl yükleme yapılacak bilmiyorum.
(dalga geçmeyin )
Bilgisi olan?
Beyler kusura bakmayın belki dahe evvel yazılmıştır.
İlk defa alt bir kanal açtım ve videoyap tan alt kanala nasıl yükleme yapılacak bilmiyorum.
(dalga geçmeyin )
Bilgisi olan?
Merhaba hocam,69 videodan 30'na ünlem geldi .
Merhaba hocam,
Çalıştığınız kategori tahminen filmdir. Çizgi film kategorisi dahi olsa o kadar yüksek oranda gelmez. Fakat filmlerde 150mb üstü olduğu için Ekstra editlemeler yapılamıyor bu nedenlede ünlem fazla gelebiliyor. Yinede ne olursa olsun oranınız çok kötü. Eğer videolar 150mb dan azsa destekden kanal linki atarsanız ben detayları bakar en iyi ünlem geçme için yöntemi yazarım.
hocam çizgi film çalışıyorum videolar 150 mb altı sızce en iyi ünlem geçme yöntemi hangisi çerçeve eklemememi süre kesmemi kırpmamı ? ama hiç bir editleme koymadan attım ondan oldu galiba simdi ünlem gelenleri tekrardan yuklucem sizce hangi editlemeyi yapayım ?
Mesala Çizgi film kategorisi için Video Kırpma en iyisidir.(%99 geçirir) Fakat çözünürlüğü [MENTION=9020]Alex[/MENTION] hocamın dediği gibi kısmen biraz bozuyor. Video hızlandırmada süper orandadır.(%95 geçirir).
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.