2 saat önce atılan videolarda yok suanda bilmiyorum atım yapmamış henüz.
Merhaba hocam,
vdsiniz 4gb ramli, 2 çekirdeklidir.
bir tane videonuza baktım ve hepside aynı şekilde neredeyse.
Çekilecek video : 1 saat 45 dakika (bu video 625mb dır)
Uygulanacak editlemeler : Çerçeve, hızlandırma, renk koyulaştırma, video kırpma, video süre kesme
bunu böyle bir vds den beklerseniz hocam çok beklenti olmuş olur.
Videoyap 25 dakikada yapamadığı işlemi hata var diye durdurur. siz bu denli büyük bir videodada bu denli editleme isteği yaptırırsanız hocam ramde, cpu da yetersiz kalır.
En zor yapılan işlemler sırasıyla intro, hızlandırma, renk değiştirme, çerçeve diye gider. video süre kesme ise çok kolaydır.
yerinizde olsam hocam çerçeve + hızlandırma + süre kesmeyi en fazla seçerim. yada daha kücük videolar çalışınız hocam. Veya bu kadar işlemi yapmak şart ise hocam videoyap vds den cıkıp videoyap dedicated geçişi yapmalısınız.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam önceden en azından anime botunda 2.linkden yüklüyordu artık onuda yüklemiyor

benim problemime 1 haftadır bi çözüm bulunamadı + dahada kötüleştirildi.
zaten destekden mesajlarada 3-4 günde 1 cevap atıyorsunuz.
Sorun resmi:
http://i.hizliresim.com/ZAk2j0.png
bir umutlarla 1 haftadır yırtınıyorum yutup orgda çalıştıgım sistemi buraya entegre şekline getirip çalışmayı ama olmuyor hocam. Teşekkürler genede. İyi geceler.
Hocam son 24 saat dışında bekleyen bir mesaj yok. Fakat vds ve videoyap güncellemesi olmadan önce 2 gün bekleyen mesajlar mevcuttu.
113 tane bot var sistemimizde. Fakat anime siteleri mp4, flv çalışmıyor. avi çalışıyor ve onlar gayet zor durumda hocam. fakat onlarda alternatif sistemler var. mp4star videoları indirilemiyor ama başka alternatifler iniyor hocam. alternatife tıklayıp deneyiniz. buarada o video linkinide destekden yazarmısınız bu hatayı veren?
çünkü indirilmeye calısan videonun mp4 linkini karşı sunucu önlem almış indirtmiyor farklı şekilde indirtmeye çalışayım.