Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Ben provds kullanıyorum son 1 haftadır hiç kanalım kapanmadı. Vdssizlerin kullandığı serverlar spama düşmüş olabilirmi.

Bu arada sadece bende mi yoksa herkeste mi bilmiyorum ama videoları çekerken etiketleri çekmiyor. Var mı sizde de bu durum.

Ben provds kullanıyorum son 1 haftadır hiç kanalım kapanmadı. Vdssizlerin kullandığı serverlar spama düşmüş olabilirmi.

Videoyapa bagladıgım kanal 2-3 gün sonra kapanıyor ne zamandı destekden yazdım cevab vermediniz buradan yazıyorum bi zahmet bakın. Üyelik Id : 14445

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Acil Mesajdan bir mesaj yazdım sana. Kapanan kanallarım var silmeden önce bir gör istiyorum. Lütfen dönüş yapar mısın? 1113 Üyelik ID

Bende bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamıyordum. Tüm Api, Client vs.. herşeyi 2 defa sıfırladım yenisiyle ama yinede son 1 haftada kanal kalmadı resmen.

Kapanma yaşıyorsanız bu sizin hatanızdır. Kimse size taktiğiniz söylemez. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] de kapanma yaşamayan üyelerin yöntemlerini görüyordur ama foruma söylemesi etik olmaz. Kendiniz çaba vermelisiniz armut piş ağzıma düş devri bitti.

Toplu Video yüklemede sıkıntı yaşayan varmı Ben kaç gündür video yükleyemiyorum ?

Kapanma yaşıyorsanız bu sizin hatanızdır. Kimse size taktiğiniz söylemez. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] de kapanma yaşamayan üyelerin yöntemlerini görüyordur ama foruma söylemesi etik olmaz. Kendiniz çaba vermelisiniz armut piş ağzıma düş devri bitti.

Kusura bakmayında " çaba vermelisiniz armut piş ağzıma düş devri bitti " diyerek bana bu işi öğretmeyin. 2 yıldır kullanıyorum videoyap'ı ve ilk defa kanal kapanması yaşıyorum toplu. Kanal kapanmaması için Efe hocam nasıl görüyor bana bir anlatsana yöntemlerini ?

Diyelim ki görüyor bunda birşey yok. Daha öncede toplu kapanma yaşayanlar oldu şükür çözüldü.

g5N3E3.jpg

" kapanma yaşamayan üyelerin yöntemlerini görüyordur ama foruma söylemesi etik olmaz. " diyorsunda kanal kapanmaması için paylaşılan yöntemler istemediğin kadar var forumda ve sen hariç herkese göre etik.

Benim yaklaşık son 4 aydır yükleme yapmadığım bir kanaldan ötürü, aktif olan yaklaşık 20 kanalım kapandı.

Ben şöyle bir baktımda yeni video atılan kanallara şimdilik hepsi ayakta.. Şimdiye kadarda kapanma olmadı kategori sıkıntılı olmadığı sürece... Bence bu kanalı kapanan arkadaşların yüklemeler birikip bir anda yüklenmesinden dolayı olabilir.. Ortak client kullanıyorum belki bunun faydası vardır. Videoların çoğunluğu dün ve bugün atılmaya başlamış..

@Mehmet Ali Ertunç Bakalım Mehmet hoca sorunu bulmuştur belki şu anlık bende sıkıntı olmamasından dolayı öyle bir fikir geliştirmiştim suya düştü :) Bakalım benim kanallar ne olacak inşallah sorun olmaz.. Ama kapanmazsa ya kanalların sağlamlığından yada ortak client kullanmamdan dolayı sıkıntı yaşamıyorum... (2-3 gün önceden yüklenen kanallar var sağlamlar)
Bayada kapanma yaşayan varmış konuda epey yazanlar var inşallah tez zamanda çözülür sebebini buluruz..

Yetki Verdiğiniz hesabın youtube kanalı bulunmuyor. Lütfen youtube kanalını açtıktan sonra tekrardan yoken veriniz.

şu hatayı nasıl geçiyorum bir bakın hele ilgilensin biri

Yetki Verdiğiniz hesabın youtube kanalı bulunmuyor. Lütfen youtube kanalını açtıktan sonra tekrardan yoken veriniz.

şu hatayı nasıl geçiyorum bir bakın hele ilgilensin biri

kanalı baglıcagın api ve client leri dogru almadıgından kaynaklanıyor bu hata, client komple silip baştan aç. oluştururkende hepsini dogru yaptıgına emin ol üstad

toplu video kısmında video emri vermiştik şimdi toplu video kısmı kapatılmış ordaki videolar yüklenmicek mi ben suan yuklenmesını ıstıyordum aksam o bölüm acılınca kaldığı yerden mı yukleyecek acaba

Küçük Resim Yapılamadı(3).
Videoyu Kontrol Edin.
Belkide kanalınız küçük resim yükleme özelliğine kapalıdır? Bu şekilde hata almaya başladım.

toplu video kısmında video emri vermiştik şimdi toplu video kısmı kapatılmış ordaki videolar yüklenmicek mi ben suan yuklenmesını ıstıyordum aksam o bölüm acılınca kaldığı yerden mı yukleyecek acaba

Günlük toplu video hakkını 250'den 400'e e geçen hafta çıkarmıştım. O anda bir çok bölümde de limit artışları yapmıştım. Fakat sadece şu toplu video hak artışı ciddi boyutta üstesinden gelemeyeceğimiz bir boyut oluşturdu. Birde youtube da yavaşladı. Bu nedenle 400'den 250'ye indirdim arkadaşlar.

Bu toplu video yükleme olayı yavaşlamış olsada, ve yüklüyor olsada yinede geçen 5 gün süreyi tüm üyelerime ekledim. Çünkü ben kaliteli hizmet sunmayı hedefliyorum. Ve toplu video bölümü kalitesiz geçtiği için 5 er gün süreleri hediye ettim.

Toplu videolarıda düzene girmesi adına yeni emir vermeyi şuanlık kapattım. Emri verilmiş videolar yüklendikten sonra toplu videolar bölümünü aktifleştireceğim.

Küçük Resim Yapılamadı(3).
Videoyu Kontrol Edin.
Belkide kanalınız küçük resim yükleme özelliğine kapalıdır? Bu şekilde hata almaya başladım.

Youtube.com da kanalınızda oturum açınca kanal bölümünde küçük resim özelliğini etkinleştirmiş durumdamısınız? iyi çalışmalar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Ben X adet video yükle dedim sora toplu video yükleme yeri kapandı şimdi o x videolar yüklenicek mi yüklenicekse benim verdiğim zaman aralığındamı yuklenıcek ? yoksa akşam toplu vıdeo kısmı aktif olduğundamı aksam yükleyecek bunları merak edıyorum çünkü kanal spamdan kapanma ihtimali şuan 2 katına çıktı

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Ben X adet video yükle dedim sora toplu video yükleme yeri kapandı şimdi o x videolar yüklenicek mi yüklenicekse benim verdiğim zaman aralığındamı yuklenıcek ? yoksa akşam toplu vıdeo kısmı aktif olduğundamı aksam yükleyecek bunları merak edıyorum çünkü kanal spamdan kapanma ihtimali şuan 2 katına çıktı

yüklenecek yazmış kaç defa soracaksın.

Hocam videoyaptan size bi kac öneride bulunmuştum destekten yazdım cevaplarsanız sevinirim [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri