Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

benim gibi çok kapanma yaşıyan varmı son 2 gündür açtıgım her kanal kapanıyor :( öncekilerinde bazıları kapanmış :(

bendede oldu hocam 1 haftada 45 kanalım gitti 45 kanal açmıştım zaten :) şimdi [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] abi yeni önerilerde bulundu onları deniçem inş. sorunu çözerim :(

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 25ile40 arasındaki kanallarda video erteleme olayı çalışmıyo bi bakarsan güzel Olur(tarayıcı ile alakası yok)

Xperia Z2 den gönderildi

Benimde videoyap ile yüklediğim kanallların kapanma oranı eskiye göre %30 falan arttı

Çoğu kişide kapanma sorunu var,ben 20 kanal ekliyorum 40 video atıyorum diğer gün hepsi birden kapanıyor

hocam bu botu kullanan çok kişi var ama kimi memnun kimi yakınıyor her şeyi bottan bilmek de yanlış bence mesela ben bu aralar ihç sorun yaşamıyorum ama sorun adsense spam algılanması olabilir benim adsenseler çöp olmay başlayınca partnerlere döndüm bu gün hiç kapanma yaşamadım, adsense çalışmak istiyorum ama adsense den korkar olduk.

kapanma sorununu bende cok ciddi bir sekilde yasiyorum , sagolsun [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] elinden geleni yapıyor ama gene kapanıyor kanalllar..

kanal limiti vs ve bazı özellikler arttı ama günlük toplu video hakkıda artacak mı acaba

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hızlı Havale ile ödemeyi geçtim 2 saat oluyo hala aktifleştirilmedi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] havale ödemesi yaptım sabah hala onaylanmadı üyelik ID :14218

@Web_Scripti

Hocam bota tanımlı bütün kanal maillerini ve kanal url`lerini tek tıkla export edebilme özelliği ne zaman gelir acaba ? Sizin için kolay olduğunu düşünüyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam kanal açık olmasına, hiç bir sorun olmamasına rağmen şu hatayı veriyor:
0 video - uid = - --> Token kodunuzda hata var. Kanalınız kapanmış veya cep telefon onayı

destekten yazdım detaylı

Üyelik Id : 16269

Kapanma yaşayan arkadaşlar bence Client Havuzunu denesinler ve kanal açma yöntemlerini değiştirsinler.Benim ancak %5-10 oranında kapanma oluyor

Kapanma yaşayan arkadaşlar bence Client Havuzunu denesinler ve kanal açma yöntemlerini değiştirsinler.Benim ancak %5-10 oranında kapanma oluyor

hocam sahsen ben ortak client kullanarak , kanallarıda forumda cok satan arkadaslardan aldıgım halde kapandı , mehmet hocanın bizzat eli ile eklediği kanallar kapandı.
botun ip'si mi spama düsmüs , benim botumdamı sorun var , client token ayarlamalarınımı yapamadım inan artık aklıma baska birsey gelmiyor.
kapanma sorununu sadece ben yasamıyorum , ama ben inaniyorum ki [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocamız bu isi cözecektir..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri