Virgül ile değil ilk aldığında orada yazan normal değerler gibi girmen gerek
"07:00","14:10"
tarzında çift tırnakları unutmayın hocam
tamam hocam ilk gelen öyle değildi bende hemen düzelteyim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Virgül ile değil ilk aldığında orada yazan normal değerler gibi girmen gerek
"07:00","14:10"
tarzında çift tırnakları unutmayın hocam
Konusunda edit yapıyordum galiba ondandır tekrar deneyiniz hocam.Hocam verdiğiniz linke girince "We're sorry, but we can't find what you're looking for." diyor eklentiyıi bulamıyor.
Screenshot by Lightshot
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Konusunda edit yapıyordum galiba ondandır tekrar deneyiniz hocam.
Video aralıkları hocam bir önceki sayfada dediğim şekilde olmalıdır. Emri verince hocam farklı bir sekmede firefoxda işlem yapmayınız. O iş yaparken eğer iş yapacaksanız farklı tarayıcı kullanınız yoksa sessionı ölür ve oturumdan çıkmışsınız der.
Konusunda edit yapıyordum galiba ondandır tekrar deneyiniz hocam.
Verdiginiz dakika ayarlarini aynen kullanoyorum firefoxta baska bir islem yapmiyorum ama bu hatayi aliyorum ve eslesen sil calismiyor 1.sayfaya atiyor pencere icinde son sayfadan eslesen sile tiklayiniz diyor.Konusunda edit yapıyordum galiba ondandır tekrar deneyiniz hocam.
Video aralıkları hocam bir önceki sayfada dediğim şekilde olmalıdır. Emri verince hocam farklı bir sekmede firefoxda işlem yapmayınız. O iş yaparken eğer iş yapacaksanız farklı tarayıcı kullanınız yoksa sessionı ölür ve oturumdan çıkmışsınız der.
Abiler henüz 1 ay önce videoyap kullanmama rağmen fiyatları 2'ye katlayacak bi özellik görememiştim.. Tamam program bizim için büyük bi nimet ama.. Kaçırdığım bişi mi var.. Yeni bi özellik falan mı eklendi? Baltalama amaçlı değil cidden merak ettim..
Abiler henüz 1 ay önce videoyap kullanmama rağmen fiyatları 2'ye katlayacak bi özellik görememiştim.. Tamam program bizim için büyük bi nimet ama.. Kaçırdığım bişi mi var.. Yeni bi özellik falan mı eklendi? Baltalama amaçlı değil cidden merak ettim..
2 gündür çoğu video %95 de kalıyor. Geçenlerde full ünleme düşüyor. Farklı lokasyon ve farklı çekilen kanallarda da aynıÜnlem geç oranı artan bir tek ben miyim?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.