Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam 2 gün öncesine kadar bende de kapanma yoktu şu 2 gündür kanalların tamamı kapandı. Mail tek liste ile devam ediyor hani ayrı siparişte değil ki mail satıcısını suçlayım. Ayrıca hepsine ayrı api client aldım yine hüsran. Çerez ip vs zaten rutin yapılan işler. Bazı kanallarıma sadece 4-5 video ile denedim yine kapandı. Varsa atladığımız bir nokta söyleyin düzeltelim nihayetinde burada herkes emeğinin karşılığını alma peşinde. Bot çok güzel hatta ufak tefek sorunlar vardı onlar da halledildi ama şu 2 gündür resmen işten soğuttu. Sadece VDS ve elimdeki PC ile çalışmaya uğraşıyorum bu da haliyle hem yavaş hem de zor oluyor.
Mail değiştir diyorum hala ben ve içerik degistir

Xperia Z2 den gönderildi

Hocam 2 gün öncesine kadar bende de kapanma yoktu şu 2 gündür kanalların tamamı kapandı. Mail tek liste ile devam ediyor hani ayrı siparişte değil ki mail satıcısını suçlayım. Ayrıca hepsine ayrı api client aldım yine hüsran. Çerez ip vs zaten rutin yapılan işler. Bazı kanallarıma sadece 4-5 video ile denedim yine kapandı. Varsa atladığımız bir nokta söyleyin düzeltelim nihayetinde burada herkes emeğinin karşılığını alma peşinde. Bot çok güzel hatta ufak tefek sorunlar vardı onlar da halledildi ama şu 2 gündür resmen işten soğuttu. Sadece VDS ve elimdeki PC ile çalışmaya uğraşıyorum bu da haliyle hem yavaş hem de zor oluyor.

Yapılabilecek herşeyi yapmışsın zaten. Buna rağmen kapanıyorsa bence mail satıcını değiştir derim..

Baya bi kanal yaptim 0 kapanma botta sorun yok maillerinizi gozden gecirin ve bilgisayarinizi

Telefondan gönderildi.

Özgün video yükle 2 kısmı çalışmıyor hocam mesaj attım bakabilirmisiniz artık id: 1050

Goz ardi et yukle hocam ben hic erteleme yapmiyorum

Telefondan gönderildi.
Hocam bilgisayar temizliği konusunda bir öneriniz var mı? Bu arada mailleri sizden almak istedim ama stok yok dediniz :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] destekten yazdım hocam rica etsem bakabilirmisiniz? Üyelik Id : 34337

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri