Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Önemli DUYURU!

Dün sabah saatlerinde youtube video indirme serverlarını sırayla bakıma almaya başlamıştı. Şuanda bu olay hala devam etmektedir.

Videoyap olarak vdssiz üyelerimizde;
Anasayfa/Toplu Link yani anlık yüklemelerde hız problemini giderdik. Her videonun youtube'da bir yedek sunucusu daha bulunmaktadır. Bu sunucuyu tespit edip oradan indiriyor. Yedek sunucularda hiç bir bakım bulunmadığı için 2 gün önceki gibi aynı hızla Anasayfa ve Toplu Linkden indirip işlem yapabilirsiniz.

Videoyap olarak vdsli üyelerimizde;
Şuanda aynı olayı vdsli üyelerizin vdslerinde uyarlamaya başladım.

Geceyede inşallah Toplu Video genelinde bu durumu uyarlayarak tüm sistemde tüm üyelerimizin video atılma hızını düzenleyeceğim.

Bu olay youtube kaynaklıdır. Çözümü ise videoyap'da her zaman olduğu gibi olmuştur.

Dilerseniz windows vdsiniz varsa veya hızlı bir internetiniz varsa videoyu indirmeye çalışın çok yavaş indirecektir. Fakat videoyap artık bu durumu aşıyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bu durum dün sabah aşılmıştı farklı bir yerde

Ben düzeleceğine inandım ve 24 saat bekledim. 24 saatte düzelmediğini görünce daha cok beklemenin anlamı yok diye botuma uyarladım. Belki benim yöntemimle yapan olmuştur, ilk ben botuma yaptım kelimesini kullanmadım :) O tarz şeyleride kullanmam. Ben yaptım bu durumu aştım derim.

toplu video kısmında düzelmedi galiba,dün geceden bıraktığım videolar hala yüklenmemiş

Bende yaşamıştım böyle bir durumu eğer sitedeki talimatları tam olarak yerine getirdiyseniz client ıd den yani tokenden kaynaklı olma ihtimali çok yüksek..

kanallarım sayfasındaki client ip , api key falan o 3 kodu değiştirip başka mail yapsam düzelir mi diyorsunuz ?

vallaha o yukardaki şahısa acayip ayar olmaya başladım

Son düzenleme:
sabah 8 buçuk gibi 100 tane yükleme emri verdim, hala yüklemeye başlamadı kanala... !!!!

Arkadaşlar,

bende youtube un bakım yapmasına ayar oldum. Video indirmek youtubedan gerçekten eziyet. Anasayfa ve toplu link serverlarıma uyarladım. Şuanda vdslerin yarısının anasayfa ve toplu link sayfalarına uyarladım.

Akaşama doğruda genel toplu video serverlarına uyarlıycam.

bu sadece kod parçacığı değiştirmekle yetmiyor makinayada ek yazılım yüklemem gerekiyor. 430 tane server ave az birşey vdse kurulum yapıyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam şuan vds'li server ile toplu link'den 5 video bıraktım çerçeve + kırpma işlemi ile birlikte ama videolar kanala yuklenmıyor . iki video gecti üçüncü videoya geçti ilk iki video yüklenmedi .

Arkadaşlar,

bende youtube un bakım yapmasına ayar oldum. Video indirmek youtubedan gerçekten eziyet. Anasayfa ve toplu link serverlarıma uyarladım. Şuanda vdslerin yarısının anasayfa ve toplu link sayfalarına uyarladım.

Akaşama doğruda genel toplu video serverlarına uyarlıycam.

bu sadece kod parçacığı değiştirmekle yetmiyor makinayada ek yazılım yüklemem gerekiyor. 430 tane server ave az birşey vdse kurulum yapıyorum.

vds ile toplu video emri vermeyelim akşama mı bekleyelim hocam o zman?

edit: bu toplu videonun biran önce açılması lazım, yılbaşına kadar 1000 kanal projemden hep gün gidiyor valla :D

Son düzenleme:
sabahtan bu yana saadece 2 video yükleyebildi ??? daha yeni 30 gün hesap aldım... anlamıyorum gerçekten, hiçbirşey düzelmemiş burda....

Arkadaşlar şu soruma cevap verirseniz sevinirim

videoyap render mb sınırı nekadar

ve toplu linkte mb sınırı var mı

sabahtan bu yana saadece 2 video yükleyebildi ??? daha yeni 30 gün hesap aldım... anlamıyorum gerçekten, hiçbirşey düzelmemiş burda....

botla ilgili değil, 2 gündür youtubedan video indirmekte sorun varmış. videoyap kadar hızlı yükleyen başka bot varsa söyle biz de kullanalım.

Merhaba Arkadaşlar,

tüm vds üyelerimde hız sorununu giderdim.(az server olduğu için). Şuanda tüm videoyap üyelerine ait serverları tek tek düzenliyorum(çok serverı olduğu için).

Tahminen akşam 18:30'da tek kalan toplu videodadaki yavaşlama hızlanmış olucaktır. Fakat bu bekleyen havuzdaki 9 milyon videonun varlıgından dolayı hızın 2 gün öncesindeki gibi normale dönmesi gece yarısını bulacaktır.

videoyap gercekten profosyonel bir bot ancak kanallara token verme olayinda,ip sikintisi yasiyoruz.ayni ip ten birden cok kanala token verince kanallarin ömrü fazla olmuyor.Farkli ip lerde cok kisitli,su an videoyap sürem olmasina ragmen bu sikintidan dolayi kullanamiyorum.Bu sorunun cözümü olarak eger mümkünse,kanalalsat tan aldigimiz kanali bir buton ile videoyap a gönderip,videoyap sisteminin elinde bulunan sinirsiz ip ile bu kanala token vererek yüklemeye hazir hale getirilebilir diye düsünüyorum.böylece kanal kapanmalarinin da büyük bir bölümünü azaltmis oluruz.

aşırı bi yavaşlık söz konusu hiç bir video yükleyemiyorum bunun sebebi nedir hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri