Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

@Web_Scripti

yeni fiyatlardan sonra toplu video kısmında render limit artışı söz konusu olucak mı ?

Dünya engeli geç vb. özellikler o kısmada eklenecek mi ?

Pingleme kısmında sıkıntı var hocam pinglemedi diyor [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Herkese ilgisi için çok teşekkür ederim. Bugece gelicek süpriz güncelleme herkesi çok sevindircek. Sınırları zorluyoruz... Hayal ettiklerinizinde ötesinde gideceksiniz. Bu müthiş yenilik sabaha doğru 5 de gelicektir.

Herkese ilgisi için çok teşekkür ederim. Bugece gelicek süpriz güncelleme herkesi çok sevindircek. Sınırları zorluyoruz... Hayal ettiklerinizinde ötesinde gideceksiniz. Bu müthiş yenilik sabaha doğru 5 de gelicektir.

Kardeş pm bakarmısın ATM den alabilrimyiz

Heyecandan sabaha kadar bekle şimdi :D Sırf güncellemeyi görebilmek için gelene kadar uyumayacam :D

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] botu bayadır kullanmıyodum vds li üyelik aldımda kodlu bölüme atıyor habüre birde veri alınamadı diyip sık sık hata veriyor kanal çek diyince bu videoları yüklemeye verdim zorda olsa fakat yükelmedi hala hızlı yüklemeyi seçti 2 - 5 dk arası seçtim yükleme başlamadı

Hic ilgi ve yardım yok bu botun sahibinde

---------- Spam Engelliyici 16:10 ---------- Önceki Mesaj 16:08 ----------

Beyler botla kazanan üyeler varmı ilk defa alacagimda uzun vaadeli alim diyorum ama korkuyorum az yorum yapın bana :D

3 tane 1 yıllık aldırtcanız illaha :D teşekkürler videoyap

---------- Spam Engelliyici 16:11 ---------- Önceki Mesaj 16:10 ----------

Hic ilgi ve yardım yok bu botun sahibinde

---------- Spam Engelliyici 16:10 ---------- Önceki Mesaj 16:08 ----------

Beyler botla kazanan üyeler varmı ilk defa alacagimda uzun vaadeli alim diyorum ama korkuyorum az yorum yapın bana :D

ciddiyim sen alma, böyle değerli bir botu haketmek lazım önce mental olarak :)

Emeklerinize sağlık,sabırsızlıkla bekliyoruz.Bende bu akşam süre uzatımına gideyim :)

3 tane 1 yıllık aldırtcanız illaha :D teşekkürler videoyap

---------- Spam Engelliyici 16:11 ---------- Önceki Mesaj 16:10 ----------

ciddiyim sen alma, böyle değerli bir botu haketmek lazım önce mental olarak :)

Hakketmek derken?? Hiç kullanmadım diyorum sana

Hocam bir arkadaşta öneride bulunmustu çektiğimiz kanalların küçük resimleri ile ugrasmasak direk çekse video ile beraber böyle birşey yapmanız mümkünmüdür ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri