Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba Arkadaşlar,

Kanal araştırma bölümüne partner veya adsense detaylı bilgisi eklenmiştir. Yani bir kategoride artık daha kolay hangi kanal spammer kanal ve ne kadar çok zamandır ayakta olduğunu görüp ona göre karar alabilirsiniz. Ayrıca eğer kanalın en çok izlenen 3 videosunda bir eşleşen varsa size eşleşenli kanal diyede uyarır. Kısacası arkadaşlar kanal araştırma çok gelişti. Belli bir süre biraz yavaş çalışacaktır fakat bir kanal birden cok defa sorgulandıkca tabiki cacheleneceği için hızlanacaktır.

-----

Ünlem olayına gelince arkadaşlar bundan 4 gün önce hatırlarsanız ünlem oranı artmıştı. Hemen müdahale edip bir yapı değişikliği yapmış ve ünlemi yeniden az hale getirmiştim. Fakat bugün gördüğüm kadarıyla youtube bunada çözüm buldu. yine ünlem gelme oranı arttı. Ufak tefek yine ünlem geç 1 in render yapısını değiştirdim. Ama ünlem geç 2 yide aktif edip kullanırsanız daha yararlı olur.

----

Arkadaşlar desteğe yığınla hep aynı soru geliyor. Firefox eklentisinde eklentinin ayar sayfasına video ortası süresini girmelisiniz. Ve bu süreyi girme normal süre girme gibi değildir. süreler çift tırnak arasına alınmalıdır. Örneğin : "07:30","14:30","21:30","28:30","40:30","55:30","1 :20:30","1:55:30"

Herkese bol kazançlar

Merhaba Arkadaşlar,

Kanal araştırma bölümüne partner veya adsense detaylı bilgisi eklenmiştir. Yani bir kategoride artık daha kolay hangi kanal spammer kanal ve ne kadar çok zamandır ayakta olduğunu görüp ona göre karar alabilirsiniz. Ayrıca eğer kanalın en çok izlenen 3 videosunda bir eşleşen varsa size eşleşenli kanal diyede uyarır. Kısacası arkadaşlar kanal araştırma çok gelişti. Belli bir süre biraz yavaş çalışacaktır fakat bir kanal birden cok defa sorgulandıkca tabiki cacheleneceği için hızlanacaktır.

-----

Ünlem olayına gelince arkadaşlar bundan 4 gün önce hatırlarsanız ünlem oranı artmıştı. Hemen müdahale edip bir yapı değişikliği yapmış ve ünlemi yeniden az hale getirmiştim. Fakat bugün gördüğüm kadarıyla youtube bunada çözüm buldu. yine ünlem gelme oranı arttı. Ufak tefek yine ünlem geç 1 in render yapısını değiştirdim. Ama ünlem geç 2 yide aktif edip kullanırsanız daha yararlı olur.

----

Arkadaşlar desteğe yığınla hep aynı soru geliyor. Firefox eklentisinde eklentinin ayar sayfasına video ortası süresini girmelisiniz. Ve bu süreyi girme normal süre girme gibi değildir. süreler çift tırnak arasına alınmalıdır. Örneğin : "07:30","14:30","21:30","28:30","40:30","55:30","1 :20:30","1:55:30"

Herkese bol kazançlar

hocam firefox eklentisini güncellerken ileride sıkıntı yaşarmıyız ? Otomatik güncellemeler: varsayılan seçili
bu arada bu eklenti cache tutuyomu imacrosda tutuyordu bitişe CLEAR ekliyoduk bu eklentide öyle bişey söz konusu mu?

hocam firefox eklentisini güncellerken ileride sıkıntı yaşarmıyız ? Otomatik güncellemeler: varsayılan seçili

Nasıl sıkıntı hocam? firefoxu güncellemeyse güncelleyebilirsin. Her yapısında çalışır çünkü bizzat firefox un önerdiği addon sdk ile eklentiyi kodladım.

---------- Spam Engelliyici 01:28 ---------- Önceki Mesaj 01:25 ----------

bu arada bu eklenti cache tutuyomu imacrosda tutuyordu bitişe CLEAR ekliyoduk bu eklentide öyle bişey söz konusu mu?

Cache filan hiç birşey yok hocam. Videoyap süren varsa o anda sorgular ve yapar. Videoyap a kanal ekli veya ekli değil hiç bakmaz. İstediğin işlemi yaptırırsın. Orada bir işlem yapılan kanalıda ben loglatmıyorum. O tarz düşüncede biri olsam videoyap var olamazdı

Nasıl sıkıntı hocam? firefoxu güncellemeyse güncelleyebilirsin. Her yapısında çalışır çünkü bizzat firefox un önerdiği addon sdk ile eklentiyi kodladım.

---------- Spam Engelliyici 01:28 ---------- Önceki Mesaj 01:25 ----------

Cache filan hiç birşey yok hocam. Videoyap süren varsa o anda sorgular ve yapar. Videoyap a kanal ekli veya ekli değil hiç bakmaz. İstediğin işlemi yaptırırsın. Orada bir işlem yapılan kanalıda ben loglatmıyorum. O tarz düşüncede biri olsam videoyap var olamazdı

hocam öyle bi düşüncem olmadı zaten öyle düşünsem hiç bi botu kullanmazdım cache tutma olayını spamdan kapanma için sormuştum eğer cache tutmuyosa sıkıntı yok çünkü gizli modda program çalışmıyo bu arada çok teşekkürler şu anda çok iyi oldu bu eklenti tek tıkla video ortası giriyoruz

hocam öyle bi düşüncem olmadı zaten öyle düşünsem hiç bi botu kullanmazdım cache tutma olayını spamdan kapanma için sormuştum eğer cache tutmuyosa sıkıntı yok çünkü gizli modda program çalışmıyo bu arada çok teşekkürler şu anda çok iyi oldu bu eklenti tek tıkla video ortası giriyoruz

Cache tutmuyor fakat sekme değiştiriyor farketmişnizdir bir sekmeyi kapatıp diğerine geçiyor oradan devam ediyor firefoxda sekme değişince logout yapıyor gizli sekmede. Sekmeyi kapatmadan yaptırmsyı ilerde yapıcam onu daha yeni öğrendim:) teşekkürler

Cache tutmuyor fakat sekme değiştiriyor farketmişnizdir bir sekmeyi kapatıp diğerine geçiyor oradan devam ediyor firefoxda sekme değişince logout yapıyor gizli sekmede. Sekmeyi kapatmadan yaptırmsyı ilerde yapıcam onu daha yeni öğrendim:) teşekkürler

kanal eklemede gelseydi herşey daha güzel olacaktı hocam :)

%95 işleniyorda takılı kalma sorunu yt'de olan bir sıkıntı mı yoksa botta mı bir sorun var acaba hocam? 2-3 Farklı lokasyon denedim 10 videonun 4ü işleniyor 6sı takılı kalıyor

Şu sıralarda desteğe ve limitleri arttırmakla uğraşıyoeum ama kısa sürede inş getireceğim hocam:)

Hocam daha önceki bir msjımda da bahsetmiştim ancak bir cevap alamadım.

Kanaldan video çekerken işlem bittikten sonra çekilen videonun küçük resmini al diyebileceğimiz bir buton koyamaz mısınız ?

Yükleme bittikten sonra toplu video yöneticisinden yapılıyor ancak kanala eklenen videoları direkt çek diyince gözden kaçıyor hocam onu da otomatiğe bağlasak süper olacak. Bu arada tüm videolara aynı küçük resmi ekleyebildiğimiz özellik için elinize sağlık. Kolay gelsin hocam

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yüklediklerimin hemen hemen yarısı %95 işleniyorsa kalıyor 1-2 gün geçsede hala o şekilde kalıyor, ilgilenirmisiniz .

Suan bu %95 bütün islerimi bitirdi.
Kanalların hepsine sadece kanalı silmek icin giriyorum.

Neden siliyorsun ki hocam kapanmamı oluyor? Benim %95 işleniyorda kalan bir kanalım kapandı geçen gün işlenmeyle mi alakalı bilmiyorum tabi. Dediğiniz gibi bende 2 gündür çöktüm resmen güncel çalıştığım için videolar işlenmiyor mecbur siliyorum

Neden siliyorsun ki hocam kapanmamı oluyor? Benim %95 işleniyorda kalan bir kanalım kapandı geçen gün işlenmeyle mi alakalı bilmiyorum tabi. Dediğiniz gibi bende 2 gündür çöktüm resmen güncel çalıştığım için videolar işlenmiyor mecbur siliyorum
Niye siliyorum söyleyeyim.
Cünkü islenmesini 24 saat bekledim fakat islendikden sonra bu sefer bu video dönüstürülemedi hatası veriyor.
Ondan dolayı bende artık direk kanalı siliyorum.
Korkudan suan yükleme yapmıyorum calısmalarım cöp olmasın diye.

Niye siliyorum söyleyeyim.
Cünkü islenmesini 24 saat bekledim fakat islendikden sonra bu sefer bu video dönüstürülemedi hatası veriyor.
Ondan dolayı bende artık direk kanalı siliyorum.
Korkudan suan yükleme yapmıyorum calısmalarım cöp olmasın diye.

Az önce çektiğim 35 videodan 17 tanesi %95 işleniyorda takılmış onları sildim, geriye kalan 18 videonun 16 tanesi de ünleme düştü kocaa akşam hatta koca gün sadece 2 video ile bitti..

Merhaba Arkadaşlar,

yönetici desteğine şu kanalıma ait videolarda çok fazla işleniyorda kalan var diyebilirseniz. Özellikle hatta şu linkli videolar işleniyorda kalmış derseniz bende ilgili serverımı bulmuş olur onun fişini çeker bakıma ayırırım. %95 işleniyorda kalma nedeni ya renderı düzgün yapılamadı yada disk sıkıntısı yaşandı. Yani açıkcası sıkıntı benim tarafımdan olacağını düşünüyorum. Yaklaşık 10-15 gün önce bu olayı 1-2 arkadaşımız yaşamış. onlarda çözümlemek istemiştim ama geçti düzeldi demişlerdi.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam destekten de yazdım, dün yükleme emri verdiğim 20 kanalın hepsindede %95 işleniyor sorunu var, hatta bi kanalda 45 videodan 43ü işleniyorda takılı, lütfen ilgilenebilirmisiniz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bende destekten bazı video linkleri gönderdim 10 kanalın 10'da da %95 işleniyor sorunu var

Merhaba Arkadaşlar,

1 hafta önce civarıydı %95 de kalma sorununu 2 arkadaş yaşamıştı. Arkadaşlar bu sorunu yaşıyorsanız %95 takıldı video. Video linki budur diye yönetici desteğine yazarmısınız. Ve lütfen kanalın tokenını silmeyiniz. Kanalın o videosunu silmeyiniz. Kanalı videoyapdan silmeyiniz. Çünkü aradaki geçen transferi görmem gerekiyor. Ve test etmem gerek.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam destekten de yazdım, dün yükleme emri verdiğim 20 kanalın hepsindede %95 işleniyor sorunu var, hatta bi kanalda 45 videodan 43ü işleniyorda takılı, lütfen ilgilenebilirmisiniz.

Merhaba hocam,

20. kanalınıza baktım ve kanalın +15 video yükleme özelliği yok ama yüklenen videolar +15 üstünde bundan dolayı işleniyorda youtube bırakmış olabilir. bana video linki atarsanız en iyisi olur hocam incelemek için.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bende destekten bazı video linkleri gönderdim 10 kanalın 10'da da %95 işleniyor sorunu var

Belirttiğin kanalda inceleme yapamıyorum. Kanalın içerisine girip tokenı silmişsiniz hocam. Lütfen tekrarı durumunda tokenı silmediğiniz bir kanal verirseniz detaylıca inceleyim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri