Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba Arkadaşlar,
ünlem geç yeni özelliği aynı olarak kalıcaktır içindeki yapı değişecektir. Bugece hedefim anasayfa toplu link ve toplu pc upload da aktif etmektir. Ben çok olumlu sonuçlar aldım. ortalama saat 01:00 civarında aktif olucaktır. hiç birşey ayarlamanıza gerek yok sistem kendisi yapacaktır.
video ortası reklam test ettim çok sağlam çalışıyor sorunsuz hocam ben macro görünce üzülmüştüm eski sistem iyi diyordum ama hem curl proxy yok diye ban riski yok hemde stabil görünüyor valla kapanma sorunu çözülünce olmuştur bot yani artık yakında yapay zeka eklersiniz hangi kanal açacağına karar verip kategori bulan bot![]()
Merhaba Arkadaşlar,
yeni ünlem geçmeyi anasayfa, toplu link ve toplu pc upload da aktif ettim. farkına varabilecek kişi az olucaktır. Bana sonuçları yazarsanız ona göre toplu video genelinde yarın gece uygulayacağım. Herkese bol kazançlar.
---------- Spam Engelliyici 01:18 ---------- Önceki Mesaj 00:59 ----------
Arkadaşlar benim yatmam gerekiyor. dün gecede cok geç yattım. bugünde ünlem geç için çok vaktim gitti. Ayrıca birde kapanma yaşayan arkadaşlarla alakalı çalışmalar yaptım. Baya yoğun gündü. Sabah 8 de görüşmek üzere. Bol kazançlı geceler
tüh ünlem geç toplu videolarda aktif olmadı hala galiba, birde 2 kanalım kapandı acaba çok video yükledim diyemi aslında 50 yi geçmedi, en iyi kaç video yüklemek lazım 1 kanala 1gün içinde ?
yeni ünlem geç sistemi başarılı yanlız video süreleri neredeyse 2 katına çıktı.
unlem geci deneyip videoyap kullanicilari icin bir rehber hazirlayacagim birand hocam size ulasabilecegim bir adres var mi birkac soru sormam gerekiyor kanal kapanmasi yasayan arkadaslar hakkinda
Discovery cihazımdan gönderildi
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam iki sorum olucak 1. ben sımdı bazı nedenlerden dolayı telefonu pcye baglayarak telefonumun interneti ile pcden videoyapa giriyorum video yukluyorum acaba bu telefonun kotosına felan ıslenıyormu yuklerken ? toplu linki kullanıyorum .
2. sorum bazen hocam vıeo cekekerken url hatası alıyor fakat tekrar deneyınce sorunsuz cekıyor acaba bı bakarmısnız o soruna .
Kaan hocam gerçekten süper olur gece görüşelim akşamüstü pm atıcam hocam çok teşekkürler
1) Hayır hocam kotan gitmez. Bizim serverlar indirip yükler. Sadece forumda gezinmen kadar sayfada yazan yazılar kadar 50-100kb sayfa başı kotan gider.
2) hangi botumda var hocam o? 2 tane anime botumdan bahsediyorsanız bazen ilk çek dediğinde güvenlik duvarlarını botumuz gecemiyor sonrakinde geçiyor. Eğer anime değilse hangi bot ve örnek link destekden at bakalım hocam.
anime hocam int(9) int(2) string(24) "HTTP/1.1 404 Not Found " int(404) int(0) int(0) indirilemedi
Video indirilemedi, tekrarlayin veya url degistiriniz! (8281220.flv = 0) boyle hata verıyor bır cozumu yokmu acaba ?
toplu video bölümüne ünlem geç ne zaman gelicek ?
2dk altı videolar 2 katına çıkar hocam. 2-10dk arası videolar ortalama 3dk uzar, 10dk ve üstüne %20 ile %30 oranında ilave yapar hocam.
42 dakikalık video 1 saat 34 dakika oldu hocam belki bana özel bir durumdur bugün tekrar deneyecem.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.