Aynen tırstım bir an ben de[emoji32]Kanal takipteki kanallar full kıpkırmızı korktum bir an şu kanal takibi bi düzeltin nedir bu yahuadamı kalpten götürür
Xperia Z2 den gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynen tırstım bir an ben de[emoji32]Kanal takipteki kanallar full kıpkırmızı korktum bir an şu kanal takibi bi düzeltin nedir bu yahuadamı kalpten götürür
Aynen tırstım bir an ben de[emoji32]
Xperia Z2 den gönderildi
Boyle bekliyoruz ama bi bomba patlayacak yakinda merak etmiyor degilim efe hoca ne zaman boyle sustuysa bir yenilik geldi
Telefondan gönderildi.
Arkadaşlar,
kanal takip bölümü son günlerde youtube tarafından apidrn istatistikler çekilemediği için kırmızıya düşüyor. Firefox eklentisiyle son aşamadayım video ortası reklamı girme aşaması. Ondan sonra hala kanal takip bu şekilde bozuksa bugün yarın bir çare bakacağım. Fakat kanal takip sıkıntısı şuan için bizden değil youthbe api tarafında sıkıntılıdır.
Arkadaşlar,
kanal takip bölümü son günlerde youtube tarafından apidrn istatistikler çekilemediği için kırmızıya düşüyor. Firefox eklentisiyle son aşamadayım video ortası reklamı girme aşaması. Ondan sonra hala kanal takip bu şekilde bozuksa bugün yarın bir çare bakacağım. Fakat kanal takip sıkıntısı şuan için bizden değil youthbe api tarafında sıkıntılıdır.
Ben kanal çek diyorum cekiyor üstad vdssiz üyeyimo kadar kullanıcıda tek ben mi sıkıntı yaşıyorum kimse hiç bir şey yazmamış daŞu Kanal kopyalama da . .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.