Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Sabah 05:00 - 13:00 arası bot 10 numara çalışıyor. Ondan sonra oluyor ne oluyorsa.. Yine otomatik yükleme durmuş ve düzgün çalışmıyor.. Millet öğleden sonra öyle bir yükleniyor ki otomatik yükleme direk dağılıyor gidiyor. Bakalım bugün kaç quiz kanal daha heba olacak.. Alıştık nasıl olsa 20 kanal yap 10 tanesi patlasın :)

Son düzenleme:
Daha yeni eklediğim kanallarda bunu diyo.

Kod:
[B]Token kodunuzda hata var. Kanalınız kapanmış veya cep telefon onayı istiyor olabilir. Bu kanalınıza Tekrardan [COLOR=red]Token[/COLOR] vermeyi deneyiniz.[/B]
[B]Token kodunuzda hata var. Kanalınız kapanmış veya cep telefon onayı istiyor olabilir. Bu kanalınıza Tekrardan [COLOR=red]Token[/COLOR] vermeyi deneyiniz.[/B] [LEFT] [COLOR=red][FONT=arial]Hata:  Eğer size göre hata yapmadıysanız yöneticiye bu metni kopyalayınız: The  OAuth 2.0 access token has expired, and a refresh token is not  available. Refresh tokens are not returned for responses that were  auto-approved.[/FONT][/COLOR]
 [/LEFT]

2 arkadaşın yazması üzerine merak ettiğimden yazıyorum öğlenden beri bir tane bekleyen video olmadan sistem anında yüklüyor öğlene doğru hafif yavaşlamıştı 1-2 saatten sonra yeniden fişek hızına geçmişti. Bekleyen videolara bakar mı arkadaşlar belkide yükleme vakti henüz gelmemiştir videoların?

Yükleme zamanı gelmemiş bugün 17:00 da verdim ilk yükleme emri 31.07.2015 05:08
Millet günde 10k video basıyor herhalde :) Maaş kuyruğu gibi. Kusura bakma [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ,

Efe hocam bugün öğlen saatlerinde HIZLI YÜKLE ile talimat vermiştim. Şu an bekleyen videolarda en erken 05:00'da yüklenecek görünüyor. Kanalların kısmında "göz ardı et" seçili. Bugünden önce bu kadar ileri saatlere atmazdı hızlı yüklede. Sanırım arkadaşlar da aynı şeyden bahsediyor.

arkadaşlar,
video ortası imacros çalışmıyor. benzer problemi olan var mı?

Yükleme zamanı gelmemiş bugün 17:00 da verdim ilk yükleme emri 31.07.2015 05:08
Millet günde 10k video basıyor herhalde :) Maaş kuyruğu gibi. Kusura bakma [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Bir erteleme olmuş gördüğüm kadarıyla toplu videoda. Yükleme yapısında kanal koruma yapısı yapmıştım. Galiba o yapı tam düzgün çalışmadı ertelemeleri çok yapmış olabilir. Şuanda gördüğüm tekrar erteleme yapmamış iyi gibi gözüküyor erteleme sistemi.

Sana yalan borcum yok [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] giderken 390 küsür video vardı. Daha yeni geldim eve.. Saat 00:58 kalan video resimde..
7bk5yL.jpg

Ayrıca ben bazı arkadaş değilim üye adım [MENTION=10960]fth[/MENTION]. Botunu severek kullanıyoruz eksikleri söylüyoroz yapıp yapmamak sana kalmış.. Son 1 ayda bu bota bağladığım 100 kanaldan en az 50 tanesi kaput oldu. Sen hala kalkmışsın bazı arkadaşlar muhabbeti yapıyosun..

Yükleme vakti gelmemiştir. :) 10 saattir mi gelmiyor bu yükleme vakti hocam? Yani bi bizim kafamız çalışmıyor ha bu dünyada..

[MENTION=10960]fth[/MENTION] ne bu sinir? Ufak birşeye bu kadar sinirleniyorsan hayat seni çok üzer. 100 kanaldan bırak 50 tanesini 5 tanesi olsa çok abartı rakamdır incelemek gerekir. Bence bir yönetici desteğine yaz hocam. Hiç sanmıyorum yükleme hızının etki edeceğini. Son 10 güne baktığımda günde binlerce kanal yapılıyor kapanma oranı %0.08'i geçtiği gün yok.

Erteleme kısmı dün benim yaptığım otomatik erteletme sisteminden dolayı olmuş. Fakat ondan öncesinde fişek hızının bozulduğu çok an oldu. Kaldıki sende bunu çoğu zaman konuda doğru zamanlarda yazdın. Fakat hocam ismini vermeyeceğim üyelerim var. Kişiler günde her üyeliğine 50.000 video basıyor. Ortalama 10 kişi gelip aynı saatte 50.000 video basınca haliyle sistem şişiyor ve zamanlama şaşıyor. Yani bu videoyap içinde son 5-10 gündür olan bir durum değil ki 3 yıldır olan bir durum. Her an sistem saniyesinde yükleyemez ki. Sen yükleme emri verdiğinde 1-2 saat geçikmeli olsada yapıyor mu yapmıyor mu? 1-2 saat en kötü günde 24 saat içinde yapıyor mu yapmıyor mu?

Eski üyem olduğunuzu biliyorum fakat 100 kanaldan 50 si kapanıyorsa bence biraz stop verme zamanınız gelmiş. hatta yerinizde olsam 100 tanede 5 tanesi kapansa hiç düşünmez stop verir. Yönetici desteğiyle görüşür nedenini araştırırdım.

Youtube stabil bir sistemle çalışmıyor. Hergün kendini yeniliyor. Hergün bir şekilde tarama yapısını geliştiriyor.

Mesala son 2 ayda ne gibi yeniliklerle kanal kapatmalarını keşfetmeye başladı?
- Adsense içerisinde çok kanal kapanınca, çok telif gelince, çok ünlemli video çıkınca adsenseyi spame alıyor. yeni kanal bağlayınca o kanalı otomatik kapatıyor. Bunu 5 ay önce yt yapıyormuydu, hayır. Yeni bir yapı getirdi.
- Bir kişi kanalını mobil mi yoksa pcden mi açmış bakıyormuydu, hayır bakmıyordu. Ama şimdi bir kişi mobil ve mobil uygulamayla onlarca kanal açamıyor. Youtube biliyor.
- Bugün 10 kanal açtın. 10 tanesinede aynı şifreyi verdin. 1 tanesi kapanınca yüksek oranda 9 tanesinide kapatıyor.

Baktığımız zamanda yt hiç durmuyor. Son 2 ayda bunlar benim gördüklerim ve bildiklerim oldu. Yani sen 100 kanalımdan 50 si kapanıyor yazıp desteğini almadan hiç birşey değiştirmedim kanallarım kapanıyor bu botdan dersen sende hata yapmış olursun.

Şöyle bir düşün fatih hocam, bu yılın başından beri 1 tane kullanıcım kapanmamı çözemediniz diyemez. Bir bakın geçmişe hocam. Belki binlerce kişi konuda kapanmam oluyor yazmıştır. Bunu sende iyi görüyorsundur aslında ama sende uzun süredir çalışan biri olarak

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ,

Efe hocam bugün öğlen saatlerinde HIZLI YÜKLE ile talimat vermiştim. Şu an bekleyen videolarda en erken 05:00'da yüklenecek görünüyor. Kanalların kısmında "göz ardı et" seçili. Bugünden önce bu kadar ileri saatlere atmazdı hızlı yüklede. Sanırım arkadaşlar da aynı şeyden bahsediyor.
Evet cahit hocam erteleme olayını benim sistem bir çok kişide otomatik yapmış. bir erteleme yapısı kurgulamıştım düzenli görebilmesi hızlı atmaması adına. ama yapı biraz sıkıntılı olmuş ondan ertelemiş hocam. inş tekrarı olmayacak

Açtığım kanalların %90 ı kapandı. Sadece oto kariı kanalı takip etme ve kendi kanalıma çekme özelliğini kullanıyordum. Para kazanma için kanalyap.com u kullanıyordum özel proxy bile satın aldım ama genede kanallar uçtu. Bu özelliklerde sorun mu var yoksa ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum anlamış değilim?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam ana hesabım için KANAL SAYISI arttırma talebinde bulundum DESTEK'ten. 1 aylık arttırmak istiyorum.

1 günüm kaldı, ona acilen müdehale edebilirsen 2 hesabım için ödemeyi geçeyim paypaldan hemen.

bEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam yönetici desteğinden (26.07.2015 14:32) bu tarihte mesaj yazmıştım ama hala yanıt yok.. Sanırım yetkili desteğe otomatik paylaş tıkını kaldırmamışım o yüzden ulaşmamış olabilir.. ACİL bakarmısın ID:10228 Yeniden yazdım.. Videolar bir kaç gündür yüklenmiyor tek vds var bende iki vds gözüküyor sanırım onunla alakalı..

---------- Spam Engelliyici 17:50 ---------- Önceki Mesaj 17:46 ----------

Unutmadan ekleyim sadece vdsli kanallarda yüklemede sıkıntı var sanırım.. Normal videoyapta yüzün üzerinde kanal bastım yüklemeleri bitti bi bu ameleler kaldı :) 250-300 kadar video ben gitmem diyor..

hocam bir bakabilir misin desteğe? Üyelik Id : 11486 [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Valla 1 seneyi geçti yada geçecek bu botu kullanıyorum son 1 aydır kapanan kanal kadar 1 sene içerisinde kanal kapattırmadım. Kesinlike benim kullanımım da bir sorun yok eminim.. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam az önce destekten de yazdım.. Kullanım hakkında bilgi istiyorum.. Acaba nerede yanlış yapıyorum da bu kadar kanalım kapanıyor merak ediyorum.. 3 gün önce bota eklediğim 30 kanaldan 13-14 tanesi daha az önce kapandı.. Ve bu kapanmalar ne zaman toplu yüklemede tutukluk olursa o zaman oluyor..

Üyelik Id : 2042

Açtığım kanalların %90 ı kapandı. Sadece oto kariı kanalı takip etme ve kendi kanalıma çekme özelliğini kullanıyordum. Para kazanma için kanalyap.com u kullanıyordum özel proxy bile satın aldım ama genede kanallar uçtu. Bu özelliklerde sorun mu var yoksa ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum anlamış değilim?

Benimde oto özelliği kulladığım kanallar ve yanında 5 6 tane daha kanal kapanmış hocam

Üyelik Id : 2450

---------- Spam Engelliyici 20:43 ---------- Önceki Mesaj 20:42 ----------

[/COLOR [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Üyelik Id : 2450

Benimde oto özelliği kulladığım kanallar ve yanında 5 6 tane daha kanal kapanmış hocam

Bu oto kanal takip etme için ilk defa alıp bot kullandım ve kullandığıma bin pişman oldum malesef çok güzel izlenimli kanallarım kapandı. Botu başka bir arkadaşa hediye ettim belki bende bir sorun vardır bilemiyorum ancak bir daha bu botu kullanacağımı hiç sanmıyorum.

Dün işleme koyduğum 37 kanaldan 33'ü kapanmış hocam birşeyler söylerseniz sevinirim 2-3 kişide olsa bu hatalar eyvallah ama bu kadar kişide anlam veremiyorum

Son düzenleme:
Kanallar çatır çatır kapanıyor hocam şuna bir çöüzm bulalım artık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri