Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Zam mühim degilde kalitenin eski fiyatdaki gibi olması zor geliyor :)

Lafın gelisi degil arkadaslar ciddi ciddi öglenden beri 1 video bile yüklenmemis.
TR sunuculardan yüklüyorum diye mi yoksa baska problem mi var anlamadım.

Lafın gelisi degil arkadaslar ciddi ciddi öglenden beri 1 video bile yüklenmemis.

Öğleden beri 200'den fazla video yükledim hepsi sıkıntısız yüklendi. Almanya DC ile yükledim.

Aynı şekilde bendede yükleme sıfır 75 videoydu acaba videolarda mı dedim başka kanal çektim yine aynı :(

Hocam video edit işlerini yaptıktan sonra görüntü bozuluyor , buna bir çözüm bulamaz mısın ? Bazı videolar izlenebilirliğini yitiriyor.

Son düzenleme:
Ne zaman güncellendi bilmiyorum ama kanal ekleme limiti 40 olmuş. Tamda ihtiyacım olduğu zamanda farkettim. Bence harika bir kıyak olmuş :D

Dün hem Türkiye hem Almanya lokasyondan yükleme emri verdiğim videolar hala yüklenmedi hocam.

Efe hocam kanalalsatta Navi1337 üyeligimin mailini unuttum mümkünse verebilir misin sifreyi biliyorum maili unuttum

Az önce dışarı çıkacağım için turbo modundaki ekranı kapatıp dışarıya çıkmıştım. Şimdi geldim tekrar açayım hızlı yüklensin dedim 11 adet suanda yuklenen var. Sira Bekleyen : 12 diyor. Yani 11 adet videoyu aynı anda mı yüklüyor demek oluyor bu? Eğer öyleyse büyük sıkıntı oluşturmaz mı? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Az önce dışarı çıkacağım için turbo modundaki ekranı kapatıp dışarıya çıkmıştım. Şimdi geldim tekrar açayım hızlı yüklensin dedim 11 adet suanda yuklenen var. Sira Bekleyen : 12 diyor. Yani 11 adet videoyu aynı anda mı yüklüyor demek oluyor bu? Eğer öyleyse büyük sıkıntı oluşturmaz mı? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Aynı anda işleme alıyor, turbo modda açıkken sayfanın sürekli yenilenmesi lazım bunun için size eklenti sunayım sorununuz çözülsün. :)

Chrome Otomatik Sayfa Yenileme Eklentisi

Mozilla Otomatik Sayfa Yenileme Eklentisi

Reklam arası girme Firefox eklentisini nasıl kullanıyoruz acaba eklentiyi kurdum ama reklam arasını nasıl gircek bu eklenti açıklarmısınız acaba ???

Reklam arası girme Firefox eklentisini nasıl kullanıyoruz acaba eklentiyi kurdum ama reklam arasını nasıl gircek bu eklenti açıklarmısınız acaba ???

Video Yöneticisi'ne girdikten sonra diyelim 3 sayfa video var, 3. sayfaya gelin sağ tuş yapıp Video Ortası Reklam diyin kendisi otomatik 1. sayfaya doğru yapar hocam.

___

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam bir kaç öneri sunacağım pek yararlı değil ama destek ile ilgili bir bakar mısınız yazamıyorum size.

Üyelik Id : 15824

Son düzenleme:
Aynı anda işleme alıyor, turbo modda açıkken sayfanın sürekli yenilenmesi lazım bunun için size eklenti sunayım sorununuz çözülsün. :)

Chrome Otomatik Sayfa Yenileme Eklentisi

Mozilla Otomatik Sayfa Yenileme Eklentisi

Teşekkürler hocam. Ama benim demek istediğim tarayıcıyı tamamen kapatmıştım 1 saat sonra falan tekrar açıp turbo modu aktif hale getirdim ve 11 videoyu aynı anda işleme aldı galiba. Sizin verdiğiniz eklenti açık olan bir sayfayı sürekli yenileyen bir eklenti galiba. :)

Videoyap Firefox Eklentinizi Kaldırıp, tekrardan kurunuz.

Yeni Eklenen Özellikler:
1) Kanaldaki Tüm Videoları Pingle
2) Otomatik Client Al, Token Al, Kanalı Ekle

Böylelikle Firefox Eklentisinin Özellikleri Aşağıdaki Şekilde olmuştur:
1) İstediğiniz videoyu tekrardan tam özgünleştiriniz. (Başlık etiket ve açıklama)
2) Eşleşen ve Dünya engeli alan videoları tek tuşla silin.
3) Tek tuşla hızlı video ortası reklamı tüm videolarınıza giriniz(Ortalama 100 video 100 saniye sürer)
4) Kanaldaki Tüm Videoları Pingle
5) Otomatik Client Al, Token Al, Kanalı Ekle

Detaylar ve Güncelleme : http://www.videoyap.com/firefox-eklentisi.php

Not:
Eklenti Çalışmıyorsa Okuyunuz!
1) Eklenti, Firefox Gizli Sekme özelliği açık durumdayken çalışmaz.
1) Eklenti, Firefox -> Seçenekler -> Gizlilik seçeneklerindeki Geçmişi hatırlasın özelliğiyle çalışır.
1) Eklenti, Firefox versiyon 38.0 ve üstünde problemsiz çalışır.

------------------------------------

Toplu video yavaşladı olaylarını dün öğleden sonra almaya başladım. Render sınırlarıyla şu sıralarda çok oynuyorum ve testleri bir türlü biteremedim tam bir rakam belirleyemedim. Bu denemeler tabiki yavaşlamalara neden olabilir. bu nedenle kusura bakmayınız.

Yeni Eklenen Özellikler:

1) İstediğiniz videoyu tekrardan tam özgünleştiriniz. (Başlık etiket ve açıklama)
3) Tek tuşla hızlı video ortası reklamı tüm videolarınıza giriniz(Ortalama 100 video 100 saniye sürer)

Not:
1) Eklenti, Firefox -> Seçenekler -> Gizlilik seçeneklerindeki Geçmişi hatırlasın özelliğiyle çalışır.

Toplu video yavaşladı olaylarını dün öğleden sonra almaya başladım. Render sınırlarıyla şu sıralarda çok oynuyorum ve testleri bir türlü biteremedim tam bir rakam belirleyemedim. Bu denemeler tabiki yavaşlamalara neden olabilir. bu nedenle kusura bakmayınız.

Kanalalsatta Navi1337 nickli hesabimin mail adresini gonderir misiniz hocam giris yapamiyorum mailimi unuttum sifremi biliyorum 3. Yazisim umarim donus yaparsinizda sorun cozulur :)

Telefondan gönderildi.

Bu eklenti baya iyi oldu sırada ne yapmayı düşünüyorsunuz [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Bu arada saolun çok büyük dertten cliet almadan kurtardınız :)

Yeni Eklenen Özellikler:

Not:

Bu yeniliklerle, bu inovatif iş bakışı ile bütün takdirleri hakediyorsun..

Kim ne derse desin! Kısacası adamsın adam!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri