Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hangi kanala yükleme yapsam kanalda sıkıntı var hatası veriyor genel bir sorun mu var şuan?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam hangi kanala yükleme yaparsam yapayım kanalda skıntı var diyor token alıyorum bu gmailin kanalı bulunmamamktadır falan yazıyor genel bi sounmu ne zaman düzelir

Hangi kanala yükleme yapsam kanalda sıkıntı var hatası veriyor genel bir sorun mu var şuan?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam hangi kanala yükleme yaparsam yapayım kanalda skıntı var diyor token alıyorum bu gmailin kanalı bulunmamamktadır falan yazıyor genel bi sounmu ne zaman düzelir

Ortak client kullanıyorsanız client limiti dolmuştur.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] abi bir bakar mısın Üyelik Id : 15824 :(

@Web_Scripti hocam ortak client`taki hesapları artırabilme imkanınız varmı.Bazen tek bir hesaptan çok client verilmiş oluyor, bir de mesela biz istediğimiz client`ları havuza bırakabilirsek faydalı olabilir.

Mozilla eklentisini kurdum herşeyi ayarladım.Sağ tıklayıp reklamları aç diyorum açmıyor hata veriyor.

Ortak client kullanıyorsanız client limiti dolmuştur.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] abi bir bakar mısın Üyelik Id : 15824 :(

Aynen dediğin gibidir hocam ortak clientın limitini google 10 da sıfırlıyor. Öyle durumda kanallarım bölümünden ortak clientı değiştir linkine basıp devam edilebilir. Dün limiti dolan ortak client 916... ile başlayandı.

@Web_Scripti hocam ortak client`taki hesapları artırabilme imkanınız varmı.Bazen tek bir hesaptan çok client verilmiş oluyor, bir de mesela biz istediğimiz client`ları havuza bırakabilirsek faydalı olabilir.

Ara ara kanallarım kısmında ortak clientı değiştire tıklaıp farklı ortak clienta girebilirsin hocam. Ama ortak clientlardan şüphe etmene gerekte yok yani:)

Mozilla eklentisini kurdum herşeyi ayarladım.Sağ tıklayıp reklamları aç diyorum açmıyor hata veriyor.

Açmayınca hata mesajını ekrana yazdırır sistem ne yazıyor acaba? Firefox gizli sekme değilde eklenti sayfamızda belirtilenlerden biri şekildemi ayarı?

kanal hakkım bitmiş görmemişim biteceğini :D çalışmam lazım havale geçtim sana zahmet :D

Üyelik Id : 2608

---------- Spam Engelliyici 21:06 ---------- Önceki Mesaj 21:05 ----------

Kanal takipte guncelleme olmuyor mu ?

yt kaynaklı bi sorun. 3-4 gündür güncellemiyor hakkında kısmını.

hocam bana da dönüş olmadı Üyelik Id : 16789
destekteki mesajım bu [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam mrb kanal sayımı artırmıştım 40 dan 65 e 25 ek kanal ekleme hakkı aldım ama gel geleleim eklediğim kanallar hala limit 40 da görünüyor kanal istatistik te 40 da görünüyor
Üyelik Kanal Hakkı: 40
Ekstra Aldığınız Hakkı : 25
Toplam Oluşan Kanal Hakkı : 65

ama 40 dan fazla eklememe rağmen aynı 40 da kalıyor silip silip eskileri onların yerine mı yüklüyor acaba yeniden karıştı herşey

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam bana da dönüş olmadı Üyelik Id : 16789
destekteki mesajım bu [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam mrb kanal sayımı artırmıştım 40 dan 65 e 25 ek kanal ekleme hakkı aldım ama gel geleleim eklediğim kanallar hala limit 40 da görünüyor kanal istatistik te 40 da görünüyor

ama 40 dan fazla eklememe rağmen aynı 40 da kalıyor silip silip eskileri onların yerine mı yüklüyor acaba yeniden karıştı herşey

Kaç günlük kanal ekleme hakkınız var yazıyor acaba? Dünden bekleyen hala destek mesajları mevcut malesef

Kaç günlük kanal ekleme hakkınız var yazıyor acaba? Dünden bekleyen hala destek mesajları mevcut malesef
Ekstra Kanal Hak Bitişi : 15 gün

baktınız mı hocam konu acilde

---------- Spam Engelliyici 21:21 ---------- Önceki Mesaj 20:57 ----------

@Web_Scripti

Son düzenleme:
Hocam botta genel olarak bir yavaşlama var bugünlerde ve birçok video yüklenirken ;
Sistem bu videoyu şuanda yüklüyemiyor hatası veriyor

yine bir yavaşlık var sanırım 3 saattir video yüklenmemiş.

Toplu video kısmında deneme sürümünde videolara çerçeve veya filtre seç sek bile eklenmiyor olduğu gibi kopyalıyor. Normal kullanıcılarda da böyle ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu yeni firefox eklentinizde yeni getirdiginiz,client,token al kismini kullandigimizda,yani kanala token verirken tokeni bizim ip mizdenmi yoksa sizin sisteminizdenmi veriyor acaba.?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri