toplu yüklemede sıkıntı mı var?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir Bomba Yenilik Daha : Tek Tuşla Toplu Sosyal Paylaşım
[*]Çok yoğun ilgi gören dün açtığımız Toplu Video Yöneticisi Bölümüne Sosyal Paylaşım Eklenmiştir. 1 kanala bağlı tüm videolarınızı veya seçtiklerinizi tek tuşla Pingletebilir, Facebook'da Paylaştırabilir ve Twitter'da Paylaştırabilirsiniz.
http://liste.videoyap.com/topluvy.php
toplu yüklemede sıkıntı mı var?
Ellerine sağık google + da ekleyebilir misin acaba ?
Evet gece 2 de yatmıştım. Gece 4 gibi emirleri ileten sunucu kilitlenmiş. 1 aydır kilitlenme yaşamıyordu. Sabah 8 de gelince aktif ettim.
Teşekkürler hocam. Ping dışında Facebook ve Twitterı yaptım. Fakat Google + ve blogspot u kasıtlı yapmadım. Çünkü herkes bir üyelik girecek ama o üyeliğine onlarca / yüzlerce farklı kanallarından videolar paylaşacak. Youtube biz nereden iz bıraksak yakalamaya çalışıyor. Blogspot ve google + kendi ağı olduğu için çok risk teşkil etmesi açısından yapmadım.
hocam vds stoğu varmı
Merhaba hocam, malesef şuanda yok. Dün datacenter teslim edicem dedi etmedi. Bugün edeceklerini söylediler. Bende bugün ettiklerinden sonra aktif edeceğim hocam. Konuda ve sitede duyurulacaktır.
hocam pm attım kontrol edermisiniz ziraat ve ya halkbankası bilgilerinizi atarmısınız pm yede cevap alabilirmym
hocam vds de kanal ekleme sınırı da kaldırıldı mı
Hocam dün gece destekden yazmıştım ama bakamadınız sanırım. Kanal kapanmalarına ilişkin nerede hata yapıyoruz? İnceleyebilirseniz sevinirim.
Deneme süresi için telefon onay gerektiği yazıyor fakat heryere bakmama rağmen ne ayarlarda nede sitede bu kısmı bulamadım.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam benim yüklediğim videoların çogunlunun başlığı soyle Video Adı Episode 1 veya Video Adı - Bölümün Adı - Episode 1 gibi sizce tam özgünleştirmi yapmam daha iyi olur yoksa sadece açıklama ve etiket özgünleştirme yapsam daha iyi olur ?
sadece etiket ve acıklama yapsan daha iyi olur. tam özgünleştirsen bölüm adları 1 ise 2 -3 olur degişir .s
aynen geçen 25 kanalıma yaptım bazıları episode 1'ken 10 , 5,8 felan oldu![]()
![]()
dogrudur degişiyor
etiket ve acıklama özgünleştirsen daha iyi olur
hatta dedigin gibi bnde 25 videoya yaptım 6tanesi episode 2 oldu
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.