Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] fişek gibi sistem yeni hızıyla eline koluna sağlık Efe hocam :)

hocam sisteme torrent ekleenirse cok güzel olurrr. torrenti biz verelim o indirsin süper olur. ne zaman gelicek bu özellik ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sımdı 15'e yakın avi video bıraktım sorun olursa bıldırırım çerçeve eklenmeyen olursa .

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] fişek gibi sistem yeni hızıyla eline koluna sağlık Efe hocam :)
Yeni hıza bende hayran kaldım;) bu kadar beklemiyordum. 500 video emri geliyor. 1 snde tüm 500 videonun işlemine 500 farklı sunucum başlıyor;) Nazar değmesin.

hocam sisteme torrent ekleenirse cok güzel olurrr. torrenti biz verelim o indirsin süper olur. ne zaman gelicek bu özellik ?

alt yapıyı yazmaya başladım. Php ile mümkün olduğunu gördüm. 17-18 ocak gibi ancak yayına almayı planlıyorum. Sıradan facebook botu gibi değil. Windows bir makinaymış gibi linuxde işlem yaptırmam gerekiyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sımdı 15'e yakın avi video bıraktım sorun olursa bıldırırım çerçeve eklenmeyen olursa .

Hocam dediğim gibi gece 12 de makinalara kuracağım şuanda sadece ben test ediyorum. siz yapamadığınız videoları destekden iletin zaten en üstte sizin destek talebiniz bekliyor bu konuyla alakalı. Ben linkleri incelim varsa sıkıntı onuda entegre ederim

Hocam dediğim gibi gece 12 de makinalara kuracağım şuanda sadece ben test ediyorum. siz yapamadığınız videoları destekden iletin zaten en üstte sizin destek talebiniz bekliyor bu konuyla alakalı. Ben linkleri incelim varsa sıkıntı onuda entegre ederim

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam suan cok hızlı bır sekılde vıdeolar yuklendı normalde bu kadar hızlı yuklenmıyordu vıdeolara baktım sanırım cerceve eklenmemıs Üyelik Id : 10530 hocam buyurrun uyelık id bu 9.Kanala atıyorum videoları deneme kanalıma hocam bır bakın ıstersenız sızde vıdeolara cerceve eklenmısmı eklenmemısmı .

konudışı torrent ile ne yükleyeceksiniz yahu bi genel başlık verin bari :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam, proxy ile video ortası reklam girmede sorun var bakarmısınız reklamlar girildi yazıyor ama reklam girilmemiş ( birçok kanalda denedim aynı hata)

@Web_Scripti hocam benm videoyap a vds eklemek istiyorum stok varmı ?

ayrıca ekledigim tüm videolarda ünlem yanıyo hocam ünlem geçmede bir sorun mu var yoksa sorun benm hesabımda mı

Son düzenleme:
bazı uzun videoları 20dk, 15dk, 40sn gibi sürelere indirerek atıyor. bu durumun sebebini ya da varsa bir çözümünü bilen var mıdır? videoyap vds ile süre kesme ve çerçeve ekleyerek atıyorum yalnızca.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu gece allahın izniyle inş ekliceksiniz dimi benim olayı

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam
Çerçeve yükleyemiyorum
Ne vds li hesaba ne de normal hesaba.

Yüklemeyi deneyince internal server error hatası veriyor
---------------------------------------------------
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
----------------------------------

@Web_Scripti hocam benm videoyap a vds eklemek istiyorum stok varmı ?

ayrıca ekledigim tüm videolarda ünlem yanıyo hocam ünlem geçmede bir sorun mu var yoksa sorun benm hesabımda mı

Tüm videolarda ünlem alıyorsan kanalı değiştir kanalın artık ünlem spam listesine düşmüştür

bazı uzun videoları 20dk, 15dk, 40sn gibi sürelere indirerek atıyor. bu durumun sebebini ya da varsa bir çözümünü bilen var mıdır? videoyap vds ile süre kesme ve çerçeve ekleyerek atıyorum yalnızca.

Toplu video galiba değil mi, anasayfa ve tekli videoda vdslerdeki bu sıkıntıyı dün çözdüm. Bugece toplu videosundaki sıkıntıyı gidericem. Nadiren olan bir durum fakat dün ilk defa bir vdsde karşılaşınca yakaladım. Bugece halledicem.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu gece allahın izniyle inş ekliceksiniz dimi benim olayı
Allahın izniyle inş hocam.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam
Çerçeve yükleyemiyorum
Ne vds li hesaba ne de normal hesaba.

Yüklemeyi deneyince internal server error hatası veriyor
---------------------------------------------------
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
----------------------------------

Bu normal hesabjn erroru, Çok sebebi olabilir hocam. Yüklediğin videoyu bir yere yükleyip indirip denemem için desteğe yazarsan bugece indirip test edip hallederim inş. normal hesap için yazıyorum mp4 veya flv olmayabilir, 900mb üstü pcden yüklemeyi yapmaz tek video için. Sebepe bakmak gerekiyor hocam.

Bu normal hesabjn erroru, Çok sebebi olabilir hocam. Yüklediğin videoyu bir yere yükleyip indirip denemem için desteğe yazarsan bugece indirip test edip hallederim inş. normal hesap için yazıyorum mp4 veya flv olmayabilir, 900mb üstü pcden yüklemeyi yapmaz tek video için. Sebepe bakmak gerekiyor hocam.

Hayır hocam yanlış anladınız. Videoya çerçeve eklerken sorun yok.
Bota kendi çerçevemizi yüklerken bu sorun oluyor.

usta client havuzunu ben anlamadım galiba clint havuzuna kendi clintlerimizi mi ekliycez yoksa havuzdaki clintlerimi kullancaz ...
ben ortak clinti kullanıyorum havuzdan clint aldıgım zaman clint degerlerinde birşey görünmüyor token verirken o boş yeri seçsemde ortak clint den token veriyor
bunu bana bi anlatın.... :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam aktif edince bıldırırmısınız hocam videoları atmaya baslıcam deneme kanalıma galıba onceden denedıgım'de çerçeve eklenmedi fakat kanala dunya engeli geldi diye sildim siz aktif ettik'den sonra tekrar denicem avi videoları yüklemeyi aktif ettiginiz'de haber verırsenız sevinriim teşekkrüerl .

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam toplu videoda kanal çekerken kanalımızda niche ekli olduğunda özgünleştirme yapmıyor. Sadece niche bölümündeki kelimeyi ekliyor. Halbuki kategori de az çok bilinen bir kategori.. Özgünleştirmeye de bakarmısınız
Hocam ayrıca şu botları artık artırsanız şimdiye kadar size gönderilmişlerden en iyilerini ekleyin hocam

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri