Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Eğer güvenlik kodu hatalı değilse. Dailymotion sol menüden api anahtari kısmını seç . Sayfayı yenile düzelmesi gerekiyor. 20 dk önce bende ugrastim 5 kez :)

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Amma cins birşey yahu bu daily o iki açtığım apikey şimdi az bi atıştırma molası vermiştim bir daha deneyeyim diye girdim. İki tane api keyde var demekki sistem yavaş biraz beklemek lazım :)

Dünkü toplantının kayıtı yüklenicekti videoyap tanıtım videosunun altına bakıyorum yok halen yüklenmedi mi acaba ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam dailymotion bölümünde log tutulmuyor sanırım. Bir kanalı çektiğimizde tekrar tekrar aynı videolara yükleme emri verebiliyoruz. Onada bir çözüm bulurmusun yüklediğimiz videoları tekrardan yükleme emri vermeyelim emir verdiklerimizide görelim.

---------- Spam Engelliyici 20:55 ---------- Önceki Mesaj 20:55 ----------

soruyu ortaya sorayımda bilen biri cevap verirse sevinirim :)
videoyapta dailymotion yükleme yaparken birden fazla kanala bot video atıyormu-yoksa kanallara tek tek mi atmamız lazım ?!
Youtube bölümünde olduğu gibi dailymotionda da toplu video bölümü var hocam.. Farklı kanallara yükleme yapabilirsin

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam dailymotion bölümünde log tutulmuyor sanırım. Bir kanalı çektiğimizde tekrar tekrar aynı videolara yükleme emri verebiliyoruz. Onada bir çözüm bulurmusun yüklediğimiz videoları tekrardan yükleme emri vermeyelim emir verdiklerimizide görelim.

---------- Spam Engelliyici 20:55 ---------- Önceki Mesaj 20:55 ----------

Youtube bölümünde olduğu gibi dailymotionda da toplu video bölümü var hocam.. Farklı kanallara yükleme yapabilirsin

teşekkür ederim :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam DM ye ana sayfadan video yüklemesi yapıyorum,günde 5 video yükleyeceğim hesaba ama devamlı alttaki resim çıkıyor. neredeyse hiç video yüklemiyor.
Video 100% olupta Daily'ye yüklenmeye başladığında, aradan 1-2 dk geçince aşağıdaki uyarıyı veriyor. Limitlere takıldığımı düşünmüyorum çünkü kanala giripte manuel atınca videoyu sıkıntısız yüklüyor. Yüklediğim video 2-25dk arası değişiyor. boyutuda 10-50mb arası mp4 dosyası.

d0jX77.jpg

bir fikrin var mı?

---------- Spam Engelliyici 22:57 ---------- Önceki Mesaj 22:44 ----------

hocam kanala 1 video yükleme yaptıktan sonra, aynı kanala 2. videoyu atmak için geçmesi gereken belli bir süre var mı videoyap da?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam DM ye ana sayfadan video yüklemesi yapıyorum,günde 5 video yükleyeceğim hesaba ama devamlı alttaki resim çıkıyor. neredeyse hiç video yüklemiyor.
Video 100% olupta Daily'ye yüklenmeye başladığında, aradan 1-2 dk geçince aşağıdaki uyarıyı veriyor. Limitlere takıldığımı düşünmüyorum çünkü kanala giripte manuel atınca videoyu sıkıntısız yüklüyor. Yüklediğim video 2-25dk arası değişiyor. boyutuda 10-50mb arası mp4 dosyası.

d0jX77.jpg

bir fikrin var mı?

hocam kanala 1 video yükleme yaptıktan sonra, aynı kanala 2. videoyu atmak için geçmesi gereken belli bir süre var mı videoyap da?

O yazan sınır dailymotion sınırıdır hocam. Genellikle 5 dk aralıklarla yüklenmesinde dailymotion birşey demiyor. Mesala 2 şer dklı 10 videoyu aynı dakikada da yüklemesine karışmıyor. Ama 20 şer dklı 2 videoya izin vermiyor daily. Tam emin değilim ama birinci video işlemmesi bitince 2. ye izin veriyor. O resimdeki sınırlar hariç...

Arkadaşlar kendime ve aileme ayırırım pazar öğlen 2 ye kadarını fakat bir şirketimdeki sıkıntı nedeniyle hala evime geçemedim. Tahminende sabah 8 de geçicem. Yönetici desteğini cevaplıyorum bende burada müsait oldukça ama dünkü toplantının videosu evdeki pcde tahminen yayınada yarın öğlen almış olurum(eksiksiz biçimini)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam dün ki videoyu ne zaman koyarsınız siteye? Son bölümleri izleyemedim

05.10.2015 saat 22:56 da paypaldan ödemeyi yaptım saat 00:10 hala süre gelmedi :S 1 saat oldu ödeme yapalı üstad.

arkadaslar daha onceden video yap aldim ama fazla kulanmadim smdi bir hayli gelismis bot smdi benim sormak istedigim anladigim kadari ile video yap sistemi suan aktif olarak calisior. arkadasin videosunuda izledim bu videoyap ile gercekten XXX rakamlari goren arkadaslarimiz var mi? yani yanlis anlamayin bilgi almak amacim yanlis bise sorduysam affola, yani okadar kanala giris vs sknti olmuyor mu? aktif kullanan arkadas bilgi verebilirmi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Etiket ve başlık özgünleştirme çalışmıyor hocam bilgine.

d0jX77.jpg

bir fikrin var mı?

Aynı sorunu bende yaşıyorum her videoyu 2-3 kere yüklemeye çalışmaktan gına geldi artık. Kanalın günlük sınırını aşmasam da uyarı verip videoyu yüklemiyor

Merhaba Arkadaşlar,

Özgünleştirme ve Kanal Takip & Kanal Araştırma & Toplu Video Yöneticisi serverım şuanda bağlantı sağlanamıyor. Bu konu hakkında aradım kısa sürede inş tekrardan aktif olacaktır.

Merhaba Arkadaşlar,

Özgünleştirme ve Kanal Takip & Kanal Araştırma & Toplu Video Yöneticisi serverım şuanda bağlantı sağlanamıyor. Bu konu hakkında aradım kısa sürede inş tekrardan aktif olacaktır.

hocam tekli video yüklerken video başlığını etiketini vs çekmek için aynı butonuna bassak bile loading ekranı geçmiyor.. sıkıntı serverla ilgili di mi? şirket bilgisayarından çalıştığım için yoksa beni mi blockladılar diye merak ediyorumda :D

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam desteğe bakarmısınız. Bir konu konuşacaktık unuttun sanırım cevap yazmadığından yeni mesajda atamadım konuyu hatırlatmak için :( Üyelik Id : 32988

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri