Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

evet Arkadaşlar aynen öyle yapmışım Normal sistem yapıcam hemen hatanın benden kaynaklanması beni sevindirdi :) yardım için teşekkürler

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam lütfen bana acil ulaşabilirmisiniz

iyi günler videoyap kullanıcılarına bi sorum varve tabiki ustadada [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

25 kanal acıp videoyapa bagladım kanallara 50ser video attım 2-3 gün içinde hepsi spamdan kapandı Client Secret ve Client Id ile ilgili bi durummudur

iyi günler videoyap kullanıcılarına bi sorum varve tabiki ustadada [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

25 kanal acıp videoyapa bagladım kanallara 50ser video attım 2-3 gün içinde hepsi spamdan kapandı Client Secret ve Client Id ile ilgili bi durummudur

farklı bi sorun olduğuna inanmıyosan ondandır ortak client kullanmayı dene.

farklı bi sorun olduğuna inanmıyosan ondandır ortak client kullanmayı dene.

farklı bi sorun yok hep aynı sekilde kanal acıp yüklüyordum fakat son yüklememde böyle bi sorun oldu ortak client daha tehlikeli degilmi kaç kişi kullanıyor onu ben yeni client olusturdum bi daha denicem bakalım

ünlem geç 2 yi aktif etmişsinizdir.Toplu Video Yöneticisine Girin ordan yüklediğiniz kanalı seçin yapılacak işleme ünlem geç 2 seçin sonrada 1 sayfada 10 video yazana tıklayın videoları göster diyin bu şekilde düzeltiyor :)
Hocam bir sorum olacak size, Ünlem geç 2 ile videoları yükledik diyelim. Toplu Video Yöneticisinden de videonun orjinal bilgilerini getirtebiliyoruz ancak şu konuda aydınlatırsanız sevinirim. Reklam açma işlemini hangi aşamada yapalım. İsmi "nsgjuvjy" gibi birşeyken mi reklam açıp orijinal bilgileri getirtelim. Yoksa yükleme işlemi bittikten sonra orijinal isim, açıklama getirtip en sonunda mı reklam açalım? Umarım açıklayabilmişimdir.

Hocam bir sorum olacak size, Ünlem geç 2 ile videoları yükledik diyelim. Toplu Video Yöneticisinden de videonun orjinal bilgilerini getirtebiliyoruz ancak şu konuda aydınlatırsanız sevinirim. Reklam açma işlemini hangi aşamada yapalım. İsmi "nsgjuvjy" gibi birşeyken mi reklam açıp orijinal bilgileri getirtelim. Yoksa yükleme işlemi bittikten sonra orijinal isim, açıklama getirtip en sonunda mı reklam açalım? Umarım açıklayabilmişimdir.

njgffg şeklinde yüklediğinde reklamı açıp orjinale getir ben öle yapıyorum ünleme takılmadım bu aralar

Torrent ekliyorum ama inmiyor. Durumu bölümü %0. Torrent bölümünü bir kontrol eder misiniz? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam acaba kanal takibe sey ekleye bılırmısınız sıralama sıstemı mesela İzlenme yazıyor ona tıklayınca en cokdan en aza sıralasa abone yaıyor ona tıklayınca sıralasa en cok aboneden en aza acaba yapabılırmısınız ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam acaba kanal takibe sey ekleye bılırmısınız sıralama sıstemı mesela İzlenme yazıyor ona tıklayınca en cokdan en aza sıralasa abone yaıyor ona tıklayınca sıralasa en cok aboneden en aza acaba yapabılırmısınız ?

Bence gereksiz olur gibi

Telefondan gönderildi...

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam toplu bir kapanma yaşadım 3 gündür cevap bekliyorum :/

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam vdsli hesaplarda hala bazı videolara çerçeve basmıyor.. Destektende yazdım..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam toplu linke herhangi bi hız sınırlaması mı getirdiniz? Eskiye göre ciddi şekilde yavaşlamış yükleme hızı, biraz artılıabilmesi mümkün mü?. Bu bi talep değil hocam yanlış anlaşılmasın daha sağlıklı olmuş hatta ama biraz fazla yavaşlama var gibi. 1dakikada inen videoyu 7-8 dakikada indirip yüklüyor gibi(tahmini örnek) sunuculardan kaynaklı mı yoksa herhangi bi hız sınırlaması mı getirdiniz onu merak ettim hocam.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sabah 11 de ödeme geçtim etkinleştirme yapabilir misiniz??

@Web_Scripti hocam bi kanal var ne zaman çekmeye çalışsam daha sonra bakıyorum yeklediklerim-durumdan şu mesaj çıkıyor Sistem bu videoyu şuanda indiremiyor, inilcekler sırasına alınmıştır. Yüklediğiniz videolar bölümünden durumunu görebilir ve yüklenince kodlarınızı oradan alabilirsiniz.

hocam bi kanal var ne zaman çekmeye çalışsam daha sonra bakıyorum yeklediklerim-durumdan şu mesaj çıkıyor
Bu ülkede gösterime açık olmadığı için indirilemedi.

server değişriyorum proxy açıyorum ne alakaysa yine aynı

taktım kafaya bu kanalı çekiçem HELP Me !

Bu sabah 5-6 gibi video emri verdim toplu videoda 65 video emri vardı toplamda... Akşam oldu hala yüklenmemiş sadece bir video atılmış kanala..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri