Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam bu hız konusu gerçekten can sıkmaya başladı. Yüklenen videoların para kazanmasınıda açamıyoruz diğer videolar yüklenirken 2. işlem olmasın diye o sıradada izlemeler boşa gidiyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] 5366 üyelik idden mesaj attım.sorunumu burada dillendirmek istemiyorum hocam en kısa sürede dönüş yaparsanız destekten makbule geçer.

Peki arkadaşlar,

hıza yetişemediği için gece gelicek serverlardan önce hızı arttırmak için toplu videodaki 500mb altı videolarda ünlem geçmeyi 250mb altı videolarda ünlem geçmeye indirdim.

Bu istek benim değil sizin isteklerinizin sonucudur.

youtube ile ugrasan bırı degılım ama botta buyuk emek var gercekten hayırlı satışlar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION],vdsli satış yok bildigim kadarıyla sende.yapmayı düşünmüyormusun?bu hız sorununuda çözer bence.hız sorun degil diyenler şuanki halinde devam eder,hızlı isteyenler vdsli paket kullanır.

Tam alacakken konudaki yazıları gördüm vazgeçtim, eğer sorun düzelirse tekrar almak istiyorum.

Peki arkadaşlar,

hıza yetişemediği için gece gelicek serverlardan önce hızı arttırmak için toplu videodaki 500mb altı videolarda ünlem geçmeyi 250mb altı videolarda ünlem geçmeye indirdim.

Hocam merhabalar ben uydunet kullanıyorum bildiğiniz gibi ip değiştirme olayı olmuyor resetlemeyle.Ancak panelden bir işlem yapıyorum o zaman değişiyor ip ancak o zamanda diğer aygıtlar internete giremiyor sadece bilgisayar girebiliyor.Şimdi ben sadece token değiştirmek için yeni ipye geçsem tokeni verdikten sonra eski ip adresime dönsem sorun olur mu ? 4'ten fazla yani

Hocam toplu link bot bölümünden video yüklerken bir sorun oluştu bağlantınız koptu bu durum nadiren olmaktadır diye sürekli hata alıyorum.

hocam bu ünlem geçme nasıl işe yaıyor? yani ben ünlem geç yüzde doksan süre ekle yapıyorum ancak videoların para kazanmasını açmak için hesaba girdiğimde hiçbir işlem yapılmamış oluyor? yani ben para kazanmayı açana kadar hangi işlemler yapıldıysa para kazanma açılana kadar o işlemlerin videoda yapılı halde olması gerekmez mi? Biraz karışık anlattım ama umarım anlarsınız durumu.

Peki arkadaşlar,

Bu olay benim için kötü oluyo hocam, attığım videolar ünlemde kalıyo, acaba her kullanıcı için özel bi sınır belirlenebilse, mesela sen ünlem geç sınırını 250mb'a düşürdüğün zaman benim 450mb'lık videom varsa 10 saat sonra yüklemeyi tekrar denese ?

Merhaba hocam biliyorum bir sürü proje içerisindesiniz ancak özgün video yaparken eklenen müzik sayısı 3 onu arttırma şansınız yok mu ?

Birde uzun özgün video yaparken müzik bitiyor bari müzik sürekli devam etse onu o şekilde ayarlasanız

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam merhaba. Destekten acil mesaj olarak belirttim fakat geri dönüş olmamış. Sürem bitiyor kredi kartım yanımda değil en az bir gün içinde yenilerim 1 günlük uzatabilir misiniz 8 9 aydır her ay aylık olarak süre alıyorum şeklinde mesaj yazmıştım ama bütün haklar bitmiş hocam. Bu konuda yardımcı olur musunuz ? Teşekkürler.

Not: Bir iki saat içinde yenileyeceğim.

Bugün öğleden sabahtan bu yana bakamadım. Bir proje aktif ettim. Sabahtan bakıcam son gün ile alakalı 10-11 arkadaş 1 gün istemiş. Gördüklerime verdim süreleri. Haklar loglanıyor bitsede logdan bakıp yüklerim dert etmeyiniz.

Biraz önce satın aldım, özgün video 2 sekmesinden eklediğimiz videoların üzerine yazılacak yazı rengini ayarlayabilsek daha iyi olur gibi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam youtube'den video cekiyorum boyle hata verıyor :

Sistem bu videoyu şuanda indiremiyor, video'nun içerisinde bozukluk olduğu için dışarıdan indirmeye kapatılmıştır.

yardımcı olurmusunuz lutfen

Biraz önce satın aldım, özgün video 2 sekmesinden eklediğimiz videoların üzerine yazılacak yazı rengini ayarlayabilsek daha iyi olur gibi

Merhaba hocam,

daha önce kimse istemedi fakat o bölümde düzenleme yapacağım yaparken önerinizide dikakte alacağım teşekkürler.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam youtube'den video cekiyorum boyle hata verıyor :

Sistem bu videoyu şuanda indiremiyor, video'nun içerisinde bozukluk olduğu için dışarıdan indirmeye kapatılmıştır.

yardımcı olurmusunuz lutfen

Merhaba hocam,

test ettim ama çalışıyor. denediğin linki destekden yazabilirsen sevinirim.

Merhaba hocam,

daha önce kimse istemedi fakat o bölümde düzenleme yapacağım yaparken önerinizide dikakte alacağım teşekkürler.

Merhaba hocam,

test ettim ama çalışıyor. denediğin linki destekden yazabilirsen sevinirim.

tamam hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri