Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Bir hata var, dondurulmuş süreniz varken normal sürenizde bulunuyor. Lütfen yöneticiye bu durumu ileterek, süreleri birleştirme talebinde bulununuz.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] 2 gun once destekten yazdim. Bugun yukleme yapamiyorum çünkü suremi tekrar aktiflestiremiyorum destege bakar misin? uyelik id 170

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu saatlerde varya bir yükleniyorlar şu bota yok böyle bir şey.. Kardeşim adamlar 1 günde 300-400 tane kanal açarsa olacağı bu.. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Şu şekilde abartanlara ya sınır koyun hocam yada üyelikten çıkartın. Size faydasından çok zararı var. Bu tip adamlar yüzünden herkes mağdur oluyor.. Ben bir günde 50 kanal yüklesem kendimi aştım diyorum. Adamlar 300-400 kanala 50-60 k video çekiyor. Çete gibiler yemin ediyorum..

Şu saatlerde varya bir yükleniyorlar şu bota yok böyle bir şey.. Kardeşim adamlar 1 günde 300-400 tane kanal açarsa olacağı bu.. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Şu şekilde abartanlara ya sınır koyun hocam yada üyelikten çıkartın. Size faydasından çok zararı var. Bu tip adamlar yüzünden herkes mağdur oluyor.. Ben bir günde 50 kanal yüklesem kendimi aştım diyorum. Adamlar 300-400 kanala 50-60 k video çekiyor. Çete gibiler yemin ediyorum..

Aynen hocam bıktık ya bota video dışında bence anlık kanal sınırlanması koyulsun mesela adam aynı anda 10 kanaldan fazla çalışmasın.
Bir de webscripti hocam sizce bu eklenti olayıyla kapanmaların alakası olabilir mi ?
Kendi clientlerini alıyor ya ordan mantık yürütebilirmiyiz ?
Ortak client kullanmak ona göre daha mı mantıklı sizce *
Eklentideki kanal ekleme bölümü hakkında düşüncelerin neler?

Arkdaşlar bugun yaklaşık 20 gün önce yaptığım 50 kanaldan 7 si kapandı sizde herhangi bir kapanma varmı

İlk sen basla yükleme yapmamaya. Sistem rahatlasın.

İlk sen basla yükleme yapmamaya. Sistem rahatlasın.

O dediğim şahıslardan birisi çıktı sanırım ortaya.. Herhalde kulakların çok kötü çınladı ki geldin böyle yorum yapıyosun? Benim içim rahat çektiğim kanal sayısı ortalama 10-15 i zor geçer günlük. Dedim ya 50 kanalı bulsam kendimi aştım derim. Ama sanırım 300-400 kanal çekiyorlar deyince zoruna gittiki geldin yorum yaptın.. Botu satmamak lazım herkese sanada bir şey diyemeyiz ki sende haklısın.. Buldun botu parçalıyosun. Görmemişe bir bot vermişler sunucuya çökmüş o hesap..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yutubum gibi özel kurulumlu sisteme geçin bence yoksa millet birbirine girecek :D

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle konuda teşekkür eden herkese ben teşekkür ederim. Çok sağolun. Uzun bir aradan sonra çok kişiden teşekkür görmek gayet güzel. [MENTION=13845]original[/MENTION] [MENTION=8689]medcezir[/MENTION] [MENTION=24200]furkanture20[/MENTION] [MENTION=36380]grumpynub[/MENTION]

-----

Kapanma olayına gelince dediğim gibi yönetici desteğine yazarsınız çözeriz. Kesinlikle yönetici desteği yavaş yürüyor. Buna katılıyorum. Desteğimde 3 gün öncesine ait bekleyen mesajlar var. Zaten 2 gün boyunca gece gündüz toplu video bölümünü düzenlemekle geçirdim yönetici desteğine bakamadım. Sırf üyem azalsın diye 1 hafta önce videoyap.com'a yeni üyelik alımına da kapattım. Çünkü her gelen yeni üye ilk ayında ortalama 11 soru soruyor. 3. ayından sonra ise aylık 1 soru ortalamasına düşüyor. Ama tabiki yıllardır kullanan [MENTION=10231]altuncem[/MENTION] [MENTION=9721]samet142[/MENTION] [MENTION=10960]fth[/MENTION] gibi arkadaşlarımızda bazı dönemler geldiğinde youtube yeni bir algoritma çıkarıyor o yapıda çalıştıkları için ondan dolayı kanalları kapanmaya başlıyabiliyor ve eski üye olsada soru sayıları artabiliyor. [MENTION=10960]fth[/MENTION] hocam senin buarada üyeid nedir? benim kimseye kasıtlı birşey yapmam imkansız. Yaptığım yanlışım varsa kusura bakma hocam. Allah şahidimdir eski üyelerimden biri hariç hiç bir üyemle sıkıntım yoktur. Kasıtlı yapmadığım bir hatam olabilir.

-----

Ben forumdan kimseye özel cevap vermeye yetişmem mümkün değil. Açıkcası foruma bakmak şu sıralar bana zaman kaybı olarak geliyor çünkü yönetici desteğime yetişmem daha önemli.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam asıl sen yanlış anlama.. Valla senin bu bot konusunda zaman zaman ne zorluklar çektiğini hepimiz görüyoruz o yüzden yanlış anlama.. Sorumu sordum evet cevap alamadım biraz uzun yazdım çünkü. Nasıl çalıştığımı yazdım.. Acaba nerde hataya düşüyorum onu söylersin diye nasıl çalıştığımı yazdım hocam.. Müsait olduğunda cevaplayabilirsen sevinirim.. Teşekkürler bu arada.. :)

Üyelik Id : 2042

yeni üyelik

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle konuda teşekkür eden herkese ben teşekkür ederim. Çok sağolun. Uzun bir aradan sonra çok kişiden teşekkür görmek gayet güzel. [MENTION=13845]original[/MENTION] [MENTION=8689]medcezir[/MENTION] [MENTION=24200]furkanture20[/MENTION] [MENTION=36380]grumpynub[/MENTION]

-----

Kapanma olayına gelince dediğim gibi yönetici desteğine yazarsınız çözeriz. Kesinlikle yönetici desteği yavaş yürüyor. Buna katılıyorum. Desteğimde 3 gün öncesine ait bekleyen mesajlar var. Zaten 2 gün boyunca gece gündüz toplu video bölümünü düzenlemekle geçirdim yönetici desteğine bakamadım. Sırf üyem azalsın diye 1 hafta önce videoyap.com'a yeni üyelik alımına da kapattım. Çünkü her gelen yeni üye ilk ayında ortalama 11 soru soruyor. 3. ayından sonra ise aylık 1 soru ortalamasına düşüyor. Ama tabiki yıllardır kullanan [MENTION=10231]altuncem[/MENTION] [MENTION=9721]samet142[/MENTION] [MENTION=10960]fth[/MENTION] gibi arkadaşlarımızda bazı dönemler geldiğinde youtube yeni bir algoritma çıkarıyor o yapıda çalıştıkları için ondan dolayı kanalları kapanmaya başlıyabiliyor ve eski üye olsada soru sayıları artabiliyor. [MENTION=10960]fth[/MENTION] hocam senin buarada üyeid nedir? benim kimseye kasıtlı birşey yapmam imkansız. Yaptığım yanlışım varsa kusura bakma hocam. Allah şahidimdir eski üyelerimden biri hariç hiç bir üyemle sıkıntım yoktur. Kasıtlı yapmadığım bir hatam olabilir.

-----

Ben forumdan kimseye özel cevap vermeye yetişmem mümkün değil. Açıkcası foruma bakmak şu sıralar bana zaman kaybı olarak geliyor çünkü yönetici desteğime yetişmem daha önemli.

2 yıldır manuel çalışıyordum bugün botu kullanmaya başlayım dedim üyelik kapanmış şansa bak :) ne zaman geri açılacagını söylebilir misiniz? Söz admin'e soru sormayacam :)

yüklemeler ne durumda beyler bende aşırı yavaş bir sıkıntı mı var verdiğin saatden cok geçmesine rağmen videolar yüklenmemiş

Hocam toplu video kısmında yüklenecek video görünmüyor ancak kanallara videolar yüklenmemiş. Ayrıca az önce bottan ya da mailden dolayı kapanan kanalları temizledim 10dk sonra yeniden girip video durumlarını kontrol edeyim dediğimde yeni kapanmalarla karşılaştım. Hocam buna bir çözüm gözümün önünde kapandı kanal hem de hiç video olmadan boş kanal.

Benimde bota eklediğim kanallarda toplu kapanma var.Ben kanal açımlarında skntı vardır diye düşündüm.Toplu kapanma yaşayan var mı başka ona göre hareket ediyim?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Akşamdan sabaha videolar birikiyor süreye göre yüklemiyor ya bot yavaş yada zamanlayıcı da problem var. Bunu için biriken videoları tekrar listeye dahil etmek için bir button olsa fena olmazdı mesela 100 video "0 adet suanda yuklenen var. Sira Bekleyen : 100" otomatik arasında 2-5dk ekleyerek başlattık diyelim sabah baktık "100 adet suanda yuklenen var. Sira Bekleyen : 100" yazıyor bu buttona tıklayınca "0 adet suanda yuklenen var. Sira Bekleyen : 100" yazsa kanallar için daha iyi olabilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri