Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam toplu küçük resim eklmede bir sıkıntı var bakarsan sevinirim..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] videoyap sorunlu hocam ilgilenebilir misiniz ?

@Web_Scripti Hocam limitler ne zaman artacak ;

Toplu link 250 ye çıkacak mı ?

Otomatik kanal çekmeye eklediğimiz kanallara anında yükleme yapabilecek miyiz ?

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sorunlar halen devam edecek yeni güncellemeler ne zaman aktif olur .. şuan sadece kanal çek kullanıyorum :) sistem en kısa sürede düzelir inşallah

---------- Spam Engelliyici 10:11 ---------- Önceki Mesaj 09:22 ----------

yavaş yavaş güncelemeler geliyor arkadaşlar hazır olun :D

Güncellemeler geliyor galiba Kanal takip şuanda bu şekilde
Sayfayı Yenileyiniz, Kanal ile alakalı bir hata değil. Lütfen Yöneticiye İletiniz.

Merhaba Arkadaşlar,

Sistemimde şuana kadar eklenmiş 720.000 Adet farklı api key olmuş. Bunları hep logladım. Ama hangisinin çalışır hangisinin çalışmaz vaziyette olduğunu bilmiyorum. Yani kimisi api v2 den kalmış olabilir. Mesala 100 kanalınız ekli kanal takip bölümüne 5 tanesinde [MENTION=14466]Holyhero[/MENTION] arkadaşımızdaki gibi uyarı vardi. 719.995 tane api kalmış demektir. Yani bir denendiğinde api key o hatayı verince onu listemizden siliyoruz. Bu nedenle 1-2 gün o hatayı görebilirsiniz. Ama sonunda sadece çalışan api keyler kalmış olacaktır. Herkese bol kazançlar

Sistemde; Kanal Takip ve Komple Kanal çek bölümünü düzelttim. Kanal araştırma bölümü var şuanda aynı derdi yaşayan. Orayı düzeltmiyorum Firefox Eklentisini yazmaya devam ediyorum.

Şuanda Hali Hazırda Çalışanlar: Tüm Videoları Tam Özgünleştir, Tüm Videolar içerisinde eşleşen veya dünya engeli yiyenleri sil, Tüm Videolarda 600 saniye üstü olan videolara video ortası reklam gir. Siz emri verin Videoyap Firefox Eklentisi size hiç birşey sormadan tarayıcınızı yönetip yapsın. ÇOK YAKINDA!

BMbvpV.jpg

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Sistemimde şuana kadar eklenmiş 720.000 Adet farklı api key olmuş. Bunları hep logladım. Ama hangisinin çalışır hangisinin çalışmaz vaziyette olduğunu bilmiyorum. Yani kimisi api v2 den kalmış olabilir. Mesala 100 kanalınız ekli kanal takip bölümüne 5 tanesinde @Holyhero arkadaşımızdaki gibi uyarı vardi. 719.995 tane api kalmış demektir. Yani bir denendiğinde api key o hatayı verince onu listemizden siliyoruz. Bu nedenle 1-2 gün o hatayı görebilirsiniz. Ama sonunda sadece çalışan api keyler kalmış olacaktır. Herkese bol kazançlar

Sistemde; Kanal Takip ve Komple Kanal çek bölümünü düzelttim. Kanal araştırma bölümü var şuanda aynı derdi yaşayan. Orayı düzeltmiyorum Firefox Eklentisini yazmaya devam ediyorum.

Şuanda Hali Hazırda Çalışanlar: Tüm Videoları Tam Özgünleştir, Tüm Videolar içerisinde eşleşen veya dünya engeli yiyenleri sil, Tüm Videolarda 600 saniye üstü olan videolara video ortası reklam gir. Siz emri verin Videoyap Firefox Eklentisi size hiç birşey sormadan tarayıcınızı yönetip yapsın. ÇOK YAKINDA!

BMbvpV.jpg

olay eklenti olur cok güzel düşünmüşsünüz

60

Merhaba Arkadaşlar,

Sistemimde şuana kadar eklenmiş 720.000 Adet farklı api key olmuş. Bunları hep logladım. Ama hangisinin çalışır hangisinin çalışmaz vaziyette olduğunu bilmiyorum. Yani kimisi api v2 den kalmış olabilir. Mesala 100 kanalınız ekli kanal takip bölümüne 5 tanesinde @Holyhero arkadaşımızdaki gibi uyarı vardi. 719.995 tane api kalmış demektir. Yani bir denendiğinde api key o hatayı verince onu listemizden siliyoruz. Bu nedenle 1-2 gün o hatayı görebilirsiniz. Ama sonunda sadece çalışan api keyler kalmış olacaktır. Herkese bol kazançlar

BMbvpV.jpg

Mükemmel gözüküyor teşekkürler üstad :) Sabırsızlıkla bekliyoruz

Merhaba Arkadaşlar,

Sistemimde şuana kadar eklenmiş 720.000 Adet farklı api key olmuş. Bunları hep logladım. Ama hangisinin çalışır hangisinin çalışmaz vaziyette olduğunu bilmiyorum. Yani kimisi api v2 den kalmış olabilir. Mesala 100 kanalınız ekli kanal takip bölümüne 5 tanesinde [MENTION=14466]Holyhero[/MENTION] arkadaşımızdaki gibi uyarı vardi. 719.995 tane api kalmış demektir. Yani bir denendiğinde api key o hatayı verince onu listemizden siliyoruz. Bu nedenle 1-2 gün o hatayı görebilirsiniz. Ama sonunda sadece çalışan api keyler kalmış olacaktır. Herkese bol kazançlar

BMbvpV.jpg

Token alma işlemi olacakmı firefox eklentisi ile önemli çünkü :)

Efe hocam müsait olduğunda bfy de kanal satın al tuşu çalışmıyor ona bir el atabilirmisin.

Ayrıca yapmış olduğun firefox eklentisi bfy içindeki video ortası yapacak şekilde çalışmazsa bize ayıp etmiş olursun :)

selamlar.

Son düzenleme:
kanalsat Youtube Kanal Sorgu Uyarısı: No longer available sürekli bu hatayı alıoruz kanal alamıoruz acil bi yardımcı olabılırmısınız pm posta kutunuz doluymus hocam burdan yazmak zorunda kaldım?

merakla firefox eklentisini bekliyorum [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hafta sonuna yetişirmi acaba?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri