Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba hocam,

bende sizin tam mesajınızı cevaplıyordum buradan cevaplayım.

Ayın 17 sinde eklediğiniz kanallarda birşey yok.

Ayın 19'unda eklediğiniz kanalların hepsine **.185.13.29 ip ile girmişsiniz.

Bugünde 2 kanal eklemişsiniz ve yine aynı iplerle girip eklemişsiniz.

Bu 2 kanalda kapanabilir. Ip değiştirmeden kanallara giriş yapıp token vermeyiniz hocam. Ayın 17 sindeki kanallar dururken 19'unda eklediğiniz kanalların durmaması şans değil sadece youtube'un tespitidir. Bol kazançlar

ayın 19 daki kanallar bir hesabın alt kanalları oldugu için aynı ıp ile girdim alt kanallar için çerez temizleyip ıp deyiştirirmiyorum
modeme reset atınca ıp son 4 rakamı deyişiyor bu şekilde ıp deyişmiş olmuyormu.

Son düzenleme:
Merhaba hocam,

evet şu sıralar youtube büyük videoları yavaş kabul etmeye başladı. Büyük videolarda çok uzun sürebiliyor. Tarayıcıların hepsi belli bir süre boyunca hareket hissedemezse işlemi durduracağı için ondan dolayı duruyorda olabilir. Youtube Serverını birazdan onarır. Teşekkürler.

hocan uzun süredir bende var bu sorun. Şu anda geçemeyen bir link attım. Acil mesajlarda baabilirmisiniz?
İşlem tamamlama linkini alamıyorum
Bu sorun sadece tek olarak yüklerken yok. Aynı zamanda partlara ayırırkende veriyor bu hatayı

üstad genelde bunu hatayı yeni kanala daha ilk video yüklemeye çalıştığımda alıyorum,zaten bir kanala 6-7 den fazla video yüklemiyorum,gerçi dediğin gibi bir süre bekleyince sorunsuz yüklenebiliyor

Youtube yeni birşeyde getiriyor olabilir. Çünkü eş zamanlı olarak kendi sitesinden girip yükleme yapma yerindede yüklemeye izin vermiyor. Kısa bir süre sonra ise açıyor. Biraz daha açık konuşum hocam:) Youtube bunu spam olabilir diye düşündüğü kanallarda veriyor. Eğer o kanala dokunmaz 10 saat geçmesini beklersen o düşünceden çıkıyor. Aynı mantık toplu videoda 10 saat erteleme olayıyla aynıdır:) Çoğunlukla bu düşünceye ogün çok video atınca çıkarıyor, fakat daha ilk videoları atarkende çıkarıyorsa daha ilk atılanların içinde spam olarak görmüş olduğu videolar olabilir veya kanalın açılışını beğenmemişte olabilir. Nadir gözükür ama üstelememek dediği gibi daha sonra o kanala atmak gerekiyor. O sırada farklı kanala yükleme yapıp zamanı değerlendirmeye bakın hocam.

---------- Spam Engelliyici 13:46 ---------- Önceki Mesaj 13:41 ----------

ayın 19 daki kanallar bir hesabın alt kanalları oldugu için aynı ıp ile girdim alt kanallar için çerez temizleyip ıp deyiştirirmiyorum
modeme reset atınca ıp son 4 rakamı deyişiyor bu şekilde ıp deyişmiş olmuyormu.

Hocam, zaten 4 alt kanal çalışıyorsan 1 i spamden kapanırsa diğerleride kapanır. 1 kişiyi spam diye gördükten sonra o kişiye ait diğer alt kanalları kapatmayı 4-5 aydır youtube uyguluyor. Nadiren diğer kanalları kapatmadığı görülen durumdur çoğunlukla kapatır. Alt kanal çalışmak iyidir fakat hiç ana kanalı kullanmadan, 1 tane alt kanal açıp sadece tek alt kanal çalışmak en iyi kanal çalışma yöntemidir ama zahmetlidir.

Diğer türlü modeme reset atarsan sondaki bazen değişir bazen ip blok tamamen değişir. Bence senin için tamamen çözüm olmuştur hocam. Geçmiş olsun, 1 hesaba bağlı birden çok alt kanal kullanma hocam. Spamci olmasan sıkıntı yok ama spamciysek büyük sıkıntı:)

hocan uzun süredir bende var bu sorun. Şu anda geçemeyen bir link attım. Acil mesajlarda baabilirmisiniz?
İşlem tamamlama linkini alamıyorum
Bu sorun sadece tek olarak yüklerken yok. Aynı zamanda partlara ayırırkende veriyor bu hatayı

Yemekten sonra bakıcam hocam, part ayırma içinde video atarsan sevinirim. Uzun süredir oluyor olayıysa daha bugün ilk senden duydum. Senin kanalın üstünden denerim hocam.

Yemekten sonra bakıcam hocam, part ayırma içinde video atarsan sevinirim. Uzun süredir oluyor olayıysa daha bugün ilk senden duydum. Senin kanalın üstünden denerim hocam.

Afiyet olsun hocam :)
Şu anda kanalda çalışıyorum zaten.
Size verdiğim linki part ayırma içinde kullanabilirsiniz hocam.
Destekte Acil mesajlarda duruyor

Merhaba Arkadaşlar,

Translate alt yapısı olarak yandex sistemini kullanıyoruz. google api translate ücretli olduğu için. Yandex translate alt yapısına 14 dil daha eklenmiştir. Bizde 14 dil daha eklemesini yaptık ve toplam 47 farklı dilde çeviri yapabilirsiniz.

hocam nezamandır sormayı unutuyorum

kanalyap bölümündeki eşleşen ve dünya engeli silmeden randıman alamıyorum.
biliyorum sildiktenten sonra yine gelir ve tekrar sildirmek gerekir ama zaten dünya engeli ve eşleşen olan videoları silmiyor. 3 defa falan sildiriyorum kanala bi giriyorum birsürü eşleşen var. videoalr liste dışı oldukları için olabilr mi? genel yaptım yine tam anlamıyla sonuç alamadım.

hocam nezamandır sormayı unutuyorum

kanalyap bölümündeki eşleşen ve dünya engeli silmeden randıman alamıyorum.
biliyorum sildiktenten sonra yine gelir ve tekrar sildirmek gerekir ama zaten dünya engeli ve eşleşen olan videoları silmiyor. 3 defa falan sildiriyorum kanala bi giriyorum birsürü eşleşen var. videoalr liste dışı oldukları için olabilr mi? genel yaptım yine tam anlamıyla sonuç alamadım.

Merhaba hocam,

bir tane bu konuda destekden yazan bir arkadaşı görmüştüm. Ekibime cevaplamayın demişti ama mailine dikkat etmemiştim birazdan soracaktım o tarzda olan bir kanalın mail ve şifresini verirseniz bakayım diye. youtube güncellemiştir orası apisiz calıstıgı için css de birşey güncellerse bu olabilir. galiba son 24 saatte bir cok yerinide değiştirdi bunun mümkünatı var hocam. bu konuda eşleşen olan bir kanala ait mail ve şifreyi destekden atarsan çok makbul geçer. Bol kazançlar.

kanala girip sildim hepsini yarın bir kanalı destekten atarım . eşleşenlerin hepsini silmemesi okadar önemli değil ama dünya engeli silmeyince sıkıntı oluyor.

Destekde bekleyen mesaj bulunmamaktadır. Sadece vds bekleyenlerin mesajları bulunuyor. Mesai bitimine 1 saat kaldı. varsa sorunuz yazabilirsiniz ekibim mesai saatleri dışında yanıtlayamıyor bende yetişemiyorum. Herkese bol kazançlar.

kanala girip sildim hepsini yarın bir kanalı destekten atarım . eşleşenlerin hepsini silmemesi okadar önemli değil ama dünya engeli silmeyince sıkıntı oluyor.

Allah razı olsun hocam, değişikliğe bende uyarlamasını sizler sayesinde yaparım. Bol kazançlar

VDS ler ne zaman satışa çıkacak USA'lardan 1 tane 1 aylık denemek istiyorum.

hocam dün makinalar geldi. dün akşam satışa çıkarmayı çok istedim. Makinalara kurulumları dün tamamladım. 1 makinadan diğerlerine aynı kabinde olanlara kopyalayıp makina başı 8 er tane ip verip. her makinaya 4gb rame bölüp teslim edecekler. fakat teslim etmediler henüz. normalde aynı gün yaparlardı. Fakat benim elimde olan bir durum değil malesef bende her an gelebilir şeklinde bekliyorum. anında satışa çıkaracağım. Malesef bu vds sisteminde redstation kullanıyorum yani ingiltere hocam. usa'da böyle hizmetler yok :)

Destekde bekleyen mesaj bulunmamaktadır. Sadece vds bekleyenlerin mesajları bulunuyor. Mesai bitimine 1 saat kaldı. varsa sorunuz yazabilirsiniz ekibim mesai saatleri dışında yanıtlayamıyor bende yetişemiyorum. Herkese bol kazançlar.

Allah razı olsun hocam, değişikliğe bende uyarlamasını sizler sayesinde yaparım. Bol kazançlar

hocam dün makinalar geldi. dün akşam satışa çıkarmayı çok istedim. Makinalara kurulumları dün tamamladım. 1 makinadan diğerlerine aynı kabinde olanlara kopyalayıp makina başı 8 er tane ip verip. her makinaya 4gb rame bölüp teslim edecekler. fakat teslim etmediler henüz. normalde aynı gün yaparlardı. Fakat benim elimde olan bir durum değil malesef bende her an gelebilir şeklinde bekliyorum. anında satışa çıkaracağım. Malesef bu vds sisteminde redstation kullanıyorum yani ingiltere hocam. usa'da böyle hizmetler yok :)

Amerika yükleme seçeneği var kanal ayarlarında o ne sahtemi?

Amerika yükleme seçeneği var kanal ayarlarında o ne sahtemi?

Hocam o özel vds değil videoyap sunucuları o. Videoyap sunucularında vds mantıgı yokki sadece sunucu alıp kurulum var. Vds linux sunucular ise wmare linux ip olayını kullanır. Bu nedenle ingiltere sadece destek veriyor oradan alıyorum.

Videoyapa ait o nedenle çok ğlkede çalışıyor, özel vdsliler ingiltere ile çalışıyor.

Hocam o özel vds değil videoyap sunucuları o. Videoyap sunucularında vds mantıgı yokki sadece sunucu alıp kurulum var. Vds linux sunucular ise wmare linux ip olayını kullanır. Bu nedenle ingiltere sadece destek veriyor oradan alıyorum.

Videoyapa ait o nedenle çok ğlkede çalışıyor, özel vdsliler ingiltere ile çalışıyor.

Amerikadan vds alsam kuramazmısınız, ingiltere sıkıntılı bana göre ben öyle gördüm.

Hocam desteğe bakma imkanınız var mı acaba. Yaptığım bir şeyden dolayı kapanıyordu kanallar büyük ihtimal onuda destekten cevapladım.

Amerikadan vds alsam kuramazmısınız, ingiltere sıkıntılı bana göre ben öyle gördüm.

Merhaba hocam,

biz bir makina alıyoruz. yaklaşık içerisine 8 saat süren kurulum yapıyorum. Sonra o kabin içerisine makina aldıkça yerleştirip kopyalatıyorum. Eğer siz bana bir makina alıp verirseniz onu kopyalatamam hocam 8 saat zamanım gider. Birde 50 tl'lik vds değil 300-400 tl lik makina almalısınız ki tüm yazılımları apache'ye derleyebileyim.

Fakat Amerikada oldukça makinam var. Vds değilde sunucu isterseniz onu ayarlarım. Amerikadaki sunucularımın tanesi aylık 386 TL'dir.

Hocam desteğe bakma imkanınız var mı acaba. Yaptığım bir şeyden dolayı kapanıyordu kanallar büyük ihtimal onuda destekten cevapladım.

Tabiki hocam 2 kişi sonra senin mesajın var. Eve geçmeden yazacağım.

Hocam merhaba bugunde kanallar kapandi destekten sormussunuz nasil calisiyorsunuz diye cok titiz calisiyorum benden kaynakli oldugunu zannetmiyorum clien clien tid ve secret mimlenmis olabilir hocam saygilar

Son düzenleme:
Biz nasıl çalışıyorsunuz diye sormayız loga bakar sebebini söyleriz. Yanlış konuya yazdın galiba

VDS den 1 tane alalım ne zaman aktif olacak, bide bu vds de toplu url eklerken burda bağlantı koptu falan diyip sıkıntıya sokuyor bizi, atıyorum ben 100 url ekledim onu ekranda kapalıyken yükletebiliozmu kanala mb sınırı olmadan tüm convertleri yapması lazım

Biz nasıl çalışıyorsunuz diye sormayız loga bakar sebebini söyleriz. Yanlış konuya yazdın galiba

Hocam yanlis konuya yazmadim buyurun

çok geçmiş olsun, geceleri kanal kapanmaları hakkında detaylı destek verebiliyorum. kanalları silince panelinizden hocam hiç bir log kalmıyor. youtube arasındaki iletişim loglarını dahi göremez oluyorum.

bir şekilde bu kanalların hepsi aynı gmaile yönlendirme varmıydı? kurtarma maili veya aynımıydı hocam? günlük ortalama kaç video atıyordunuz? token verirken hepsine farklı ipden mi verdiniz hocam? çerez siliyormuydunuz? hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? hızlı yükleme hiç kullandınız mı? kanallarda hiç 10 dk altı video çalıştıgınız kanal var mı? eğer ağırlık 10dk üstü video çalışmaysa bu videoları genellikle toplu videodadan mı atıyordunuz? loglara bakamadıgım için biraz soru sordum temel sizden yanıt olarak logsuz alabileceklerim

VDS den 1 tane alalım ne zaman aktif olacak, bide bu vds de toplu url eklerken burda bağlantı koptu falan diyip sıkıntıya sokuyor bizi, atıyorum ben 100 url ekledim onu ekranda kapalıyken yükletebiliozmu kanala mb sınırı olmadan tüm convertleri yapması lazım

Merhaba hocam, eski videoyap kullanıcısısın. Aynı şekilde olduğunu düşün. Hiç bir yerde sınır hiç bir türlüsü olmadığını hayal et. Aynen öyle hocam. 4gb 2 çekirdekli makina veriyoruz. Özel yazılımlarımız herşeyi 10 kat performanslı yapıyor.

Vds stoğu malesef yok. Datacenter geç temin etti. İşlemleri bizim tarafta yaptım kopyalayıp ipleri verdiklerinde hepsi aktif olucak. Şuanda sadece geçen haftaki stokdan almış 16 arkadaş kullanıyor. Bugğn yarında 16 kişilik sadece stok açılacak. Yine 12-24 saat arasında biter. İlk etap temkinli gidiyorum, arz talepi ölçemek adınaydı. Başka siparişim daha var o zamanda 80 tane verecekler onuda haftaya salı olarak söylediler

---------- Spam Engelliyici 20:11 ---------- Önceki Mesaj 20:09 ----------

Hocam yanlis konuya yazmadim buyurun

çok geçmiş olsun, geceleri kanal kapanmaları hakkında detaylı destek verebiliyorum. kanalları silince panelinizden hocam hiç bir log kalmıyor. youtube arasındaki iletişim loglarını dahi göremez oluyorum.

bir şekilde bu kanalların hepsi aynı gmaile yönlendirme varmıydı? kurtarma maili veya aynımıydı hocam? günlük ortalama kaç video atıyordunuz? token verirken hepsine farklı ipden mi verdiniz hocam? çerez siliyormuydunuz? hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? hızlı yükleme hiç kullandınız mı? kanallarda hiç 10 dk altı video çalıştıgınız kanal var mı? eğer ağırlık 10dk üstü video çalışmaysa bu videoları genellikle toplu videodadan mı atıyordunuz? loglara bakamadıgım için biraz soru sordum temel sizden yanıt olarak logsuz alabileceklerim

Hocam bu soruyu sizin logları silemenizde. dolayı ekibim sormuş. Silmeseydiniz logları bizde inceleseydik bana yöneltilirdi veya kapanmalarla alakalı yeni destek veren arkadaşımız cevaplardı. Kanalı silerseniz biz sizin ne yaptığınızı bilemeyiz sonuca götüremeyiz kapandı kapanmadıda bilemeyiz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri