Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam şimdi kendi özel vdsmden video yüklemeye çalışıyorum fakat bir saattir kanala yüklenen video falan yok vds den mi kaynaklanıyor yoksa videoyaptaki vdsmden mi anlayamadım. Toplu bilgisayar upload bölümünden 30-40 video atmaya çalışıyorum. En büyüğü 300 mb civarı.. formatları avi sizce sebebi nedir hocam.. Neden yüklenmiyor bu videolar dünde iki video denedim yine yüklememişti..

Arkadaşlar,
bakın 10 gündür vdsler üzerine çalışıyorum. Yani vds aldıysanız pişmansanız yazın destekden normal süreye çevireyim. 77 arkadaşın vdsini teslim ettim 3 arkadaşın vdsinde sıkıntı kaldı. Destek zaten ana baba günü.
Yani şu şekilde sorunum var derseniz vdssiz kullanıcıysanız hayatta çözmeden bırakmam. Vdsli kullanıcıysanız vdsde sıkıntı yoksa yine çözmeden bırakmam. Ama vdsinin dsikinde sıkıntı kalmış kişiler için aynen bende bekliyorum datacenter bana teslim etmiyor.
Yılbaşına alt yapım müthiş derecede güzelleşiyor yazılımda yapıyorum. Hepsi bir arada zor oluyor. Ben kimseyi mağdur etmedim etmemde arkadaşlar.
Destekden video yükleyemiyorum tarzında mesaj yerine şu şekilde işlemleri yapıyorum yükleyemiyorum yazınız. Biz ilk mesajınızdan yapmanız gerekeni anlatalım.
Ama vdsinize 1.4gb lık pcden video yüklerken hata veriyorsa bu bizden hatadır. Desteğe 2 gün oldu yazdınızda çözmediniz imkanı yok olamaz. Her yerde problem çıkabilir ama anlık düzeltiriz.
Günde sistemimiz 9 milyon video yüklüyor. 19 bin üyemden 10, 20 tanesi sıkıntı anlık yaşayabilir ama düzeltmeden kimseyi bırakmam.
Dediğim gibi aslında tek sıkıntı vdsli müşterilerimin yeni vds alt yapısıyla alakalıdır. Vdsli müşterilerimde bazı şeyleri anlaması gerek daha vds satışına başlayalı yeni 1 ay oldu. Normal herşeyi yapıyor, üst düzey işlemlerde varsa hata muhakak gideririm. Ama ben sadece 1 kişiye bakmıyorum. Günde 1000 e yakın farklı kişiyle uğraşıyorum. Varsa sıkıntı %100 emin olun aynı günde düzeltirim.
Vdsli müşterilerimde bazı şeyleri anlaması gerek daha vds satışına başlayalı yeni 1 ay oldu. Normal herşeyi yapıyor, üst düzey işlemlerde varsa hata muhakak gideririm. Ama ben sadece 1 kişiye bakmıyorum. Günde 1000 e yakın farklı kişiyle uğraşıyorum. Varsa sıkıntı %100 emin olun aynı günde düzeltirim.
Allah sabır versin hocam size..
Yeni vds leri dört gözle bekliyorum..![]()
açıklama için sağolun hocam. ben de sanırım o son 3 kişinin içindeyim. desteğe daha önce yazdığımı geri alıp yeni bir sorunumu da ekleyip tekrar yazdım.sanırım 22si ve 25inde oldu ama henüz cevap da vermeyince, bu süreyle ilgili en azından benim de sizden başka bilgi alabileceğim bir merci olmadığı için bu konudan yazmak durumunda kaldım. direkt olarak size bağlı bir sorun olmadığını biliyorum ve anlıyorum. ben de kendi düzenimi sizin söyleyeceğinize göre şekil vermek için biraz sıkboğaz ettiysem kusura bakmayın. iyi çalışmalar, iyi yıllar.
Reis disk sorunu olanlardan biri ben miyimAllah razı olsun hocam. inşallah kısa sürede çıkaracağım fakat ilk etapda tam vdsli üyelerimin vdslerini yayına koymak işte. inş yılbaşında yeni vdsler çıkacaktır.
Merhaba hocam,
Est nedemek. vdsinde disk sorunu olan 3 arkadaşın destek mesajlarını bekletiyorum. en son bu arkadaşların diski sorunlu kalmış olması nedeniyle özel jestlerim olacaktır.
Yoksa destekde ayın 26 sının sabahında dahi bekleyen destek mesajı yok hocam. Sadece vds diski değişmeyen 3 arkadaşın mesajları var.
Ben sık boğaz olmam, sadece dışarıdan bakıldığında işi boşlamış gibi gözüküyorum. Fakat aksine daha çok çalışıyorum![]()
Reis disk sorunu olanlardan biri ben miyim![]()
Merhaba hocam,
3 arkadaş hocam. Tunanın destek mesajından hatırlıyorum. Sol menüde özel linux vds in yanında x gün yazıyor ama içine girince makinanın cpu değerini vs göremiyorsan aynı şekilde sende onlardan birisin hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.