Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam, bot ile mkv dosyalarının editlemesini yapamıyorum, bu uzantıyı kabul etmiyor lütfen yöneticiyle görüşün hatası alıyorum. Benim çalıştığım videoların %90'ı mkv hocam :) [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam videoyap üyelik şifremi değiştirsem yeterli sanırım. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam en eski bağladığım kanal Ağustos civarındaydı sanırım. Kanallar bakımından bir sıkıntı oluşturmaz heralde.

Hocam Daily sistemine kanal ekledim, ama yükleme ekranından yükleyemiyorum. Vdsli Videoyap üyelerimize 16.12.2014 tarihinde aktif edilecektir yazıyor. Daily sisteminde normal serverlardan yüklemesini nereden aktif edebilirim? 2 gün daha bekletme beni. :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam otomatik para kazanma açma yokmu akşam otomatik kanal çekmeden video yüklüyor para kazanması açık olmuyor parada gelmiyor :(

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam iyi pazarlar, imacros kodunda hata var sanırım hocam, reklamları ayarlamıyor, sayıyor ama video yöneticisinde kalıyor sürekli... bi inceler misin hocam sana zahmet

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad dailymotion üzerindende kazanmak istiyorum pek bilgim yok nasıl yapacağım nasıl başlayacağım..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dailymotion hakkında nasıl para kazanalır nasıl kullanılır sistem hakkında bi açıklama yapacakmısın ?

Merhaba arkadaşlar,

ayın 11 ine ait 20-30 arkadaşın sorusu, ayın 12 sinin yarım gününe ait bekleyen mesajlar. Ayın 13 ü ise full bekliyor. Bu 3 günde ise tüm normal kullanıcıların toplu video olayını hızlandırdım. %100 sıkıntısız video yüklemesini sağlattım. Dailymotion u aktif ettim. Ve sabahtan bu yana destekdekileri cevaplıyorum. Destek bittikten sonra konumu cevaplıycam. Hiç bir yerde hiç bir prüz olmadığı için sorularınız ancak zamanı geldiğinde cevaplanabilir. Varsa yazılımsal sıkıntı gideririm ilgili bölümlerde. Ama herşeyin bir sırası var cumartesi pazar normalde yarım gün çalışırım bu 2 günde ise 5 er saatlik uykularla çalışıyorum. Normal bir dönem değil, %99 sıkıntısız çalışan sistemi %100 sıkıntısız hale getirdim

Merhaba arkadaşlar,

ayın 11 ine ait 20-30 arkadaşın sorusu, ayın 12 sinin yarım gününe ait bekleyen mesajlar. Ayın 13 ü ise full bekliyor. Bu 3 günde ise tüm normal kullanıcıların toplu video olayını hızlandırdım. %100 sıkıntısız video yüklemesini sağlattım. Dailymotion u aktif ettim. Ve sabahtan bu yana destekdekileri cevaplıyorum. Destek bittikten sonra konumu cevaplıycam. Hiç bir yerde hiç bir prüz olmadığı için sorularınız ancak zamanı geldiğinde cevaplanabilir. Varsa yazılımsal sıkıntı gideririm ilgili bölümlerde. Ama herşeyin bir sırası var cumartesi pazar normalde yarım gün çalışırım bu 2 günde ise 5 er saatlik uykularla çalışıyorum. Normal bir dönem değil, %99 sıkıntısız çalışan sistemi %100 sıkıntısız hale getirdim

Client havuzunu Pazar yapacağım demiştin, yoğun mu işler, bu gelişimin gidişatı nasıl? Kolay gelsin.

bir ara çeşit çeşit filtreler vardı linkleri paylaşılmıştı bu konuda nerede olduğunu bulamadım. sağlam eşleşen geçen varsa çerçeve linkini atabilir mi?

Hayırlı geceler hocam, kanal istatistik bölümü tahmini ne zaman güncellenecek hocam? En son pazar günü tahmini demiştiniz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam siteye erişim yok sanırım..

hocam vds li üyeyim bazı 40dk lık videoları çerçeve eklettiğimde kanala 30sn olarak atıyor. daha önce de başıma geldi üye id 4745 inceleyebilir misiniz?

3-4 aydır bu botu hiç kullanmadım 2. bot olarak almayı düşünüyorum. Bilgi verecek arkadaşlara çok minnettar olurum.
1.Ünlem ve Eşleşen geçme durumu nasıl?
2.Bekleme süresi ve yükleme hızı ne alemde?
3.Can sıkıcı sistem bugları var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri