Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hic ilgi ve yardım yok bu botun sahibinde

---------- Spam Engelliyici 16:10 ---------- Önceki Mesaj 16:08 ----------

Beyler botla kazanan üyeler varmı ilk defa alacagimda uzun vaadeli alim diyorum ama korkuyorum az yorum yapın bana :D

sen alma kardeş mümkünsü senin gibiler zaten ne yapsa kazanamaz

1 senelik direk uzattım 407 günüm oldu harika ya :D Tüm yenilikleri bekliyorum

Edit: sabah bi bakıyoruz [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kapatmış siteyi amerika ya kaçmış :D :D :D

Merhaba arkadaşlar benim yüklediğim videolarda 5 haneli harfler geliyor nasıl geçebilirim [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Son düzenleme:
Efe hocam birden fazla özellik için toplu havale yapınca tek seçim yapılıyor sadece, açıklama kısmına not düştüm gönderdiğim tutarla, alınanları.

Hic ilgi ve yardım yok bu botun sahibinde

---------- Spam Engelliyici 16:10 ---------- Önceki Mesaj 16:08 ----------

Beyler botla kazanan üyeler varmı ilk defa alacagimda uzun vaadeli alim diyorum ama korkuyorum az yorum yapın bana :D

Hiç kullanmadıysan neden böyle yazıyorsun!

Bu botun sahibi [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] . Şu Forumda mütevazi ve elinden geleni yapan nadir insanlardan birisidir. O yüzden hiç ilgi alaka yok derken, konu içerisinde satışı da baltalamamak lazım..

Eğer almak istiyorsan ödemeni yap zaten aktif olur panelin. Nasıl kullanacağını bilmiyorsan; Kullanma Klavuzu ve Tanıtım Videosu - Videoyap.com burada uzunca bir video var izleyebilirsin.

Son düzenleme:
botu bayadır kullanmıyodum vds li üyelik aldımda kodlu bölüme atıyor habüre birde veri alınamadı diyip sık sık hata veriyor kanal çek diyince bu videoları yüklemeye verdim zorda olsa fakat yükelmedi hala hızlı yüklemeyi seçti 2 - 5 dk arası seçtim yükleme başlamadı

beyler bunlarda sizlerdede oluyomu acaba şuan kullanan varsa bi cevaplayabilirmi tşkler

Aynı durum şuanda bende de var bazı kanallarda :(
Ünlem geç 2 açıktır. Video yüklemeleri bittikten sonra kanalda telifli ve ünlemli videoları silin. Daha sonra toplu video yöneticisini açıp işlem yapılacak kanalı seçin ardından ünlem geç 2 kısmını seçin ve onun altında da tek seferde ünlem geçilecek video seçeneği var. Orada 10u seçin (önerilir) sonra işlem yapın dediğiniz zaman video başlık, etiket ve açıklama düzelir.

Ünlem geç 2 açıktır. Video yüklemeleri bittikten sonra kanalda telifli ve ünlemli videoları silin. Daha sonra toplu video yöneticisini açıp işlem yapılacak kanalı seçin ardından ünlem geç 2 kısmını seçin ve onun altında da tek seferde ünlem geçilecek video seçeneği var. Orada 10u seçin (önerilir) sonra işlem yapın dediğiniz zaman video başlık, etiket ve açıklama düzelir.

Teşekkürler deneyeceğim.

Konuyu ilk açtığınız tarihe baktım programın evveliyat-ı nedir bilmiyorum ama konu tarihine göre eylül 2013 de açılmış bunu varsayarak yazmak istiyorum...
Neden Videyap diye sorsalar çalışabilcegin bir vps için min fiyat 50 tl buda damla hostinginki videoyap 30 tl başlangıç için oldukca güzel ve cezb edici bu yüzden videoyap...
Programınız 50 tl yi hakediyormu evet fazlasıyla peki %70 lik zam oranını hak ediyormu işte burda şartlar değişiyor.. Youtubeye adım atan bir kullanıcı ıcın 30 tl normal bir fiyat aynı kullanıcının ilk ayda ödemesini alabilme ihtimali yok en yakın ödeme quiz yapar oda 45 gunlük bir süreç. yani siz kullanıcıyı videoyap alma seçenegine iten en büyük etkeni ortadan kaldırdınız... 50 tl videoyap ve aynı zamanda 50 tl ye çalısılabilcek iidare eder bir vds.. bizim sizden istegimiz zammı değil zamda yaptıgınız oranı gözden gecirmenizdir..

Konuyu ilk açtığınız tarihe baktım programın evveliyat-ı nedir bilmiyorum ama konu tarihine göre eylül 2013 de açılmış bunu varsayarak yazmak istiyorum...
Neden Videyap diye sorsalar çalışabilcegin bir vps için min fiyat 50 tl buda damla hostinginki videoyap 30 tl başlangıç için oldukca güzel ve cezb edici bu yüzden videoyap...
Programınız 50 tl yi hakediyormu evet fazlasıyla peki %70 lik zam oranını hak ediyormu işte burda şartlar değişiyor.. Youtubeye adım atan bir kullanıcı ıcın 30 tl normal bir fiyat aynı kullanıcının ilk ayda ödemesini alabilme ihtimali yok en yakın ödeme quiz yapar oda 45 gunlük bir süreç. yani siz kullanıcıyı videoyap alma seçenegine iten en büyük etkeni ortadan kaldırdınız... 50 tl videoyap ve aynı zamanda 50 tl ye çalısılabilcek iidare eder bir vds.. bizim sizden istegimiz zammı değil zamda yaptıgınız oranı gözden gecirmenizdir..

ben youtube işine kendi bilgisayarımdan upload ile başlamıştım o şekilde 250tl, sen başlar başlamaz videoyap mı aldın ? Ayrıca fiyat artışı çok daha iyi destek ve özellik sağlıyacaksa hiç bi sorun oluşturmamalı bence

Son düzenleme:

Hocam eğer zamdan rahatsızsanız açıkcası botu almayabilirsiniz.Mehmet hocam çok ilgili ve bilgili bir insan bunu zaten yaptığı bottan görebiliyoruz.Kendisi tamamen videoyap`ı geliştirmek için uğraşıyor ve bunun için zam yapıyor.

arkadaşlar botu vds li kullanıp video yükleme verip yüklemeyen varmı bide hızlı yükleme dedimde bilgisi olan varmı acaba

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam şu dailymotion yükleme kısmına bi el atarmısın? Toplu linkten 26 adet msn linki verdim etiket açıklama özgünleştir yükle dedim bir saattir özgünleştirmeyi yapamadı yüklemeleri başlatamadım.
Bu dailymotiona yükleme yaparken ek süre ekliyor sistem bunuda biraz düşürürsen yada farklı bir yapıya geçersen memnun oluruz hocam. Çünkü dailyde günde toplam 2 saatlik video yüklemesi yapılabiliyor. Aşırı video yüklemeye izin vermiyor.

Şöyle bir özellik olsa güzel olmaz mı sizce mesela her gün 250 toplu yükleme hakkı geliyor ya mesela benim 1 aylık toplu yükleme hakkım hemen yatsın hak bitince kanalda bitmiş olsun

Mesela aylık 7500 yükleme hakkı hemen yatsın bence

Edit: Hocam youtubede bazı videoları özgünleştiriyor ya etiket açıklama acaba google onları spam algılıyor mu çünkü bazen çok alakasız şeyler yazıyor.

Şöyle bir özellik olsa güzel olmaz mı sizce mesela her gün 250 toplu yükleme hakkı geliyor ya mesela benim 1 aylık toplu yükleme hakkım hemen yatsın hak bitince kanalda bitmiş olsun

Mesela aylık 7500 yükleme hakkı hemen yatsın bence

Edit: Hocam youtubede bazı videoları özgünleştiriyor ya etiket açıklama acaba google onları spam algılıyor mu çünkü bazen çok alakasız şeyler yazıyor.

çok kullanmadığın belli botu tatil moduna geç sonra tekrar aç 250 hak gelir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri