Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Torrentle alakalı büyük sıkıntılarım mevcut. Kullandığım alt yapı aynı anda 20 video indirmeye 1 server başına izin veriyor. Ortalama 1gb videoyu 5-10 dk arasında indiriyor. Bu süreçte sizi bekletmiyor. Emri veriyodsunuz kendisi altta hazırlıyor. 3 gün boyunca istediğiniz zaman gelip yükleyebiliyorsunuz indirilenleri istediğiniz kanallara.

Sıkıntım ise şu 100 kişyi o servsrıma ayarladım, indirmeyi yapabilecek serverlar windows azure olup linux servsrlarıma aktarıyor. Bende 10 tane windows azure server kurdurdum.

x kişi geldi 10 tane emir verdi siğer 99 kişiye anlık 10 emirlik yer kalıyor. Eğer 1 torrent serverıma 100 kişi tanımlayacaksam. Tüm herkesi ortak olarak ayarlamam mümkün değil. Her kişiye anlık 3 video indirtme yetkisimi vermeliyim? Mantığını kurgulayamadım arkadaşlar. Bu konuda fikri olan varmı?

Dipnot : Sabah 06:00 ile 08:00 arası büyük bir saldırı aldık ve kapalı kaldık. Demekki dün yaptığım saldırı güvenliği hala atlatılabiliyor. Derdi olan arkadaşa 2 çift lafım var. Belki amacın benim kazanmamı engellemek olabilir. Ama burada ben haric 21.500 arkadaşımızın zamanını alarak kul hakkına giriyorsun. Biraz inancın varsa bu işleri bırak.

Hemen hemen her kategoride, videoyap ile %90 ve üzeri başarı ile ünlem geçenler, hangi render ayarlarını kullanıyor ? paylaşabilir misiniz ?
Hocam hızlandırma - çerçeve bunlar yetiyor ama malesef normal videoyap hesabınızla sadece anasayfa ve toplu linkte yapabilirsiniz editlemeleri.. Vds de sıkıntılar mevcuttu dün güncelleme gelmiş ama hiç denemedim. Kazancınız iyiyse sunucu işinizi görür sanırım. Ama onda da kanal ekleme sınırı var.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Üstad site açılmıyor hesabımı tatil moduna alamadım birkaç günlüğüne şehir dışına çıkcam 15270 numaralı hesabımı tatil moduna alabilir misin?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Üstad site açılmıyor hesabımı tatil moduna alamadım birkaç günlüğüne şehir dışına çıkcam 15270 numaralı hesabımı tatil moduna alabilir misin?

Saldırı alıyor heralde üstte belirmiş bekliyelim düzelir .

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] az önce baktım kanallara destektende yazdım dünkü vds güncellemesinden sonra toplu videoda hiçbir yükleme yapılmamış. Öylece bekliyor videolar..

Arkadaslar Torrent icin [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] kardesimizi fazla sıkıstırmayalım.
O da bir yandan saldırılarla ugrasıyor bir yandan sistemi stabil hale getirmeye calısıyor.
Bence Torrent sistemi icin biraz daha zaman gerekiyor.
Fakat normal video yükleme sistemini suan stabil hale getirebilmek ve saldırılara karsı koyabilmek icin sistem üzerinde yogunlasmak herkes icin daha faydalı olacaktır.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam müsait olduğunda buyfullchannel desteğine bakarmısın.

Torrentle alakalı büyük sıkıntılarım mevcut. Kullandığım alt yapı aynı anda 20 video indirmeye 1 server başına izin veriyor. Ortalama 1gb videoyu 5-10 dk arasında indiriyor. Bu süreçte sizi bekletmiyor. Emri veriyodsunuz kendisi altta hazırlıyor. 3 gün boyunca istediğiniz zaman gelip yükleyebiliyorsunuz indirilenleri istediğiniz kanallara.

Sıkıntım ise şu 100 kişyi o servsrıma ayarladım, indirmeyi yapabilecek serverlar windows azure olup linux servsrlarıma aktarıyor. Bende 10 tane windows azure server kurdurdum.

x kişi geldi 10 tane emir verdi siğer 99 kişiye anlık 10 emirlik yer kalıyor. Eğer 1 torrent serverıma 100 kişi tanımlayacaksam. Tüm herkesi ortak olarak ayarlamam mümkün değil. Her kişiye anlık 3 video indirtme yetkisimi vermeliyim? Mantığını kurgulayamadım arkadaşlar. Bu konuda fikri olan varmı?

Dipnot : Sabah 06:00 ile 08:00 arası büyük bir saldırı aldık ve kapalı kaldık. Demekki dün yaptığım saldırı güvenliği hala atlatılabiliyor. Derdi olan arkadaşa 2 çift lafım var. Belki amacın benim kazanmamı engellemek olabilir. Ama burada ben haric 21.500 arkadaşımızın zamanını alarak kul hakkına giriyorsun. Biraz inancın varsa bu işleri bırak.

Efe hocam,

2 gün önce azure torrent indirdiğim için hesabımı bloke etti bilgin olsun.

2 gündür toplu yüklemede sıkıntı var. yine youtube video indirmeye izin vermiyor galiba yoksa çözlürdü diye düşünüyorum.

merhaba hocam vds aldımda bi sorunla karşılaştım destekten bakıp dönermisiniz acaba rica etsem
id: 13266 [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] VDS'li üyelerde toplu link bölümünde 10 dakika bekleme sınırı var mıydı hocam?

Arkadaşlar Birşey Sorucam Kanalyap.comda video ortası reklam eklemek istediğimde

didnt find login form hatayı alıyorum

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sunucu, 4gb vds entegre edebildiğimiz gibi 1 ya da 2gb ramli up/down vds entegre etme imkanımız var mı hesaplarımıza?

hocam toplu yüklemede youtube izin vermiyor galbia devamlı bekleyen kanallarınız iade edildi ibaresi alıyorum (30) şeklinde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri