Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam sana zahmet yakın zamanda boş bir vaktinde destek bölümüyle ilgilenebilirmisin.

ID: 35444
ödeme mevzusunda bir bug oluştu sanırım.

ID: 5373
ufak bir sorum vardı.

Merhabalar.

Daily 'Otomatik Kanal Çekme' bölümüne kanalları ayarladım fakat 50-100 tane bekleyen video oldu eski videoları da çekmeye başladı galiba yenilerini çek komutunu vermeme rağmen. Bende bütün bekleyen videoları sildim tekrar yenilerini ekleyerek devam etsin diye sorun bundan mı kaynaklanıyor başka şeyden mi bilmiyorum.

Yeni videoları eklemediğini fark ettim ve Manuel Kontrol'e basayım dedim, "Karşı veya sizin kanalda hata var. " uyarısı geliyor.

Yardımcı olursanız sevinirim, kolay gelsin.

Merhabalar.

Daily 'Otomatik Kanal Çekme' bölümüne kanalları ayarladım fakat 50-100 tane bekleyen video oldu eski videoları da çekmeye başladı galiba yenilerini çek komutunu vermeme rağmen. Bende bütün bekleyen videoları sildim tekrar yenilerini ekleyerek devam etsin diye sorun bundan mı kaynaklanıyor başka şeyden mi bilmiyorum.

Yeni videoları eklemediğini fark ettim ve Manuel Kontrol'e basayım dedim, "Karşı veya sizin kanalda hata var. " uyarısı geliyor.

Yardımcı olursanız sevinirim, kolay gelsin.

Ayni sorun bende de var ..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] abi bu sabah dm para kazanma sorununa bakıcaktında noldu acaba destekden mesaj amtıstım kanalın maıl ıle sıfresını Üyelik Id : 10530

Merhaba hocam,

Daily " Otomatik Kanal Çekme " de, karşı kanalı komple aktar kısmında, manuel kontrol'e tıklayınca;

" Karşı veya sizin kanalda hata var. " diyor.

Tıklamayınca da gece 00:00 dan sonra hiç video atmıyor.

diğer hesabımda da bunu yaşadım. neden olabilir bu ? çözer misin?

Merhaba hocam,

Daily " Otomatik Kanal Çekme " de, karşı kanalı komple aktar kısmında, manuel kontrol'e tıklayınca;

" Karşı veya sizin kanalda hata var. " diyor.

Tıklamayınca da gece 00:00 dan sonra hiç video atmıyor.

diğer hesabımda da bunu yaşadım. neden olabilir bu ? çözer misin?

Bende bu sorunu yazmak icin girmistim. Ilk defa kullaniyorum ben mi hata yaptim diye dusunmustum...

Ayrica cekecegimiz kanalda 500 uzeri video varsa ne gibi bir yol izlemeliyiz?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Abi Dm veya Botun Tamamına Soyle Bir Özellik Ekleye Bılırmısın Acaba Otomatik Kanal Çekmeye Ornegın Farklı Farklı Kanallarda Ki Tüm Linkleri Ben Bir Not Defterine Yapıstırdım Ortalama 100 150 link bunları yapıstırıp ordan çekmeyi yapabılırmısın acaba normal kanal gibi ama direk videoları lınkden cekıp belırledıgın sayıda vıdeoyu cekıpeck denıcek yuklucek dm ye .

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] abi dm'ye otomatik kanal cekmeyi bıraktım manuel kontrol var ona tıklıyorum soyle hata verıyor : Karşı veya sizin kanalda hata var. ama ne benım nede karsı kanalda bır sorun var birde yuklemede sıkıntı var her halde bugun hıc vıdeo atmadım ama yıne lımıt hatası verıyor acaba ıplerde sorunmu var ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bugün yeni proxy aldım giriş yapamıyorum kontrol edermisiniz

Hocam DM botunda kanal çekme işlemi yapamıyorum arkadaşların belirttiği hatayı veriyor ,
Onun dışıda tooplu videodan eklediğim videolar çoğu kanala yüklenmiyor havuz dolup taşıyor ama kanallar hala boş

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam soyle bır ufak sorun var bugun yenı bır dm kanalı actım 3 video attım toplu link'Den 3 videonun uzunlugda 4'dk dan kısa sımdı 5 tane atmayı denetım bunlarda 2 3 4 dk aralıkda vıdeolar direkt limit uyarısı aldım uyarı soyle :

Dailymotion.com bu kanalınız için yapılan uyarı metni:

Normal Dailymotion.com üyelerinin limitleri(Limitleri dailymotion belirliyor):
1 Video maksimum 60 dakika olabilir.
1 Video maksimum 2GB olabilir.
1 Günde maksimum toplam yüklenen videoların süresi 120 dakika olabilir.
1 Günde maksimum 1 kanala 96 video yükleyebilirsiniz.";

Efe hocam selamlar. galiba proxy lerle ilgili sorun var. kanalalsat dan kanal satın alamıyoruz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] oto kanal çek bölümünde sıkıntı var kanallar kontrol edilip çekim işlemi başlamıyor. Toplu videoda bekleyen yüklemelerde de sorun var videolar birikiyor no render videolar bile günlerce bekliyor stabil bir yükleme yapılmıyor. Kalıcı ve köklü bir çözüm üretmeni rica ederim.

beyler bloggerda sıradakileri yüklemiyor. benzer sıkıntı yaşayan var mı? günlerdir yüklenmeyen bloglar vardı. yeniden "hemen yükle" diyerek birkaç yükleme yaptım ama sırada bekleyenler hâlâ duruyor. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Merhaba Arkadaşlar,

Dailymotion otomatik videoları yükletme sistemini 3 gün önce yapmıştım. Fakat ne olduysa makinanın diskinde problem çıkmış. O makinama yeni disk takmışlar. Önceki günün yazılımınıda kopyalamışlar. Haliyle yeni yazılım dosyaları olmadığı için bu durum yaşanmış. Bende dailymotionun otomatik kanal çek bölümünün dosyalarından eksik olanları yükledim tekrardan ve test ettim.

--

Proxy ile alakalı olaya gelince ben günlük 10gb yükleme yapıyorum proxy alanıma. Çünkü bıraksam bazı 3-5 dengesiz kişi devam ediyor proxyler üstünden video indirmeye. Bugün o ip ve üyeliği banlasam ertesi gün alıyor 5 tl ye proxy i farklı ipden proxyi çökertmeye çalışıyor.

Sistemimin proxy bölümünün çökmesi demek aşağıdaki sistemlere sıkıntı çıkarıyor.
1) Proxy kullanımı için proxy satın alanlarda çalışmıyor.
2) Kanalalsat ve Buyfullchannel mail ve şifre doğrumu kontrolü çalışmıyor.
3) Dailymotion yüklemeleri farklı iplerden olması için dailymotion yükleme tarafı çalışmıyor.
4) Kanalyap.com özellikleri çalışmıyor.

Alınan tüm proxy sahiplerine +3 gün hediye süre eklemesi yaptım. Proxyleri dengesiz kullanan 4 kişinin videoyap sürelerine el koydum, aldıkları proxy iplerini iptal ettim.

Eğer proxy sistemimizden proxy satın alıp, bilgisayarınızdan bu proxyleri kullanıyorsanız lütfen bu proxyler üstünden video izleme, video indirme işlemleri yapmayınız. Özellikle şu amerikadaki videoları türkiye ip ile izleyemeyip proxy ip ile izleyip o videoları indirmek için kullanmayınız.

8Q67Od.png

Vıdeoyapta proxy satın almaktamı var yenı ogrendım cok gerıdeyım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Önceden youtube için bot kullanmayın kanal kapanıyor yalanına inanıp bot kullanmadım Çok yanıldığım farkına vardım Şimdi dailymotion için videoyap botu için takıpdeyim

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] blogger eklediğim kanalar hiçbiri bloggere aktarılmadı kaç gündür bir bakarmısın ? Üyelik Id : 13082

Arkadaşlar, yönetici desteğiyle ilgilenmeye başladım. Biliyorum çok uzun zamandır cevap bekleyen arkadaşlar var. Kısmetse bugün herkese dönüş yapıcam vakit kalırsa akşamada şu dailymotion tarafındaki yavaşlık nedeniyle uğraşıcam.

Vıdeoyapta proxy satın almaktamı var yenı ogrendım cok gerıdeyım
Sent from my iPhone using Tapatalk

:) demekki tanıtım videomuzu tamamen izlememişsiniz hocam. Şöyle 2 saat müsait oldugunda izlemenizi öneririm. Sadece proxy ile alakalı tanıtım videomuz ise kanalyap.com bölümünde yer alıyor. bol kazançlar.

Önceden youtube için bot kullanmayın kanal kapanıyor yalanına inanıp bot kullanmadım Çok yanıldığım farkına vardım Şimdi dailymotion için videoyap botu için takıpdeyim

Dün bir arkadaşımla görüştüm. Dediği lafı aynen yazıyorum. Meyve veren ağaç taşlanır. Dailymotion tarafında 10 aydır yazılımım aktif çalışıyor mesala. 1 tane kişinin kanal kapanması haricinde kanal kapanması duymadım. Youtube tarafına bakıcak olursak bot nedenli kapanma 1.5 yıl önce oldu ondan sonra herşeyi apiye çevirince kalmadı. Fakat şimdi bana spam çalışıp da hiç kapanma yaşamadım diyebilen bir youtuber çıkamaz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] blogger eklediğim kanalar hiçbiri bloggere aktarılmadı kaç gündür bir bakarmısın ? Üyelik Id : 13082

Hocam oda üstte açıkladıgım gibi dailymotionla 1 gün sonra yapılmıştı. disk kilitlenmesiyle yeni disk takarken dosyası silinmiş. bana mail atmış aslında firma fakat gözümden kaçmış hocam. ben onunda dosyasını sabah yükledim sunucuya. oda sabahtan başladı bugün dengeye girecektir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri