bot çok yavaş
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bot çok yavaş
Merhaba hocam,
ülke dışında olduğum için anlık yükleme makinaların durumunu bilmiyorum. fakat topşu videoda da vakti gelmiş bekleyen 0 video mevcut. Site içerisinde gezinmede çok hızlı. Sıkıntınız anlık yükleme yapan yerlerimizde midir?
sa hocam anlık yüklemede indirme hızı normalin 20/1 i şu an yüklemeyi hızlı yapıyor sadece indirmede sorun var sanırım
teşekkürler hocam hayırlı yolculuklar sizedeKardeşime iletiyorum, anlık işlem yapan serverlara reset atsın. Yükleme hızlı, indirme yavaş olma olayı cok nadiren aslında olur. Onuda youtube makinalarında birşeyler planladığı anlarda yapar. Yinede bir reset her ihtimale karşı attırıyorum. Bol kazançlar
Kardeşime iletiyorum, anlık işlem yapan serverlara reset atsın. Yükleme hızlı, indirme yavaş olma olayı cok nadiren aslında olur. Onuda youtube makinalarında birşeyler planladığı anlarda yapar. Yinede bir reset her ihtimale karşı attırıyorum. Bol kazançlar
Web_Scripti Hocam 4-5 gündür botta etiket özgünleştirmede sıkıntı var hiçbir değişme olmuyor videonun orjinal etiketi neyse o kalıyor birde buna bakabilirmisiniz kolay gelsin.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam merhaba
Videoyap VDS li paketi kullanacağım.
Şimdi alsam ne kadar sürede teslim olur? aklımdaki sorularıda sorayım
4)Genelde torrent + youtube calısıyorum bunu nasıl cözebiliriz?
5)50 DK lık bir videoyu ses hızlandırma + ünlem geçme ayarı + çerçeve ne kadar sürede render alır 720P de?
Merhaba hocam,
ülke dışında olduğum için anlık yükleme makinaların durumunu bilmiyorum. fakat topşu videoda da vakti gelmiş bekleyen 0 video mevcut. Site içerisinde gezinmede çok hızlı. Sıkıntınız anlık yükleme yapan yerlerimizde midir?
1 - Paypal ile alırsan anında teslim olunur. Tabi VDS stoğu varsa onuda görürsün zaten alırken.
2 - Torrent desteği beta olarak geldi.
3 - Oldukça hızlı render alıyor
+1Torrent ile video yüklemeyi deneyen var mı? Farklı linkler denedim hepsinde;
1) Torrent hesabınıza giriş yapıldı
2) İndirme emri verildi.
3) Yaptığınız işlemde bir hata var, lütfen yöneticiye iletiniz.
Yazıyor?
Torrent ile video yüklemeyi deneyen var mı? Farklı linkler denedim hepsinde;
1) Torrent hesabınıza giriş yapıldı
2) İndirme emri verildi.
3) Yaptığınız işlemde bir hata var, lütfen yöneticiye iletiniz.
Yazıyor?
Birden fazla video varsa bu hatayı veriyor olabilir. İçinde tek video olan ve formatı mp4 olan torrentlerde sorun çıkmadan indirebildim ben.
Hocam öyle bir torrent bulmakta neredeyse imkansız. Hiç birşey olmasa yanında bir jpg dosyası ya da ne işi yaradığını bilmediğim 1 KB'lık dosyalardan oluyor. Sende varsa deneme amaçlı linkleyebilir misin?
http://torcache.net/torrent/52D6B4E3F67EBAD96A901B4BC86E8F73CEA96552.torrent
Şu şekil yapıştırdım gene aynı hata hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.