Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Kendiniz açın arkadaşlar kanalları, düzgün şekilde az açın öz acın sağlam acın içiniz rahat etsin..

yeni yükleme yaptığım kanallar hem bot hem vds ile kapanıyor. kanalları satın aldım galiba sorun satıcıda

j2vDmj.png

Sorunu bence bota yüklemeden önce aldığınız maillerin giriş yerlerine bakın. Sözde pc de açılmış mailler

Hocam bendekiler de android

kanıtlarmısın usta bende dunden bugune 12 tane android kendi actıgım kanalı patlattım deneme icin , normal pcde actıgım kanallarım sapasaglam sadece ufak bir tatik var onu EFE hocam verdi ve sıkıntı kalmadı.

-Hocam 22 kanal ekledim bunların hepsi ayrı client yalnız 2 yada 3 tanesi aynı clientti.
-16 tanesi kapandı.
- Kapanan kanalların hepsi ayrı clientti. 2-3 tanesini aynı cliente bağlamıştım onlar KAPANMAYANLAR arasında.
-Video attıktan 24 saat geçmeden kapandılar.
-Kanallara 2 günde attığım video sayısı 2 günün TOPLAMI 50 video yoktu.
-Şimdi diceksiniz ki kanallardandır. Kanalları kendim açıyorum ve onaya takılmadan. Aynı gün açtığım 45 mail vardı bunların 22'sini bota bağladım. Ve sadece video attığım 16 tanesi kapandı. Diğerleri kapanmadı. Yani mailden değil. Zaten aylardır açık kanallarım var. Kanallarımdan kesinlikle şüphem yok.
[MENTION=23657]boss1903[/MENTION]

Biyerde hata yapıyosam lütfen söyleyin

benimkiler kendi açtıkalrım bende niye kapandı o zaman anlamadım bu işi bu arada bizde aynı şekilde kanalları bağlıyoruz .acil çözüm lazım hocam

Hocam mail satıcıları 5 kişiden 3 kişiye android kanal vermiş sözde pc de açtığını söyleyerek.

şikayet edin hocam artık forumda satıcılara karşı tolerans yok

---------- Spam Engelliyici 22:58 ---------- Önceki Mesaj 22:56 ----------

kanıtlarmısın usta bende dunden bugune 12 tane android kendi actıgım kanalı patlattım deneme icin , normal pcde actıgım kanallarım sapasaglam sadece ufak bir tatik var onu EFE hocam verdi ve sıkıntı kalmadı.

Hocam o ufak taktiği paylaşsın o zaman EFE hocanızda bizde kullanalım rahatça. Bizde para veriyoruz hem paradan hem zamandan oluyoruz yazık günah

Hocam o ufak taktiği paylaşsın o zaman EFE hocanızda bizde kullanalım rahatça. Bizde para veriyoruz hem paradan hem zamandan oluyoruz yazık günah

Sadece mailler gitse kimse 50-100 lira için birşey demez de günde 3-4 saat uyuyoruz emek veriyoruz kanal bul indir render al yükle 5 saat sonra kapansın ve adam açtığı konuda bilgisayarlarımıza hergün format atıyoruz yazmazsa gücüme gitmez

Sadece mailler gitse kimse 50-100 lira için birşey demez de günde 3-4 saat uyuyoruz emek veriyoruz kanal bul indir render al yükle 5 saat sonra kapansın ve adam açtığı konuda bilgisayarlarımıza hergün format atıyoruz yazmazsa gücüme gitmez

Hikaye onlar. Formata asla gerek yok. Yani 1 kere temizle sonra temiz çalış yeter. Ben maillerimi sadece mail için pc var onda açıyorum. Başka şeylere girdiğin an zor temizlenir zaten

adam paylaştı zaten ben onunla cozdum . ünlem gec 1 i 70 80 yaptım kanallarım kapanmamaya basladı. lakin dun 12 tane eeepc de acılmıs android kanallar buugn kapandı . normal pcde temizligi güzel yapın . kategoride kapanma olmazsa rahat rahat ilerlersiniz zaten.

adam paylaştı zaten ben onunla cozdum . ünlem gec 1 i 70 80 yaptım kanallarım kapanmamaya basladı. lakin dun 12 tane eeepc de acılmıs android kanallar buugn kapandı . normal pcde temizligi güzel yapın . kategoride kapanma olmazsa rahat rahat ilerlersiniz zaten.

ünlem geç 1 ve ünlem geç 2 %80 de yükleme yaptım hocam. İncelensin diye mesaj attım kusurumu bulsunlar hemen deniyim başka bir yolunu. Kategoride değil hocam. Aynı kategoride başka bottan attım 8 aydır ayakta hala açık 20 kanal

Botun sorunlu olduğunu kanıtlayabildim mi hocam yeterince?

[MENTION=23657]boss1903[/MENTION] [MENTION=34219]Tek1GetiR[/MENTION]

Son düzenleme:
arkadaşlar kapanmaların kesinlikle alınan kanallarla alakalı olduğunu zaten aylardır bilen birisi olarak bu aralar yine kanal sıkıntısı yaşamaktayım, videoyap ile hangi kanal satıcısından aldığınız kanallarda uzun vadede sorun yaşamıyorsanız pm ile yada burdan bildirirseniz gerçekten memnun olurum

ünlem geç 1 ve ünlem geç 2 %80 de yükleme yaptım hocam. İncelensin diye mesaj attım kusurumu bulsunlar hemen deniyim başka bir yolunu. Kategoride değil hocam. Aynı kategoride başka bottan attım 8 aydır ayakta hala açık 20 kanal

Botun sorunlu olduğunu kanıtlayabildim mi hocam yeterince?

[MENTION=23657]boss1903[/MENTION] [MENTION=34219]Tek1GetiR[/MENTION]

kac aydır aynı ip deki botu kullanıyorsun , maillerine madem cok guveniyorsun nedne patlıyor. benmde maillerim patlıyor . patlayan her kanala baktıgımda oyun.spam tespit edildi yazısı var . diyorımki flag var ekmek yedittirmiyor bu kadar basit. eger bu işten kazanıyor isen 3,5e bakmıcan 20 30 kanal gitse ne yazar kıyım 75 kanalım gitti ne yapayım devam ediyorum bıkmadan ufak tefek tutuyor

kac aydır aynı ip deki botu kullanıyorsun , maillerine madem cok guveniyorsun nedne patlıyor. benmde maillerim patlıyor . patlayan her kanala baktıgımda oyun.spam tespit edildi yazısı var . diyorımki flag var ekmek yedittirmiyor bu kadar basit. eger bu işten kazanıyor isen 3,5e bakmıcan 20 30 kanal gitse ne yazar kıyım 75 kanalım gitti ne yapayım devam ediyorum bıkmadan ufak tefek tutuyor

Kendi 2 hesabım var ve bunları dondurdum. Flag'da değil çünkü daha toplu video yöneticisinden ünlem geç 2'yi düzeltmeden kapandılar. Dediğim kanalları deneme hesabı aldım onunla denedim. Hocam siz anlıyamıyo musunuz? yoksa anlamak mı istemiyosunuz? Maillerde sıkıntı yok. Maillerimi text'e kaydederim sonra excel'e aktarırım. Neden mi? Çünkü text'te hangi kanal ne zaman açılmış kontrol ederim kapanırsa bilgi sahibi olmak için. Tekrar söylüyorum 45 kanal açtım 22 sini bağladım ve video attım. Video attıklarımın 16 kapandı. Şuanda aktif kanal oluşturulmuş olan 700 mailim var. Videoyapla video attığım 16 hesap dışında kapanan yok. Ben burda kanalın gitmesine yanmıyorum. Kanal açılır. Emek gidiyo, zaman gidiyor. Bunlar alınabilir mi?

Kendi 2 hesabım var ve bunları dondurdum. Flag'da değil çünkü daha toplu video yöneticisinden ünlem geç 2'yi düzeltmeden kapandılar. Dediğim kanalları deneme hesabı aldım onunla denedim. Hocam siz anlıyamıyo musunuz? yoksa anlamak mı istemiyosunuz? Maillerde sıkıntı yok. Maillerimi text'e kaydederim sonra excel'e aktarırım. Neden mi? Çünkü text'te hangi kanal ne zaman açılmış kontrol ederim kapanırsa bilgi sahibi olmak için. Tekrar söylüyorum 45 kanal açtım 22 sini bağladım ve video attım. Video attıklarımın 16 kapandı. Şuanda aktif kanal oluşturulmuş olan 700 mailim var. Videoyapla video attığım 16 hesap dışında kapanan yok. Ben burda kanalın gitmesine yanmıyorum. Kanal açılır. Emek gidiyo, zaman gidiyor. Bunlar alınabilir mi?

aynı dert bizlerdede var hocam , demekki sizde bizler gibi bir yerde yanlıs yapıyorsunuz . bizlerinde emekleri paraları yanıyor ne yapalım olcek degiliz ya zaman gidiyorsa yerine para geliyor , şans bazen gülebiliyor.

aynı dert bizlerdede var hocam , demekki sizde bizler gibi bir yerde yanlıs yapıyorsunuz . bizlerinde emekleri paraları yanıyor ne yapalım olcek degiliz ya zaman gidiyorsa yerine para geliyor , şans bazen gülebiliyor.

Hocam tamamda ben diyorum bot sorunlu sen yok diyosun :) Yani benden kaynaklanan kapanmalar değil bu %100'lük bir kanıt. Söylenen, önerilen herşeyi yaptım. Bota para veriyoruz o gidiyo, zaman harcıyoruz o gidiyo vs. vs.. kapanınca gelen gidende yok. Şans işi olmaz hocam bu işlerde tek şans kanalın yüksek izlenim almasıdır. Kanal kapanmaması şans olarak sayılamaz bu zaten olmaması gereken bir durum. Dediğim gibi 2 hesabım var dondurdum ilgilenilmesini bekliyorum bir kılavuzluk etmelerini bekliyorum yöneticilerden 2 gün oldu yazan çizen yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri