Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] arkadşalar birşey sorcamda bilen varmı eşleşen geçmeyi seçtiklerimiz videolar biraz geçmi yükleniyor özel vds varda seçmediklerimiz dahamı hızlı yükleniyor. çünkü hızlı yükleyi seçtim bayağı yavaş yüklüyorda bilen varmı teşekkürler

@Web_Scripti

Hocam çok işi yarıyacak ve gerçekten yapılması şart bir önerim var, önerim KANAL TAKİP kısmı ile ilgili;

1.) Kanal takip kısmına gruplandırma gelmeli. Mesela Partner, Adsense, Onaylı Onaysız vb.

2.) Kanalların gruplar arasında yerine değiştirebilmeliyiz. Örneğin kanalım onaysızdı partnere bağladım o kanalı partner grubuna taşıyabilmeliyim.

3.) Kanal takip kısmına kanal eklediğimizde isminde değişiklik yapamıyoruz bu düzeltilmeli.

Bunlardandan farklı olarak client id ve secret listesinde sonradan isim değiştiremiyoruz.

Bunları ileriki güncellemelerde getirebilirsen çok iyi olur hocam.

iyi çalışmalar

kanal takip bölümü ile ilgili son bir ekleme:

kanal takip kısmında Video Sayısı, İzlenme, Abone sütunlarının yanında bir ok iconu olsa o iconu bastığımızda azdan çoğa yada çoktan aza sıralama yapabilse ve o şekilde o kısım kayıtlı kalsa tekrar girdiğimize yaptığımız düzenle açılsa nasıl olur ? Ve son olarak yine kanal takip kısmında tüm aboneleri toplamalı

çok uzun oldu kusura bakmayın :) fakat kanal takip kısmıda elden geçerse hiç bi özel yazılım kullanmamıza gerek kalmaz

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] arkadşalar birşey sorcamda bilen varmı eşleşen geçmeyi seçtiklerimiz videolar biraz geçmi yükleniyor özel vds varda seçmediklerimiz dahamı hızlı yükleniyor. çünkü hızlı yükleyi seçtim bayağı yavaş yüklüyorda bilen varmı teşekkürler

Merhaba :)
evet eşleşengeçmek çerçeve eklemek kırpmak bunlar server için 15 20 şer saniyelik işlemler ama VDS nizden yaptırıyosanız 200mb için ortalama 1 buçuk dakika sürüyo herbir işlem bende eko vds var oradan biliyorum
bol kazançlar

Son düzenleme:
evet eşleşengeçmek çerçeve eklemek kırpmak bunlar server için 15 20 şer saniyelik işlemler ama VDS nizden yaptırıyosanız 200m için ortalama 1 buçuk dakika sürüyo herbir işlem bende eko vds var oradan biliyorum
bol kazançlar

200m ne demek hocam 200mb mi demek istediniz tam anlayamadım am

evet eşleşengeçmek çerçeve eklemek kırpmak bunlar server için 15 20 şer saniyelik işlemler ama VDS nizden yaptırıyosanız 200m için ortalama 1 buçuk dakika sürüyo herbir işlem bende eko vds var oradan biliyorum
bol kazançlar
Eyv sağolasın onları yaptirmassak hizlimi yüklüyor

bol kazançlar

hocam anlık kaç video renderlıyo peki ? sadece 1 videomu yoksa 5-10 video birdenmi render alıyo

@Web_Scripti

Hocam çok işi yarıyacak ve gerçekten yapılması şart bir önerim var, önerim KANAL TAKİP kısmı ile ilgili;

1.) Kanal takip kısmına gruplandırma gelmeli. Mesela Partner, Adsense, Onaylı Onaysız vb.

2.) Kanalların gruplar arasında yerine değiştirebilmeliyiz. Örneğin kanalım onaysızdı partnere bağladım o kanalı partner grubuna taşıyabilmeliyim.

3.) Kanal takip kısmına kanal eklediğimizde isminde değişiklik yapamıyoruz bu düzeltilmeli.

Bunlardandan farklı olarak client id ve secret listesinde sonradan isim değiştiremiyoruz.

Bunları ileriki güncellemelerde getirebilirsen çok iyi olur hocam.

iyi çalışmalar

dostum eğer işine yarayacaksa hangi adsense bağlı olduğu şuan görünüyor bağlı olmayanda ise kontrol edilemedi yazıyor
Quiz e bağlıolanda Quiz adsense bağlı olanda da adsense hesabının kodu yazıyor

ve tabiki dediğin güzel bi görüntü olur bu hangine bağlıymış diye aramamıza gerek kalmaz sana katılıyorum

---------- Spam Engelliyici 00:34 ---------- Önceki Mesaj 00:28 ----------

hocam anlık kaç video renderlıyo peki ? sadece 1 videomu yoksa 5-10 video birdenmi render alıyo

Mesajınızı şimdi gördüm kusura bakmayın sürekli online değilim

anlık 1 aldığı zaman ram %40 kullanıyor 2 3 aldığı zaman %95 kullanıyor
ve maximum 7 tane ye ayarlı olduğunu biliyorum
kaç tane aldığını nasıl görebiliriz derseniz şuanki panel ile göremeyiz belki admin görebilir

anlık en az 2 tane alsın derseniz http://109.200.26.1XX/~video1/videoyap/
VDS nizin sayfasını 2 tane açıcaksınız browserden

bu şekilde toplu video kısmından emir verdiğiniz yüklemeleri anlık 2 tane olarak yükler

ve aynı anda ana sayfadan tek tek yükletmek isterseniz VDS ye bağlı kanallara emir verdiğiniz de limit 7 yi dinlemeden yüklemeye çalışır

orayı da bi anda 5 den fazla kullanmamanızı tavsiye ederim

yukardaki yazılar beim görüşüm
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocama göre farklı olabilir

ve ben gece yatarken VDS yüklemeyi kesmesin diye vds durduğunda tetikleyen küçük bi proğram yazdım alttaki linkten konuya ulaşabilirsiniz :
KONU

iyi günler bol kazançlar

dostum eğer işine yarayacaksa hangi adsense bağlı olduğu şuan görünüyor bağlı olmayanda ise kontrol edilemedi yazıyor
Quiz e bağlıolanda Quiz adsense bağlı olanda da adsense hesabının kodu yazıyor

ve tabiki dediğin güzel bi görüntü olur bu hangine bağlıymış diye aramamıza gerek kalmaz sana katılıyorum

---------- Spam Engelliyici 00:34 ---------- Önceki Mesaj 00:28 ----------

Mesajınızı şimdi gördüm kusura bakmayın sürekli online değilim

anlık 1 aldığı zaman ram %40 kullanıyor 2 3 aldığı zaman %95 kullanıyor
ve maximum 7 tane ye ayarlı olduğunu biliyorum
kaç tane aldığını nasıl görebiliriz derseniz şuanki panel ile göremeyiz belki admin görebilir

anlık en az 2 tane alsın derseniz http://109.200.26.1XX/~video1/videoyap/
VDS nizin sayfasını 2 tane açıcaksınız browserden

bu şekilde toplu video kısmından emir verdiğiniz yüklemeleri anlık 2 tane olarak yükler

ve aynı anda ana sayfadan tek tek yükletmek isterseniz VDS ye bağlı kanallara emir verdiğiniz de limit 7 yi dinlemeden yüklemeye çalışır

orayı da bi anda 5 den fazla kullanmamanızı tavsiye ederim

yukardaki yazılar beim görüşüm
@Web_Scripti hocama göre farklı olabilir

ve ben gece yatarken VDS yüklemeyi kesmesin diye vds durduğunda tetikleyen küçük bi proğram yazdım alttaki linkten konuya ulaşabilirsiniz :
KONU

iyi günler bol kazançlar

çok teşekkürler çok yararlı bilgiler

200m ne demek hocam 200mb mi demek istediniz tam anlayamadım am

aynen 200mb hızlı yazıyom biliyon mu hacı :D harfler uçuyo bazen bazende bastım sanıyom basmıyo hayalet uzuv olayını biliyon mu Ruhi nin videolarında okuduydum kopan bi kolu halen varmış gibi kullanmaya çalışmak mış
aynen bende bazen basmadığım tuşları abstım sanıyom klavyem benim hayalet uzuğum :D asdhbjnşasid

---------- Spam Engelliyici 00:43 ---------- Önceki Mesaj 00:41 ----------

çok teşekkürler çok yararlı bilgiler

ben teşekkür ederim
ellimden geldiğince yardımcı olamaya çalışıyorum bildiğim konularda

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Toplu yüklemelerde playlist cekme ve kanal cekme bölümü max. kac sayfayı cekiyor.
İlk 12 sayfayı cektikden sonra 13.sayfayı 1. sayfa olarak gösterdi.
Yani 12.sayfadan sonrasını cekemiyor ve basa sarıyor.

Merhaba Arkadaşlar,

bu saatlerde süper bir yeniliği aktif etmeyi planlıyordum. Fakat bir takım sıkıntılar çıktı. Yakalaşık 2 saattirde bu sıkıntıları üzerine çalışıyorum. Tabiki Firefox eklenti yazmayı yeni öğrendiğim için benim firefoxumda çalışıpda başka bir firefox da çalışmamasını anlıyamadım. Bu konuda bilgili arkadaşlara bu saate rahatsız edemeyeceğim için bu gece yenilik çıkmayacaktır arkadaşlar. İnşallah yarın çıkacaktır. Araştırmalarıma göre addons.mozilla.org da yayınlanırsa o zamanda yetki problemi ortadan kalkıyormuş. Sıkıntımı dile getireyim belki mozilla eklentisi yazmış bir arkadaş çıkmıştır. Örneğin firefox eklentisi ile video ortası süresi değişecek. document.getElementById benim firefoxum eklentimde çalışıyor ama denediğim başka bilgisayarlarda çalışmıyor. Onu araştırıyorum. Stabil yapamaadım ve yaptığım tüm yenilikler bu tür input değeri girmeye sahip.

---------- Spam Engelliyici 04:05 ---------- Önceki Mesaj 04:04 ----------

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Toplu yüklemelerde playlist cekme ve kanal cekme bölümü max. kac sayfayı cekiyor.
İlk 12 sayfayı cektikden sonra 13.sayfayı 1. sayfa olarak gösterdi.
Yani 12.sayfadan sonrasını cekemiyor ve basa sarıyor.

Youtube api v3'de bir kanal veya bir playlistin en fazla ilk 500 sonucunu veriyor. 11. sayfayıda normalde çekmemesi gerkeir. bol kazançlar

Merhaba Arkadaşlar,

bu saatlerde süper bir yeniliği aktif etmeyi planlıyordum. Fakat bir takım sıkıntılar çıktı. Yakalaşık 2 saattirde bu sıkıntıları üzerine çalışıyorum. Tabiki Firefox eklenti yazmayı yeni öğrendiğim için benim firefoxumda çalışıpda başka bir firefox da çalışmamasını anlıyamadım. Bu konuda bilgili arkadaşlara bu saate rahatsız edemeyeceğim için bu gece yenilik çıkmayacaktır arkadaşlar. İnşallah yarın çıkacaktır. Araştırmalarıma göre addons.mozilla.org da yayınlanırsa o zamanda yetki problemi ortadan kalkıyormuş. Sıkıntımı dile getireyim belki mozilla eklentisi yazmış bir arkadaş çıkmıştır. Örneğin firefox eklentisi ile video ortası süresi değişecek. document.getElementById benim firefoxum eklentimde çalışıyor ama denediğim başka bilgisayarlarda çalışmıyor. Onu araştırıyorum. Stabil yapamaadım ve yaptığım tüm yenilikler bu tür input değeri girmeye sahip.
Uykusuz kaldık hocam 1-2 bilgi çıtlatırmısın birde bu hareketli çerçeveler hakkında ne düşünüyorsun videontideki gibi çerçevenin köşeleride videoyla hareket etcek ama farklı bir renkte.Bir de torrentte 2gb sınırını kaldırmayı düşünüyormusun yeniliklerinde ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu client filan için yt kanalı kapalı hesapları kullansak sorun olurmu?

Merhaba Arkadaşlar,

şu saatlerde çıkarmayı planladığım Sadece ufak bir noktasında hata kalan yeniliği açıklıyorum.

Firefox üzerinde videoyap eklentisi. Bu eklenti neler yapabiliyor?

Youtube kanalınızda login olduktan sonra.
1) Eşleşen, bozuk dosya, dünya engeli, ünlemi siliyor para kazanmayı açıyor(eksiksiz olarak bilgisayarda aynen siz yapıyormuşsunuz gibi zaten tarayıcı eklentisi)

2) Imacro uğraşma derdine son yine mouse da sağ tık atıyorsunuz video ortalarını gir diyorsunuz kendisi giriyor.

3) hit yapmayan videolarınızın içine girerek sağ tıklayıp tam özgünleştir diyerek başkık, etiket ve açıklamasını tekrar özgünleştiriyor. Veya başlık var ama etiketsiz ve açıklamasızsa onlarıda başlığa göre videoyap formülüyle özgünleştiriyor.

4) Maille giriş yaptınız client oluştur butonuna bastınız o clientı sizin client havuzunuza giriyor.

5) yine kanal maliylr giriş yaptınız hem client oluşsun tek bir tane hemde o kanala client ile token versin istediniz yapıyor.

6) Mevcut tanımlı clirntdan token veriyor.

7) Kanala giriş yaptınız yine sağ tıkladınız kanalı videoyapdan sil dediniz videoyapdan silip kanal takibe ekleyip kanalın içindeki token yetkisinide siliyor.

Sizlerin fikirleriyle bu firefox eklentisi daha da gelişcek. bu firefox eklentisine sadece üyelik mail ve şifrenizi girmeniz yeterli süreniz varsa herşey sınırsız olmuş olacak.

Bol kazançlar

Uykusuz kaldık hocam 1-2 bilgi çıtlatırmısın birde bu hareketli çerçeveler hakkında ne düşünüyorsun videontideki gibi çerçevenin köşeleride videoyla hareket etcek ama farklı bir renkte.Bir de torrentte 2gb sınırını kaldırmayı düşünüyormusun yeniliklerinde ?

Yarın gece veya pazartesi günü yeni sipariş verdiğim makinalar gelince torrentdeki tek dosya 2gb limitini 3-4 gb alırız hocam. Hareketli çerçeveyi hiç denememiştim denerim kısa sürede hocam. Haklısın bari süpriz hakkında bilgi vereyim

Hareketli çerçeveyi hiç denememiştim denerim kısa sürede hocam.

aynen hareketli çerçeve yi 4 gözle bekliyorum hocam video nun ortasında 10*100 pixellik bi snake olsun :D sağdan sola oynasın mesela random olarak :D
giderek büyüsün falan

abartı gibi görünse de bi çerçeve içine %35 oppascti ile koyulduğunda güzel duracağını düşünüyorum :)
kolay gelsin hocam

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam hazır yenilikler ekliyorken kanallara istediğimiz rakamı verme yada istediğimiz gibi sıralama özelliği ekleyebilirmisin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri