Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yeni hıza bende hayran kaldım[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] fişek gibi sistem yeni hızıyla eline koluna sağlık Efe hocam![]()
hocam sisteme torrent ekleenirse cok güzel olurrr. torrenti biz verelim o indirsin süper olur. ne zaman gelicek bu özellik ?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sımdı 15'e yakın avi video bıraktım sorun olursa bıldırırım çerçeve eklenmeyen olursa .
Hocam dediğim gibi gece 12 de makinalara kuracağım şuanda sadece ben test ediyorum. siz yapamadığınız videoları destekden iletin zaten en üstte sizin destek talebiniz bekliyor bu konuyla alakalı. Ben linkleri incelim varsa sıkıntı onuda entegre ederim
konudışı torrent ile ne yükleyeceksiniz yahu bi genel başlık verin bari![]()
Herşey hocam.![]()
@Web_Scripti hocam benm videoyap a vds eklemek istiyorum stok varmı ?
ayrıca ekledigim tüm videolarda ünlem yanıyo hocam ünlem geçmede bir sorun mu var yoksa sorun benm hesabımda mı
bazı uzun videoları 20dk, 15dk, 40sn gibi sürelere indirerek atıyor. bu durumun sebebini ya da varsa bir çözümünü bilen var mıdır? videoyap vds ile süre kesme ve çerçeve ekleyerek atıyorum yalnızca.
Allahın izniyle inş hocam.[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu gece allahın izniyle inş ekliceksiniz dimi benim olayı
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam
Çerçeve yükleyemiyorum
Ne vds li hesaba ne de normal hesaba.
Yüklemeyi deneyince internal server error hatası veriyor
---------------------------------------------------
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
----------------------------------
Bu normal hesabjn erroru, Çok sebebi olabilir hocam. Yüklediğin videoyu bir yere yükleyip indirip denemem için desteğe yazarsan bugece indirip test edip hallederim inş. normal hesap için yazıyorum mp4 veya flv olmayabilir, 900mb üstü pcden yüklemeyi yapmaz tek video için. Sebepe bakmak gerekiyor hocam.
Hocam dediğim gibi gece 12 de makinalara kuracağım şuanda sadece ben test ediyorum. siz yapamadığınız videoları destekden iletin zaten en üstte sizin destek talebiniz bekliyor bu konuyla alakalı. Ben linkleri incelim varsa sıkıntı onuda entegre ederim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.