[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bırand destekden ve özelden yazdım bakamadın sanırım vds sıstemıne gecemedım yardımcı olurmsuun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bırand destekden ve özelden yazdım bakamadın sanırım vds sıstemıne gecemedım yardımcı olurmsuun.
üstad,
hemen vds sistemine geçmen için linki destekden atıyorum. bir toplantıya girmiştim yeni çıktım k bakma.
Işık çerçevesini 1 ay önce paylaşmıştım. herkes çerçevesine eklemişti. ben onu menü olarak herkesde yaparım hocam. ve ışık seçeneklerini arttırırım. dünya engeli veya eşieleşen geçemediğiniz videolar varsa destekden paylaşın arkadaşlar ben hepsini geçecek şekline göre kolayca menü yaparım.
Ben teste dahil olamiyorum Hocam asiri yogunum ozur dilerim..
mobil mesaj
hocam aktif videoyap kullanıcıs değilim. bu dunya engeli geçme olayını deneme şansım var mı acaba? sistemden online deneme süresi alamadım daha once uyeliğim oldugundan.
deneme sures iverip bir de ne yapmam gerektigini bildirirseniz cok sevinirim.
kayıtlı mail :[email protected]
vds ile videoyap sistem başladımı kullanılmaya
Est şeref hocam nedemek. düşünüp yazman yeterli.
süreyi ekledim hocam. dünya engeli geçmek için özel çerçeveden sitediğiniz effecti ekleyerek geçemediğiniz hiç birşeyi bırakmaya bilir veya oradaki hazır çerçeveleri kullanablirsiniz. ünlem geçme zaten kanallarım sayasında hoca tek sefer ayarlamalı. geçemediğiniz engelli video olursa hocam yazın destekden geçen şekliyle çerçevesini üyeliğinize aktarırız.
Merhaba hocam,
şuan 12 arkadaşa verdik. elimde 5 tane stok kaldı. tam anlamıyla cok fazla stok şuan için yok. fakat bugün almak isterseniz elimizde stok var destekden yazarsanız satın alma linkini gönderebilirim. iyigünler
süreyi ekledim hocam. dünya engeli geçmek için özel çerçeveden sitediğiniz effecti ekleyerek geçemediğiniz hiç birşeyi bırakmaya bilir veya oradaki hazır çerçeveleri kullanablirsiniz. ünlem geçme zaten kanallarım sayasında hoca tek sefer ayarlamalı. geçemediğiniz engelli video olursa hocam yazın destekden geçen şekliyle çerçevesini üyeliğinize aktarırız.
Videoyap sistemi üzerinden hocam size ait olacak tamamen makina o videoyapda verdiğiniz emirler o makina üzerinde yapılacak token ile youtube kanallarınıza yüklenecek@Web_Scripti hocam bu vds olayını tam olarak acıklarmısınız acaba ? bir ara vds'den kanallara video yükleme vs olayrı spamdan kapanmaya yol acıyor felan mevzusu vardıda . vdsleri normal sekıldemı kullanıcaz yoksa yine videoyap sistemi üzerindenmi ?
Videoyap sistemi üzerinden hocam size ait olacak tamamen makina o videoyapda verdiğiniz emirler o makina üzerinde yapılacak token ile youtube kanallarınıza yüklenecek
hocam kaç bin kişi videoyap sistemini kullanıyor günde milyonlarca video yükleniyor kaç kişide sıkıntı cıkıyor bir elin parmağını geçmez yani sana düşen kısımlarıda ki işleri kusursuz yaparsan o sistem sana hiç bir şekilde sorun cıkarmaz üstadpeki devamlı aynı vds üzerinden çeşitli kanallara giriş yapmak video yuklemek sıkıntı cıkarmıyormu ?
hocam kaç bin kişi videoyap sistemini kullanıyor günde milyonlarca video yükleniyor kaç kişide sıkıntı cıkıyor bir elin parmağını geçmez yani sana düşen kısımlarıda ki işleri kusursuz yaparsan o sistem sana hiç bir şekilde sorun cıkarmaz üstad
Teşekkürler üstad, Aynen birde ek olarak vds almışlarda her türlü videoda çerçeve intro logo kırpma vs yapar. Günlük video sınırı, edit sınırı olmaz. Sadece kanal sayısı 25 sınırı vardır. Ama bir kullanıcının 20 hesabı varsa 20 sinide aynı vds e bağlıyabilir.
Işık çerçevesini 1 ay önce paylaşmıştım. herkes çerçevesine eklemişti. ben onu menü olarak herkesde yaparım hocam. ve ışık seçeneklerini arttırırım. dünya engeli veya eşieleşen geçemediğiniz videolar varsa destekden paylaşın arkadaşlar ben hepsini geçecek şekline göre kolayca menü yaparım.
Nerde paylaştınız müdürüm ben göremedim tekrar paylaşırmısınız. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
hocam peki video kalitesi dusmeleri vds'de aynmı yoksa çekilen video kalitesi aynı sekılde yuklenıyormu mesela video 720p kalitede çerçeve ile yüklemek istiyorum aynı kalitedemi yüklüyecek acaba ?
Nerde paylaştınız müdürüm ben göremedim tekrar paylaşırmısınız. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Akşama hocam onunla ilgili bir yenilik olacak inş. paylaşmayla birlikte yaparım eski yazımı bende forumda bulup.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam çok çok acil bir durum var bir arkadaşın acil desteğe ihtyiacı var destek bölümüne bakabilir misin
14003 id
hack durumu hocam![]()
Merhaba hocam,
destekden veya pm olarak bana üyeliğinize ait bir kanal linkini gönderirseniz bir inceleyim hocam. genellikle bu durum olabilir. yanlışlıkla kanal maili değiştireceğinize üyelik mail adresinizi değiştirmiş olabilirsiniz. siz dikkatlisinizdir bu konuda fakat bazen gözden kaçıyor.
Özgüneştirme hızı uçuyor, seri şekilde emir verebiliyoruz, teşekkürler
Teşekkürler caner hocam sağolasın.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.