Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] abi dediğin gibi api key değiştirdim yüklediğim api key gmailine video atmadım sonra artık tek telefonla tek kanal onaylıyorum kanallarım kapanmadı eskiden 1 gün sonra hepsi kapanıyordu dediğinde haklıymıssın abi Api key spama düşmüş kanal kapanması yaşamadım Botta hiçbir sorun yok sorun bizde üşenip birşeyler yapmak istemiyoruz Tekrardan saolasın abi iyi günler kolay gelsin

Son düzenleme:
Ortak Client niye kullanıyorsun ki ? Kendi Client ID ni oluştur ben öyle yapıyorum nerdeyse hiç kapanma olmuyor

Ortak Client niye kullanıyorsun ki ? Kendi Client ID ni oluştur ben öyle yapıyorum nerdeyse hiç kapanma olmuyor

Zaten artık Mehmet hocamızın yaptığı eklenti sayesinde tek client tek kanal oldu ki çok ama çok aza indi kapanma riski bu yöntemle, hem kolaylık hemde risksiz.

Herkese önerimdir arkadaşlar eklentiyi kullanın..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam yüklemelerde bugün ilk defa yüzde 0 da takılı kaldı. Bu sorun sizce nedendir?

hocam kanal açık olmasına, hiç bir sorun olmamasına rağmen şu hatayı veriyor:

0 video - uid = - --> Token kodunuzda hata var. Kanalınız kapanmış veya cep telefon onayı

destekten yazdım detaylı

Üyelik Id : 16269

Şuna baktıysanız hocam beğenin lütfen.

@Web_Scripti hocam bu mozilla eklentisi ile bota kanal eklerken illa client alıyo ama ben sadece token alıp eklemesini istiyorum bunu bir seçenek olarak sunabilirseniz çok iyi olur

şuan yaptığım kanallardaki videoların isimleri değişik çıkıyor. cf3ci gibi hep 5 karakteri yapıyor isimlerini.

şuan yaptığım kanallardaki videoların isimleri değişik çıkıyor. cf3ci gibi hep 5 karakteri yapıyor isimlerini.

Toplu video yoneticisinden unlem gec 2 yi uygula kanalina ve kanallarim sayfasindan unlem gec 2 yi aktiflestirmissin kapatabilirsin istersen

Telefondan gönderildi.

hocam kanal açık olmasına, hiç bir sorun olmamasına rağmen şu hatayı veriyor:

0 video - uid = - --> Token kodunuzda hata var. Kanalınız kapanmış veya cep telefon onayı

destekten yazdım detaylı

Üyelik Id : 16269

şu olaya bakabilecek misiniz? bakamam deseniz bile yeter.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ramazan gelmesine rağmen hız kesmiyorsun teşekkürler :)

mobil mesaj

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] merhaba hocam. Hayırlı iftarlar :) Kanalalsat ödemelerini unuttunuz yine..

merhaba hocam sabah 2k dan fazla toplu yukleme hakkım vardı sımdı ıse sadece 250 yazıyor sorunmu var acaba ozelden yazdım bakarmısın

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam firefox eklentisi ile eşleşenlileri temizlemek istedim ama hiçbirşey yapmıyor. Firefox güncel, normal sekmede, seçenekler kısmı da tamam ama hiçbir işlevi yok. Normal sayfa üzerinde sağ tıklamam gerekmiyor mu? Başka birşey mi yapmam gerekiyor?

Edit: Kullanabilen bir sorun yaşamayan arkadaş varsa nasıl kullandığıı paylaşırsa sevinirim.

Hocam şu mesajım gözünden kaçtın sanırım. Tekrar alıntılıyorum o yüzden.

Merhaba [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam. Ben 3 aylık üyelik aldım 10 gün geçti alalı. Normalde günlük 250 haktan 10 günde 2500 hak yansıması gerekirken bunun yarısı yansıdı acaba bir sorun mu var. Üyelik id 14697

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri