Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Bir Bomba Yenilik Daha : Tek Tuşla Toplu Sosyal Paylaşım

[*]Çok yoğun ilgi gören dün açtığımız Toplu Video Yöneticisi Bölümüne Sosyal Paylaşım Eklenmiştir. 1 kanala bağlı tüm videolarınızı veya seçtiklerinizi tek tuşla Pingletebilir, Facebook'da Paylaştırabilir ve Twitter'da Paylaştırabilirsiniz.

http://liste.videoyap.com/topluvy.php

Ellerine sağık google + da ekleyebilir misin acaba ?

toplu yüklemede sıkıntı mı var?

Evet gece 2 de yatmıştım. Gece 4 gibi emirleri ileten sunucu kilitlenmiş. 1 aydır kilitlenme yaşamıyordu. Sabah 8 de gelince aktif ettim.

Ellerine sağık google + da ekleyebilir misin acaba ?

Teşekkürler hocam. Ping dışında Facebook ve Twitterı yaptım. Fakat Google + ve blogspot u kasıtlı yapmadım. Çünkü herkes bir üyelik girecek ama o üyeliğine onlarca / yüzlerce farklı kanallarından videolar paylaşacak. Youtube biz nereden iz bıraksak yakalamaya çalışıyor. Blogspot ve google + kendi ağı olduğu için çok risk teşkil etmesi açısından yapmadım.

Evet gece 2 de yatmıştım. Gece 4 gibi emirleri ileten sunucu kilitlenmiş. 1 aydır kilitlenme yaşamıyordu. Sabah 8 de gelince aktif ettim.

Teşekkürler hocam. Ping dışında Facebook ve Twitterı yaptım. Fakat Google + ve blogspot u kasıtlı yapmadım. Çünkü herkes bir üyelik girecek ama o üyeliğine onlarca / yüzlerce farklı kanallarından videolar paylaşacak. Youtube biz nereden iz bıraksak yakalamaya çalışıyor. Blogspot ve google + kendi ağı olduğu için çok risk teşkil etmesi açısından yapmadım.

Blogspotu bilmem ama şahsen ben google+ kullanmak isterdim..

Bugün yarın, müthiş bir yenilik geliyor arkadaşlar. Kanalalsat.com & Videoyap.com iş birliği.

Artık kanalalsat.com da satıcılar bölümünde en altta Tokenlı Videoyap kullanıcısından kanal aldığınızda Size videoyapdaki üyeliğinizin kaçıncı sıralarına kanalı aktarsın diye sorucak. Siz seçiceksiniz direk kanal kullanıma hazır olmuş şekilde videoyap hesabınıza transfer edilecek.

Kanalalsat.com içerisinde videoyap üyelik mail ve şifrenizi siparişi girerek sadece yazacaksınız sistem içerisinde loglanmayacaktır. Kanalalsat.com da bize ait olduğu için bir sıkıntı söz konusu olmayacaktır. Ortalama cuma günü aktif edilecektir. Bol kazançlar

hocam pm attım kontrol edermisiniz ziraat ve ya halkbankası bilgilerinizi atarmısınız pm yede cevap alabilirmym

Merhaba hocam, malesef şuanda yok. Dün datacenter teslim edicem dedi etmedi. Bugün edeceklerini söylediler. Bende bugün ettiklerinden sonra aktif edeceğim hocam. Konuda ve sitede duyurulacaktır.

Hocam dün gece destekden yazmıştım ama bakamadınız sanırım. Kanal kapanmalarına ilişkin nerede hata yapıyoruz? İnceleyebilirseniz sevinirim.

Deneme süresi için telefon onay gerektiği yazıyor fakat heryere bakmama rağmen ne ayarlarda nede sitede bu kısmı bulamadım.

Merhaba Arkadaşlar,

Toplu Video Yöneticisindeki özgünleştirmeyle alakalı çok fazla destekden soru geliyor. Ben o bölümü yapmadan önce çok test ettim. Dilerseniz sizde test edebilirsiniz. Oranın en büyük olayı hit yapmayan kanallarınız varsa özgünleştirme yapmanızdır o kanal üstünde. şöyle yapın o işide. Hit yapmayan bir kanalınızı belirleyin. içinde 50-500 arasında video olsun. tüm videolarınızı eğer videoların isminde bölüm veya tarih içermiyorsa tam özgünleştirme yapın. bölüm veya tarih içeriyorsa etiket ve açıklama özgünleştirme yapın. baktınız 4-5 gün sonra hala o kanalın hitti az tekrardan yapın. Bu şekilde yaparsanız her kanalınızı hit aldırır ve kazandırır durumuna getirirsiniz. tek bir kanal açtım ve 2 defa tam özgünleştirme yaptım. Sonuç aşağıdaki gibidir. Bu konuda tek bir defa adsense paylaşmadım umut tacirliğine girmemesi için. Fakat şuanda paylaşmamın tek sebebi bu bölümü kullanmayı anlatmak içindir. Kanal şuanda günde 212 tl kazanmaya başlamış. bu durumda artık o kanalı tekrardan özgünleştirmem. Deneme amaçlı bir kanalım 1 adsenseye bağladım.

1) Bu kanal için denemelerim. 22 ekimde videolar tam özgünleştir ile yüklendi.
2) 26 ekimde tam özgünleştiri tüm kanalda yaptım.
3) 5 Kasımda istediğimi daha iyi olabilir dedim, 2 tane hit yapan bir videoya dokunmadan gerisini tam özgünleştirdim.
4) 12 Kasımda bu kanal daha çok kazanabilir dedim, ilk baştaki 2 videoya ve yeni hit yapmış 4 videoya dokunmadım gerisini tam özgünleştirdim.

Şimdi kanalda 9 tane hit yapan video var. Toplam kanaldaki video sayısı : 113 adettir. Bu kanal çok şükür iyi kazanca geldi. Kenara bıraktım gitti.

B9pWlL.png

hocam pm attım kontrol edermisiniz ziraat ve ya halkbankası bilgilerinizi atarmısınız pm yede cevap alabilirmym

Malesef sadece sitedeki garanti ve iş bankası mevcut. onun dışında paypal ve kredi kartıda var.

hocam vds de kanal ekleme sınırı da kaldırıldı mı

Merhaba hocam,

yazılım olarak 1 hesaba 25 kanal olayı var. bu kaldırılamaz fakat 3 hesabınız varsa 3 ündede aynı vds i kullanarak 75 kanalı yönetebilirsiniz aynı vds üstünden.

Hocam dün gece destekden yazmıştım ama bakamadınız sanırım. Kanal kapanmalarına ilişkin nerede hata yapıyoruz? İnceleyebilirseniz sevinirim.

Merhaba hocam,

yetişmeye çalışıyoruz. ben bugün pek bakamadım kanal kapanmalarıyla destek ekibim ilgilenmiyor ben cevaplıyorum. birazdan cevaplayacağım inş.

Deneme süresi için telefon onay gerektiği yazıyor fakat heryere bakmama rağmen ne ayarlarda nede sitede bu kısmı bulamadım.

Merhaba hocam,

destekden yazabilirsiniz. deneme süresini yinede online yapmak istiyorum derseniz sol menüde deneme süresi diye yazıyor. iyi günler

Son düzenleme:
hocam sistem cok kullanisli oldugundan olsa gerek,gecen bir baktim birisi kanalimi kopyalamis,kim bu pis spamci:) diye ararken bir baktim,ben kendi kanalimi kopyalamisim.:D:D:D

kanal alsat ortaklıgını sabırsızlıkla beklıyorum. otomatik token alması en güzel ozellıgı olacak. toplu etiket acıklama vs. güncelleme spam sebebi değil mi? acıkcası aklım karıstı. mesela tek tek yaparken saniye sınırı oluyordu. simdi ise 50sini birden güncelleyebiliyoruz.Biraz çelişkili olustu kafamda. İşlem yaptıgım kanllarım kapanmıstı dün.İsterseniz bos vaktınızde bir bakalım sebebi başka bir şey mi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam benim yüklediğim videoların çogunlunun başlığı soyle Video Adı Episode 1 veya Video Adı - Bölümün Adı - Episode 1 gibi sizce tam özgünleştirmi yapmam daha iyi olur yoksa sadece açıklama ve etiket özgünleştirme yapsam daha iyi olur ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam benim yüklediğim videoların çogunlunun başlığı soyle Video Adı Episode 1 veya Video Adı - Bölümün Adı - Episode 1 gibi sizce tam özgünleştirmi yapmam daha iyi olur yoksa sadece açıklama ve etiket özgünleştirme yapsam daha iyi olur ?

sadece etiket ve acıklama yapsan daha iyi olur. tam özgünleştirsen bölüm adları 1 ise 2 -3 olur degişir .s

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri