Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Mailinin sonunda "88" olan videoyap hesabımdan DESTEK'ten özel ve aciliyeti olan bir durumum için yazdım hocam, rica etsem öncelik verip bakabilir misin ?

Yarın yurtdışına çıkacağım için burdan yazdım biran önce görebilesin diye, kolay gelsin.

vyap Üyelik Id : 13588 [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Son düzenleme:
Can't connect to MySQL server on '31.210.**.***' (4)
anasayfasa yükleme yapılamıyor. normal videoyap hesabında.. yukarıdaki gibi uyarısı çıkıyor.
bu arada toplu videoda editleme sınırları artacakmı artık

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam şöyle bi şey yapabilirmisin ekli kanalların tüm url lerini alma gibi bi şey tek tek alıyorum zor oluyor

hocam link clump ile alabilirsin kanal takipe girdikten sonra kanal adı yazan yerden aşağıdan yukarı sağ tık ile seçip..

ayarları böyle yapmalısın tabi önce :)

qLUDYx6.png

Firefox eklentisinde Client Al, Token Al, Kanalı Ekle özelliği çıkmıyor bende. Benle iligi bir sorun mu var yoksa şuanlık pasif mi ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ve diğer ''Videoyap'ın ortak clienti ile çalışan arkadaşlara bi sorum olacak'' ;

Şimdi hızlanmak adına her kanal için ayrı ayrı client almayı bırakıyorum, çok vaktimi alıyor.
Ben atıyorum 10 kanal eklesem ve hepsine videoyapın clienti ile token versem. Ardından aynı anda yükleme emri verirsem bu 10 kanal için (AYNI ANDA) videoyapın ortak clientini kullanacağım için herhangi şekilde toplu kapanmaya maruz kalır mıyım?

---------- Spam Engelliyici 19:46 ---------- Önceki Mesaj 19:44 ----------

[/COLOR [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ve diğer ''Videoyap'ın ortak clienti ile çalışan arkadaşlara bi sorum olacak'' ;

Şimdi hızlanmak adına her kanal için ayrı ayrı client almayı bırakıyorum, çok vaktimi alıyor.
Ben atıyorum 10 kanal eklesem ve hepsine videoyapın clienti ile token versem. Ardından aynı anda yükleme emri verirsem bu 10 kanal için (AYNI ANDA) videoyapın ortak clientini kullanacağım için herhangi şekilde toplu kapanmaya maruz kalır mıyım?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Bir tek sorun bende mi var bilmiyorum , toplu video bölümü çalışmıyor 40 video emri verdim 5-6 saattir hiç yüklememiş.Turbo modda açıncada çoğu videoyu tek seferde yüklüyor.

Arkadaşlar,

öğlen hastalandım. Gözümü zor açıyorum. Havaleleri onayladım. Bugün desteğe bakamadığım için üzgünüm, kusura bakmayın

bot yavaş mı bana mı öyle geliyor?

Yavaş hocam, klasik youtube ay sonu bakımı var 2 gündür. bugün veya yarın biter serverlarını youtube hızlandırır. Tüm dünyada youtubea video indirme ve yüklemede %25 civarı hız yavaşlığı var. 5-6 aydır her zaman ayın bu zamanlarında yapıyor bu bakımı klasik olarak.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam abone cek özelliği nedir ve kullanımını biraz acıklar mısınız

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] desteğe kapanmayla ilgili yazdım abi bakabilir misin rica etsem, yeni kanalları ekleyeceğim ama inclemeden önce eklemek istemedim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] video silemiyoruz menü yok :p

:) Yaptım da bir aksaklığı çıktı düzeltip aktif edemedim. İnş yarına diyelim hit ve gün seçimli silme işlemi için.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam abone cek özelliği nedir ve kullanımını biraz acıklar mısınız

Hocam örneğin 10 tane kanalın var bota ekli. Orada abone olucak kanallara aktarıyorsun o kanalları. Ondan sonra sadece artık bu kanalların hangi kanalına abone olucağını yazıyorsun. İstediğin kadar kanal ekleyip istediğin kadar kanala abone olabilirsin.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] desteğe kapanmayla ilgili yazdım abi bakabilir misin rica etsem, yeni kanalları ekleyeceğim ama inclemeden önce eklemek istemedim.

Dün hasta olmamla birlikte destek ana baba gününe dönüştü hocam. Kısmetse bugün dönüşleri yapmış olacağım

Mehmet Efe hocam, giriş çıkışları kayıt eden ip loglarını tutan bi bölüm hazırlar mısınız. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri