Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Toplu video çalışmıyor atacağı 15 video kaç dkdır bekliyorum...

Arkadaşlar kayıp videonuz varmı ?

Kendi kanalımı çekiyorum 95 adet video yok.. kanalı tekrar kontrol ettiriyorum hepsi yüklenmiş görünüyor :) bu botun çok işivar daha, vbenim hiç bir sorunuma çözüm gelmedi daha..

ins bu mesajı ilgili birisi görür

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destege ne zmaan bakacaksınız. yeni actıgım hesaba hak aktaracaktım. onca kanalın işlemi kaldı

Toplu videoda ağırlık oldu düzelir heralde

tek tek url girip yukleyin ağırlık varsa arkadaşlar ben geçen sene öyle yapıodum vds de 7/24 url girip yukluodum gunde 1.5k falan

Toplu video yüklemede dün geceden beri problem var.. Hiç bir video yüklenmemiş yine..

torrent ile yükleme yapabilen varmı arkadaşlar ya indi torrentler en sonunda, sonra toplu linke ekledim inenleri burda kaldı 2 saattir 1. videoyu basıcak yükleyemedi gitti

Screenshot by Lightshot

Arkadaşlar toplu video emirlerinizi ilgili serverıma ileten makinam yani hangi servera ne iş yapacağını belirten makinam Akşam saatlerinde elektriğin ani gelmesiyle birlikte makina çalışmamaktadır. Datacenter sabaha kadar düzeleceğini iletti. Öte yandan tüm gün elektrik kesikti Akşam 6 da elektriği verdiler. 20 dk sonra kestiler. Yönetici desteği 2-3 günlük beklemeler var. Özel proxy iplerindeki sıkıbtıları giderdim tüm özel proxy almışların proxy sürelerine +5 gün ekledim. Herkese cevap vermek isterdim fakat desteğe yetişemiyorum. Yarın tüm destekdeki soruları inş yetiştirmiş olucam.

Hocam selamlar;
Sistemi ilk açıldığı zamandan beri kullanıyorum. Hatta VPS dahil kullanıyorum. Her ne kadar çok çok verim alamasamda işleyiş ve işlevsellik mükemmel ötesi. Sizden bir ricam var.

Benim sistemde ekli 50 kanalım var. Bunlar için spamlayacağım kanalları excel tablosunda tutuyorum ancak çok karışıyor. Bunun için kullanıcıya özel bir şablon ayarlayabilir misiniz?
Yani sol taraftaki menüden girebileceğimiz ve kendimiz içini doldurup kayıt edeceğimiz bir saklama defteri gibi.

Örnek vermek gerekirse;
txtbox.1 => kategori
txtboz.2 => spamlanacak kanal
txtbox.3 => video sayısı

vs vs olacak şekilde. Çünkü ben dışardayken tabletten işlerimi görüyorum ve excelden kopyala yapıştır bazen clouddan excel çekemiyorum. Yani bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Toplu bilgisayar upload kısmını benden başka kullanamayan var mı ? Botun tek kullandığım özelliği oda hep sıkıntılı malesef.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam bot hangi torrentten video indiriyor bilgilendırırmısınız ?

Toplu videoda dün gece emir verdim sabah yüklenmemiş videolar. Elektrik kesintisi olmuş galiba. Ama tekrar saat 13:00 gibi video yükleme emri verdim 5-8 dk aralıklarla şuan 1 tane bile video yüklenmemiş hocam.

1 gün deneyeyim denim toplu olarak kanal çekmiyor?

sanırım torrentten en cok sıkıntı ceken benim torrent indirilenleri yüklerken böyle hata alıyorum hızlandıramıyorum videoyu

Video Hız Ayarı Yapılamadı (Video Formatı Desteklenmiyor veya videonun sesinde sıkıntı var)

Arkadaşlar toplu video emirlerinizi ilgili serverıma ileten makinam yani hangi servera ne iş yapacağını belirten makinam Akşam saatlerinde elektriğin ani gelmesiyle birlikte makina çalışmamaktadır. Datacenter sabaha kadar düzeleceğini iletti. Öte yandan tüm gün elektrik kesikti Akşam 6 da elektriği verdiler. 20 dk sonra kestiler. Yönetici desteği 2-3 günlük beklemeler var. Özel proxy iplerindeki sıkıbtıları giderdim tüm özel proxy almışların proxy sürelerine +5 gün ekledim. Herkese cevap vermek isterdim fakat desteğe yetişemiyorum. Yarın tüm destekdeki soruları inş yetiştirmiş olucam.

Hocam şimdi bana şunu açıklar mısınız?

Bir video çekiyorum youtube üzerinden, 720p diyelim. 500mb altı olunca çerçeve ekliyor süre kesiyor, tüm işlemleri yapıyor. yalnız görüntü çok çok beter bir hal alıyor. ve en fazla 360p olarak yüklüyor. Ben hangi işlemleri yaparsam bu görüntü kalitesinde sıkıntı çıkmaz? Örneğin sadece süre kesimi yaptığım zaman bu görüntü kalitesi değişmez diyebilirsiniz. Yoksa herhangi bir işlemde hep bu şekilde mi verecek görüntüyü? ( ses silme ya da %10 renk açma gibi... )

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Son düzenleme:
Yüklemeler yapılmıyor sanırım dün sabah verdiğim emirler hala yüklenmemiş.. Vds falan yok çok önceden bitmişti süresi normal videoyap kullanıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri